Topptipset idag 25/2 – analys, tips & spelförslag

 • Ingen välkomstbonus
 • Inga omsättningskrav
 • Läs mer om Svenska Spel
 • Svenska statens spelbolag
 • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
 • Spela tryggt och säkert
Topptipset – tips, analyser & spelförslag

Vilken Topptips-kupong vi har framför oss! 250 000 kronor extra är inte fy skam och med bidrag från Champions League, The Championship samt inte minst seriefinalen från League One blir det här en tisdag att minnas! Vi sätter av direkt mot 8 friska.

Spelstopp: 20:44

Till Topptipset

1. Chelsea – Bayern München 2

Vi inleder med Champions League från London där Chelsea tar emot Bayern München. Frank Lampards gäng tog en skön och ack så viktig trea mot Mourinhos uddlösa Spurs i helgen och befäste därmed fjärdeplatsen i tabellen. Giroud gäststartade på topp medan Abraham vilades och fransmannen tackade för förtroendet genom att trycka in 1-0 i den första halvleken. Chelsea har dock en förmåga att släppa in märkliga mål och det märks att inte Kanté finns med på planen. Nu vann förvisso de blåa med 2-1, men mot motstånd med annan offensiv kaliber än Tottenham kommer det bli tufft. Det är just vad som väntar här. Bayern ångar på i Bundesliga och har segrat sex av sju möjliga gånger under det nya året. Här ska det mycket till för att inte den sjunde ska komma. Tvåa.

2. Napoli – Barcelona 2

Barca och framför allt Leo Messi har börjat få upp ångan igen. I helgen kom den tredje raka ligavinsten och den lille argentinaren satte tre baljor redan i den första halvleken. När Messi är i form kan han sänka alla lag i hela världen på egen hand och här måste Gattuso sätta extra bevakning på honom. Den hetlevrade italienaren har börjat få sitt Napoli på rätt väg igen och då bland andra Liverpool torskat här i CL-sammanhang denna säsong är också Barca förvarnade. Gaffeln inleder men krysset ska med på större rader.

3. Cardiff – Nottingham 1

Nottingham har inte alls kommit upp i nivå den senaste tiden. Tre raka i Championship utan vinst talar sitt tydliga språk och nu börjar lagen bakom att närma sig. Ett av de lagen är tisdagens motståndare Cardiff som kommer till spel med endast en förlust på de fem senaste tävlingsförsöken. I Wales är värdarna väldigt svårslagna och då resultatkolumnen bara visar en ynka förlust under säsongen på Cardiff City Stadium blir 1X både det vi inleder och avslutar med här.

4.QPR – Derby 1

Derby fick utomordentligt fin effekt på förvärvet av Wayne Rooney, ett tag gick gästerna på vatten. På senare tid har formen dock sjunkit och nu ser det ut att bli svårt att nå någon playoff-plats för Wazza och company. QPR visar andra takter och segern i den förra hemmamatchen mot Stoke med 4-2 följdes upp av en stark pinne borta mot Nottingham. Värdarna får i och för sig också svårt med att nå playoff, men här ska de gälla som favoriter mot ett Derby som är svaga på främmande mark. Ettan följs av krysset på större system.

5. Luton – Brentford 1

Luton kämpar på i bottenträsket och visar titt som tätt livstecken under strecket. Förlusten senast mot Charlton sved nog extremt mycket, men trots alla bedrövelser är glappet upp bara sex poäng. Det kan svänga fort och nu stundar veckomatch mot ett Brentford som stagnerat något. Gästerna har tre raka oavgjorda fajter inför trippen till Kenilworth Road och i helgen var The Bees inte det bättre laget då det blev 2-2 mot Blackburn. Står Watkins och gänget för en liknande prestation här blir det skräll, bädda för det i garderandet!

6. Huddersfield – Bristol City 1

Huddersfields ojämna prestationer är vad som ligger laget emot en klättring i tabellen. Viktige målskytten Karlan Grant har saknats ett tag, men i lördags var anfallaren tillbaka i nederlaget mot Swansea. Nu ska Grant vara helt återställd och med honom växer också chanserna för att The Terriers ska lyfta i tabellen. Bristol City gästar Hudds denna tisdag och gästerna kommer i sin tur från en usel insats i helgen. West Brom vann med 3-0 och det var endast The Baggies oskärpa framför mål som gjorde att det stannade vid de siffrorna. Detta känns jämnt på förhand och när vi då får ett sanslöst spelvärde på ettan är det bara att spika!

7. West Bromwich – Preston X

Apropå West Brom är det till Birmingham vi ska härnäst. The Baggies stormar mot Premier League och har nu nio poäng ner till tredjeplacerade Fulham inför denna omgång. Således har de blåvita avancemanget i egna händer, men helt enkelt lär det inte bli. Här väntar luriga Preston, i nuläget på playoff-plats, som kommer att göra allt för att krympa ytorna på The Hawthorns. Gästerna trivs bra med att inte vara spelförande och med bland andra pilsnabba Barkhuizen på topp kommer The Lilywhites att hugga på varenda möjlighet till kontring. På större system är det givet att gå hela vägen.

8. Coventry – Rotherham 1

Kupongen avrundas på St. Andrew’s där vi har en elektrisk match framför oss. Tvåan och ettan i League One drabbar samman där Coventry agerar värdar på Birminghams arena. Här har de ljusblåa inte förlorat mer än en gång sedan starten och det var det nog få som trodde inför premiären. Coventry har dock sett otroligt bra ut och är väl värda direktplatsen till The Championship som de i nuläget placerar sig på. Rotherham har gjort det ännu lite bättre men här får ändå ligaledarna det tufft. En poäng är gästerna nöjda med på förhand och garderingspennan kan stanna i mitten.

Till Topptipset

Bästa spiken!

Huddersfield – Huddersfield ser ofta bra ut spelmässigt och om The Terriers kan skärpa till försvarsbiten kommer en klättring i tabellen att komma. Varför inte redan mot ett Bristol City som har det kämpigt med formen?

Kupongens luring!

Luton – Brentford är extremt bra i medgång, men utan Pontus Jansson saknas den riktiga ledaren på planen när det blåser motvind. Mot Luton ligger all press på gästerna och då LTFC slåss för sin överlevnad bör de absolut inte förbises här!

Speltips & spelförslag på 32 rader

 1. Chelsea – B.München 2
 2. Napoli – Barcelona 12
 3. Cardiff – Nottingham 1x
 4. QPR – Derby 1
 5. Luton – Brentford 1x
 6. Huddersfield – Bristol C 1
 7. West Brom – Preston 1x
 8. Coventry – Rotherham 1x

Speltips & spelförslag på 216 rader

 1. Chelsea – B.München 2
 2. Napoli – Barcelona 1×2
 3. Cardiff – Nottingham 1x
 4. QPR – Derby 1x
 5. Luton – Brentford 1×2
 6. Huddersfield – Bristol C 1
 7. West Brom – Preston 1×2
 8. Coventry – Rotherham 1x

Till Topptipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 februari, 2020