Trippeln 10/6 – Nordamerikansk trippel!

Dagens Trippel

Samtliga tre matcher på torsdagens trippel hämtas från andra sidan Atlanten där NBA- och NHL-slutspelet pågår för fulla muggar. Två intressanta spel från basketens kvartsfinalspel har synats där hemmalagen ska ses med god segerchans. Game 6 mellan Vegas och Colorado kompletterar där oddset på Avalanche tilltalar. Häng med!  

Spelstopp: 01:40

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets: Milwaukee -1,5 @ 1.76

Fler odds på Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets

Det blev inget roligt besök i The Big Apple för Milwaukee som inte en hade en sportmössa i NY Islanders gamla hemmaarena, Barclays Center. I synnerhet inte i den andra matchen då Brooklyn Nets vann med hela 125-86. Total utskåpning således och ett minst sagt ögonbrynshöjande resultat då Bucks är det något bättre laget på pappret.

Fixstjärnorna Kevin Durant och Kyrie Irving satte fyra trepoängare vardera och noterades för 54 poäng tillsammans. Snacka om levera när det betyder som allra mest! I Bucks var den grekiska jätten (211 lång, 110 kilo tung) Giannis Antetokounmpo klart bäst med sina 18 poäng och 11 returer. Ska grönvita Milwaukee kunna vända på 0-2-underläget i matcher behöver spelare som Middleton och Holiday upp på en betydligt högre nivå.

När serien fortsätter med dubbla strider i Wisconsin behöver således Bucks åtminstone vinna en av matcherna. Gärna två med tanke på lagets tidigare problem i New York. Hemmaplansfördelen väger tungt i NBA och i Fiserv Forum ståtar Bucks med tio raka vinster, varav två mot Nets (124-118, 117-114). Känslan är att värdarna studsar tillbaka och -1,5 till dryga 1.70 är ett spel vi gillar skarpt.

Fler odds på Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets

Spel: Milwaukee -1,5 @ 1.76
Tävling: NBA 
Plats: Fiserv Forum
Tid: 01:40
TV: –

Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche: Colorado Moneyline @ 2.16

Fler odds på Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche

Vegas var ett tag långt nere i källaren i det senaste mötet i Denver och räddades egentligen bara av ett fantastiskt målvaktsspel signerat Marc-André Fleury. De gyllene Riddarna låg under 0-2 inför den sista akten, ett resultat som helt klart var i underkant efter 20 minuter av total dominans från Colorados sida.

Avalanche bjöd sedan in Vegas i matchen efter ett par blunders från Burakovsky och Landeskog som tappade pucken på helt fel ställen. Det utnyttjande kontringsstarka Vegas hänsynslöst och vips stod det 2-2 på mediakuben i Ball Arena. William Karlsson lirade elegant fram till Marchessaults kvittering som bara kunde lyfta in pucken i tom bur. I den efterföljande förlängningen skyfflade kapten Mark Stone upp trissan i Grubauers plockhandskryss och vilt jubel utbröt hos gänget från Nevada.  

Det är således matchboll Golden Knights när serien fortsätter i T-Mobile Arena. Vi har tidigare varit lyckosamma med våra rekar på Vegas, men när oddset på hemmasegern just nu ligger under 1,75 är det läge att dra öronen åt sig. Med spelare som Rantanen, Makar, Landeskog och MacKinnon är Colorado i grunden ett bättre lag och oddset på gästerna är i högsta laget. Let’s go Avs!

Fler odds på Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche

Spel: Colorado Moneyline @ 2.16
Tävling: NHL
Plats: T-Mobile Arena
Tid: 03:08
TV: Viaplay

Utah Jazz – LA Clippers: Utah @ 1.65

Fler odds på Utah Jazz – LA Clippers

Den amerikanska basketen rundar av trippeln då blickarna vänds mot Vivint Smart Home Arena i den klassiska OS-staden Salt Lake City. Utah Jazz körde över Memphis Grizzlies i fyra raka matcher i föregående runda och fick även en pangstart i kvartsfinalen mot LA Clippers.

Donovan Mitchell, som draftades som nummer 13 totalt 2017, var planens överlägset bästa spelare och noterades för hela 45 poäng när Jazz drog det längsta strået en jämn match med 112-109. Clippers stod upp bättre än förväntat och det var faktiskt helt lika inför den sista quartern då hemmalaget gjorde ett litet ryck.

På hemmaplan är de guldressade ruskigt svårspelade, något 31 vinster på 36 fighter tydligt påvisar. Besökarna från The City of Angels är förvisso inte dåliga på resande fot, men känslan är ändå att det är hemma i Kalifornien de i första hand kommer plocka sina skalper. Utah besitter en högre nivå och till omkring 1.65 dunkas hemmasegern in!

Fler odds på Utah Jazz – LA Clippers

Spel: Utah @ 1.65
Tävling: NBA
Plats: Vivint Smart Home Arena
Tid: 04:10
TV: –

Trippeln

Milwaukee Bucks – Brooklyn Nets: Milwaukee -1,5 @ 1.76
Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche: Colorado Moneyline @ 2.16
Utah Jazz – LA Clippers: Utah @ 1.65

Totalt odds: 6.27

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100