Trippeln 10/11 – Trippel från två kontinenter!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi är inne i årets sista landslagsvecka, innan Janne och gänget kliver in i handlingarna ska vi ta ett varv bland de mindre klubblagen. Skottland präglar tisdagens fotbollsutbud när vi kompletterar den läckra trippeln på brasiliansk mark.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

St. Johnstone – Dundee U: Under 2,5 mål @ 1,66

Skottland är först ut med Ligacupen som ståtar med gruppfinal i den haltande tabellen. Dundee United ligger på andra plats men har lirat en match mer än Peterhead som nosar gästerna i hasorna. Närmast kommer klassiska United från en mållös historia i Premiership där en pinne nöps mot St. Mirren.

St. Johnstone har flaggan i topp efter en trevande cuppremiär mot Kelly Hearts och ett redigt ketchupkalas mot Brechin. 7-0 slutade mötet med gruppens stora slagpåse sedan gamle Preston-brunkaren Stevie May pangat in ett hattrick här på McDiarmid Park. Närmast kommer värdföreningen från en 1-0-viktoria i ligaspelet mot Kilmarnock.

Ketchupkalas är knappast att vänta i Perth under tisdagskvällen, Brechin och Dundee United är liksom inte av samma kaliber. St. Johnstone hade besök av United så sent som för ett par veckor sedan i ligaspelet, 0-0 slutade den holmgången. Tre av gästernas senaste fyra tävlingsmatcher har slutat mållöst. Räkna med tight och målsnålt.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,66

Tävling: Skotska Ligacupen

Plats: McDiarmid Park

Tid: 20.45

TV:

Clyde – Kilmarnock: Kilmarnock -1,5 @ 1,99

Desto större klasskillnad är att vänta i kvällens andra cupkamp från det skotska riket. Kilmarnock ligger på den övre halvan av finrummet Premiership och lirade oavgjort med elefanterna i Celtic så sent som i augusti månad. Nu ställs Killie mot mindre bemedlat motstånd och väntas veva hem höstens första cupseger.

Clyde huserar två divisioner nedanför Kilmarnock till vardags. Värdföreningen återfinns på näst sista plats i League One och kommer närmast från en lektion ur den högre skolan. Annars ljumna Airdrieonians körde över Clyde med 5-0 i en på förhand jämn match som hade kunnat sluta med ännu större siffror.

Alex Dyer har kvalitet i form av forne Nottingham-mittfältaren Chris Burke och trollkarlen Nicke Kabamba, lirare som lyser med sin frånvaro i hemmalägret. Kilmarnock är med rätta storfavoriter mot tredjedivisionens nästjumbo. Minst två bollar ska skilja till Killies fördel.

Spel: Kilmarnock -1,5 @ 1,99

Tävling: Skotska Ligacupen 

Plats: Broadwood Stadium

Tid: 20.45

TV:

CS Alagoano AL – Chapecoense SC: Bortaseger @ 2,47

Sist men sannerligen inte minst bjuds svenska folket på en nattmacka som går i mål efter tolvslaget. Det handlar om Brasiliens näst högsta fotbollsliga, Série B. 20 omgångar har passerat när CS Alagoano AL skvalpar runt i mellanmjölkens rike med sin prydliga resultatrad 8-4-8.

De blåvita får finast möjliga besök under tisdagen då serieledarna kommer på besök. Chapecoense SC har gjort en alldeles magnifik säsong och endast gått på pumpen vid ett enda tillfälle. De grönklädda gästerna har en sanslöst solid defensiv som endast släppt fem bollar förbi sig på 20 duster.

Framåt finns gott om kvalitet hos serieledarna där Anselmo kommit in och varit tungan på vågen. 32-åringen gjorde ett skapligt fjolår hos Vitória men har lyft ett snäpp med hantlangaren Aylon vid sin sida. CSA var korta i rocken senast mot Guaraní och lär inte ha längre rock mot serieledarna som vunnit tre raka bortamatcher.

Spel: Bortaseger @ 2,47

Tävling: Série B

Plats: Estádio Rei Pelé

Tid: 23.00

TV:

Trippeln

St. Johnstone – Dundee U: Under 2,5 mål @ 1,66

Clyde – Kilmarnock: Kilmarnock -1,5 @ 1,99

CS Alagoano AL – Chapecoense SC: Bortaseger @ 2,47

Totalt odds: 8,16

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 november, 2020