Trippeln 10/10 – Sydamerikanskt VM-kval på tapeten

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Finalspelet av Nations League går av stapeln under söndagen och även om jag inte hittar något värde i finalen mellan Spanien och Frankrike tycker jag att överspelet i bronsmatchen mellan Italien och Belgien är riktigt vasst. Därefter lämnar vi Europa och tar båten över till Sydamerika där två kvalmatcher tar trippeln i hamn. Till nära sju gånger pengarna är detta en trippel som känns väldigt bra.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Italien – Belgien: Över 2,5 mål @ 1,97

Italien saknar Ciro Immobile i denna samlingen och det märktes i semifinalen mot Spanien. Bernardeschi startade istället och gjorde en ganska slät figur. Det största offensiva hotet var tveklöst Chiesa som snodde åt sig bollen och passade fram till reduceringen 1-2 med en man mindre. Juventus-stjärnan lär starta igen och uppbackad av Verratti, Barella och Jorginho kommer han få sina lägen i denna bronsmatch.

Belgien hade väldigt svårt att hänga med när Mbappé satte upp farten i torsdags. Denayer, Vertonghen och Alderweireld är tre fysiska mittbackar, men de saknar möjligen lite speed, något även Italien ska kunna utnyttja. Framåt ser det desto bättre ut. Romelu Lukaku stod för ett klassmål mot Frankrike och lirare som Hazard och De Bruyne var ständigt i rörelse. Den första halvleken, som Belgien vann med 2-0, var ruggigt bra, men i den andra hade de svårt att hålla tätt.

Dessa två lag möttes i kvartsfinal i sommarens EM-slutspel och då vann Italien med 2-1. Det var dock en helt jämn historia och nu när Gli Azzurri saknar Bonucci i försvaret kan det mycket väl slinka in någon boll till. Jag tror vi bjuds på en sevärd tillställning och 1,97 på att det ska bli minst tre mål i matchen är väldigt generöst. Den tar vi!

Spel: Över 2,5 mål @ 1,97
Tävling: Nation League
Plats: Allianz Stadium
Tid: 15.00
TV: Cmore

Venezuela – Ecuador: Bortaseger @ 2,07

Ecuador gör ett starkt kval och för några dagar sedan körde de över Bolivia på hemmaplan. 3-0 lös på tavlan innan 20 minuter var spelade och då var matchen såklart avgjord. 3-0 blev också slutresultatet. Den stora stjärnan Enner Valencia nätade två gånger om och hade god hjälp av Caicedo, Estrada och Plata i det offensiva spelet. Ecuador spelar en intensiv fotboll som inte ger motståndarna en lugn stund. Det kommer Venezuela få svårt att hantera.

Värdnationen är sist i tabellen med fyra ynka inspelade poäng på tio omgångar. De var oerhört nära en minst sagt oväntad pinne mot Brasilien, men släppte in två mål under matchens sista tio minuter. Rincón, Sotelda och Machís är hyfsade spelare, men på det stora hela saknas det kvalité i truppen. Det har lett till tio raka matcher utan seger och det är inte mycket som talar för att Venezuela ska lyckas vända den trenden nu.

Dessa lag spelade 2-2 i sommarens Copa América på brasiliansk mark, men det var en match som ecuadorianerna dominerade ganska kraftigt. Det var tio år sedan Venezuela besegrade Ecuador sist och det är svårt att se det ändras nu. Besökarna är bättre och 2,07 på den raka tvåan är för högt för att motstå.

Spel: Bortaseger @ 2,07
Tävling: VM-kval
Plats: Estadio Olímpico
Tid: 22.30
TV: –

Argentina – Uruguay: Under 2,5 mål @ 1,70

Argentina är obesegrade i det sydamerikanska VM-kvalet och det är mycket tack vare sin täta defensiv. Sex insläppta på nio omgångar är starkt jobbat och det var också försvaret som vann Copa América åt de blåvita. Martínez har varit magnifik mellan stolparna och Otamendi gör alltid bra insatser i landslaget. Mot Paraguay startade Romero bredvid i mittförsvaret och det samarbetet såg bra ut.

Framåt hade argentinarna däremot svårt att hitta rätt i matchen mot Paraguay, trots Messi på plan, och 0-0 var därmed ett logiskt resultat. Uruguay spelade också 0-0 tidigare under veckan. För deras skull var det Colombia som stod för motståndet då och kampen om i första hand plats 3 och 4 är stenhård. Det skiljer bara fem pinnar mellan trean Ecuador och sjuan Peru. Godín och Giménez var starka bakåt mot colombianerna och inte blev det sämre när Araújo hoppade in.

Uruguay är ett hårt arbetande landslag och även fast Suárez och Cavani finns på topp gör de inte speciellt mycket mål. Uruguays matcher har ett snitt på 2,3 mål per fajt i kvalet medan Argentina också ligger kring de siffrorna. De fyra senaste tävlingsmötena mellan lagen har gått under 2,5 mål och det mesta pekar åt att det blir samma visa igen. 1,70 är bra på underspelet som blir mitt tredje val på trippeln.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,70
Tävling: VM-kval
Plats: Estadio Antonio Vespucio Liberti
Tid: 01.30 (måndag)
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

Trippeln

Italien – Belgien: Över 2,5 mål @ 1,97
Venezuela – Ecuador: Bortaseger @ 2,07
Argentina – Uruguay: Under 2,5 mål @ 1,70

Totalt odds: 6,93

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 9 oktober, 2021