Trippeln 10/8 – Tisdagstrippeln!

Dagens Trippel

Den här tiden på året innebär tisdagskvällar att det ska kvalas till den finaste av turneringar. Champions Leagues förfest har nått fram till semifinalstadiets returmöten där det givetvis gäller att ta i beaktande hur första fighterna slutade. Trippeln betalar riktigt bra idag.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Midtjylland – PSV Eindhoven: Över 2,5 mål @ 1,62

I vårt västra grannland ser det tämligen mörkt ut vad gäller möjligheten för Danmark att ha en representant i höstens Champions League. Midtjylland åkte på en redig stjärnsmäll på Philips Stadion, redan efter en halvtimme hade Eran Zahavi och Mario Götze stämt i kvalets bäck och fixat en till synes ointaglig 3-0-ledning.

PSV Eindhoven vilade inte på hanen i föregående kvalrunda heller. Götze och grabbarna körde över Galatasaray med 5-1 på holländsk mark och följde upp med att slå spiken i kistan på turkisk mark där de rödvita vann med 2-1. Närmast kommer gästerna från ett nytt statement i Supercupen mot antagonisten Ajax på bortaplan, 4-0.

Midtjylland fick inte iväg ett enda skott mot den holländska buren i förra veckans bortamöte, hemmavid bör det bli desto mer utbyte av målchanser. Vargarna lade skotska storklubben Celtic på rygg i föregående kvalrunda och kommer närmast från en 4-1-triumf mot Vejle här på MCH Arena. Minst tre mål lär det bli i Herning igen, ska vi säga 1-3?

Fler odds på Midtjylland – PSV Eindhoven >

Spel: Över 2,5 mål @ 1,62
Tävling: Kval till Champions League
Plats: MCH Arena
Tid: 20.00
TV:

Young Boys – CFR Cluj: Young Boys(-1) @ 2,47

Desto jämnare är utgångsläget i Schweiz efter att första uppgörelsen slutat oavgjort. 1-1 på tavlan i Cluj-Napoca var frukten av ett ultratidigt ledningsmål signerat CRF Clujs försvarare Manea och en massiv press från Young Boys fram till att fältherren Vincent Sierro frälste på stopptid.

Liknande läge rådde för schweizarnas del i föregående kvalrunda också, efter ett mållöst möte i Bratislava fick Slovan smaka på Siebatcheus slägga i Bern där de gulsvarta hade full kontroll. CFR Cluj har tvingats passera två kvalstadier på vägen till semifinalen. 3-1-segern hemma mot Borac Banja Luka följdes av en 2-0-torsk i Bosnien och sedermera förlängning.

Mot Lincoln Red Imps hade inte rumänerna samma bekymmer men nu har motståndet jackats upp två snäpp. Cluj hade bara ett skott på mål i hemmamötet och lär knappast ha många fler i Bern. Kalenderåret 2021 har Young Boys förlorat en enda match och det var i slutspelet av Europa League mot Ajax. Cluj fick däng på denna arena i fjolårets EL-gruppspel. I slutspelet fick Bayer Leverkusen smaka på samma kaka. Med tanke på formen hos Jordan Siebatcheus samt att gästerna måste attackera vid underläge så finner jag oddset på tvåmålsseger för högt.

Fler odds på Young Boys – CFR Cluj >

Spel: Young Boys(-1) @ 2,47
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Stadion Wankdorf
Tid: 20.30
TV:

Legia Warszawa – Dinamo Zagreb: Båda lagen gör mål @ 1,89

Tisdagens sista tillställning utspelar sig i pirogens rike där det är likaläge efter förra veckans uppgörelse i Kroatien. Att Legia Warszawa lyckades hålla stången på mäktiga Maksimirstadion var lika överraskande som imponerande. Polackerna vann till och med bolleinnehavet när Petkovic ledningsbalja efter en timme blev kvitterad av Muci med mindre än tio minuter kvar.

Legia vann både hemma och borta i såväl åttondelskvalet som kvarten, mot norska Bodö/Glimt samt estniska Flora Tallinn. Detsamma gäller Dinamo Zagreb som ställdes mot isländska Valur följt av cypriotiska Omonia. Vad gäller respektive ligalir kommer värdarna närmast från en 3-1-torsk mot Radomiak Radom.

Dinamo Zagreb kommer från rena rama raggarfotbollen på Maksimir där Rijeka fick med sig ett 3-3-kryss. Båda dessa herrskap är framåtlutade och tillämpar en tämligen riskfylld fotboll. I synnerhet kroaterna som anförs av EM-trion Gavranovic, Orsic, Petkovic. Spåkulan säger att Dinamo kommer försöka vinna den här matchen snarare än att inte förlora den, då kan gasellen Mahir Emreli löpa amok i andra änden. Måleriet i militärernas mecka är bästa sättet att göra trippeln fulländad.

Fler odds på Legia Warszawa – Dinamo Zagreb >

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,89
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Stadion Wojska Polskiego
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

Midtjylland – PSV Eindhoven: Över 2,5 mål @ 1,62
Young Boys – CFR Cluj: Young Boys(-1) @ 2,47
Legia Warszawa – Dinamo Zagreb: Båda lagen gör mål @ 1,89

Totalt odds: 7,56

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100