Trippeln 1/12 – Speltips till CL-tisdagen!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Champions League har nått fram till näst sista omgången. Ukraina, Spanien och Tyskland är destinationer när det gäller att ta hänsyn till både truppsituation, form, klass och motivation. Tisdagens CL-trippel är redo att inmundigas med kniv och gaffel.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Över 3,5 mål @ 1,93

Fler odds på Shakhtar Donestk – Real Madrid

Mesta Champions League-mästarna från Madrid har varit riktigt, riktigt illa ute i årets gruppspel. Samtidigt har Shakhtar Donetsk levererat förvånansvärt bra i “Dödens grupp”. Ukrainarna besegrade Real Madrid på bortaplan trots att man var ruskigt drabbade av coronaviruset.

Inför returen är det spanjorerna som har det värst ställt i truppen. Både kapten Ramos, centertanken Benzema och ytterspringaren Carvajal befinner sig i rehabrummet. Dessutom är spjuvern Eden Hazard åter osäker till spel. I förra veckans fjärde CL-runda tog Marängerna trots allt en elemäntär viktoria borta mot Inter.

Närmast kommer Real Madrid från ett riktigt bottennapp i ligaspelet där Alavés tilläts komma till huvudstaden och segra med 2-1. Burväktaren Courtois stod då för en rejäl groda och utan härföraren Ramos är inte Real något mästarbygge. Shakhtar följde upp 6-0-förlusten hemma mot Mönchengladbach med att även bli slaktade av tyskarna på bortabana förra veckan. Första dusten mellan ukrainarna och spanjorerna slutade med fem mål på tavlan, minst fyra lär det bli även denna afton.

Fler odds på Shakhtar Donestk – Real Madrid

Spel: Över 3,5 mål @ 1,93
Tävling: Champions League
Plats: Kievs Olympiastadion
Tid: 18.55
TV: Viaplay

Atlético Madrid – Bayern München: Bayern München +0,5 @ 1,83

Fler odds på Atlético Madrid – Bayern München

På tal om Champions League-mästare kommer vi osökt till de regerande herrarna på täppan. Bayern München dominerade fullständigt under fjolårets turnering och Hansi Flicks herrar har inte slagit av på takten under hösten. Bayern har vunnit alla fyra gruppmatcher efter att Coman och Lewandowski haft särskilt trevligt. Kimmich och Davies är borta för Flinck nu men hemmalaget har värre avbräck.

Atlético Madrid har gjort en suverän inledning i La Liga men inte gått lika starkt på den europeiska scenen. Madrassmakarna tvingades nöja sig med oavgjort både hemma och borta mot Lokomotiv Moskva. Diego Simeone har svårt att få till någon spets i offensiven nu när varken Diego Costa eller Luis Suaréz finns att tillgå.

När dessa kombattanter möttes på Allianz Arena i oktober slutade kvällen i ren och skär utklassning. Bayern München defilerade hem en 4-0-viktoria medan Atlético Madrid endast fick iväg ett ynka skott mot det tyska målet. Då deltog Suaréz, det lär inte bli lättare för spanjorerna utan den uruguayanska blodhunden. Bayern blir nedvärderade av oddsbolagen på grund av att gruppsegern redan är säkrad men man ska inte glömma att den tyska maskinen aldrig slår av på takten. Vi får bra betalt på minst en pinne för de majestätiska mästarna från München.

Fler odds på Atlético Madrid – Bayern München

Spel: Bayern München +0,5 @ 1,83
Tävling: Champions League
Plats: Wanda Metropolitano
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Mönchengladbach – Inter: Mönchengladbach +0,5 @ 1,72

Fler odds på Mönchengladbach – Inter

Åter till den så kallade dödsgruppen där Real Madrid och Shakhtar Donetsk är övriga lag. Om Real haft ett mustigt gruppspel, vad ska då sägas om Inter. Antonio Contes kompani har gått segerlösa längs de inledande fyra omgångarna och måste avslutata gruppspelet med två segrar samtidigt som övriga resultat trillar åt deras håll.

Mönchengladbach gick in i hösten som en dark horse och har sannerligen skakat om elefanterna. Oscar Wendt med vänner toppar gruppen efter att ha gått obesegrade 14(!) mål framåt på fyra CL-runtor är sagolika siffror. Mönchengladbach kommer närmast från en 4-1-triumf i ligaspelet när Wendt målade mot Schalke.

Mönchengladbach svarade för en suverän insats i Milano när Inter sattes under monstruös press. Lukaku kvitterade till 2-2 i matchminut 90. Italienarnas härförare Arturo Vidal är avstängd och utan det rivjärnet får Conte bereda sig på att gruppspelet är över efter tisdagskvällen. Gladbach är obesegrade i egen borg, både i Bundesliga och Champions League. Även efter det blåsvarta besöket från gruppjumbon.

Fler odds på Mönchengladbach – Inter

Spel: Mönchengladbach +0,5 @ 1,72
Tävling: Champions League
Plats: Borussia-Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Shakhtar Donetsk – Real Madrid: Över 3,5 mål @ 1,93 
Atlético Madrid – Bayern München: Bayern München +0,5 @ 1,83 
Mönchengladbach – Inter: Mönchengladbach +0,5 @ 1,72

Totalt odds: 6,07

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 30 november, 2020