Trippeln 11/10 – Idel ädel landslagsadel på trippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Nations League rullar vidare under söndagen när det kryllar av stekheta landskamper. VM-bronsmatchreprisen mellan England och Belgien är en karamell ur den högre skolan. Sverige ska resa till vice världsmästarna i Kroatien och i Reykjavik vankas nordiskt derby!

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Kroatien – Sverige: Hemmaseger @ 1,80

Fler odds på Kroatien – Sverige

Kroatien och Sverige har liknande ingång i det mustiga mötet på Maksimirstadion. Kroatien kommer närmast från en 2-1-seger borta mot Schweiz medan Sverige segrade med samma siffror på rysk mark, båda dessa landskamper var av träningskaraktär och innehöll gott om reservspelare under torsdagskvällen.

Janne Andersson lär skifta hela elvan från veckans tripp till Moskva. Blågult behöver resultat nu efter att ha kammat noll i både de inledande omgångarna, hemma mot Portugal och Frankrike. Mest oroväckande för svenskarnas del är att inte någon blågul boll alls hamnat i rätt nät.

Kroatien har i likhet med Sverige kammat noll mot dignitärerna Portugal och Frankrike men till de rödvitas försvar skall sägas att de spelat på bortaplan samt lyckats måla vid tre tillfällen. VM-tvåan Kroatien är numret vassare än Sverige, det råder ingen tvekan om den saken. När Luka Modric och hans vänner har hemmaplan ska de vara favoriter mot alla lag i världen, det visar statistiken där inget bortalag segrat på över fyra års tid. Lägg bort hjärtat och lira den spelvärda ettan.

Fler odds på Kroatien – Sverige

Spel: Hemmaseger @ 1,80
Tävling: Nations League
Plats: Stadion Maksimir
Tid: 18.00
TV: CMore

England – Belgien: Bortaseger @ 2,49

Fler odds på England – Belgien

Britter och belgare ska bataljera på mäktiga Wembley denna svala höstkväll. Senast dessa stjärnspäckade nationer drabbade samman var det het sommar i Ryssland 2018, Belgien nöp bronspengen i Sankt Petersburg efter att De Bruyne och Hazard samspelat sig fram till det avgörande 2-0-målet.

Belgien har varit löjligt bra sedan VM, de röda djävlarna toppar FIFA-rankingen över världens bästa landslag och det är svårt att argumentera om den saken. The Red Devils vann varenda match i EM-kvalet och har inlett Nations League på samma sagolika sätt. 2-0-triumfen borta mot Danmark följdes upp med en 5-1-kross hemma mot Island. England ser inte lika vassa ut, VM-fyran vann med ett nödrop i Reykjavik där spelarna brydde sig mer om Tinder än fotboll. 0-0 mot Danmark därefter var en pinne med flax i eftersmaken.

Engelsmännen skakas av fortsatta problem med sin mentalitet, när vissa tindrar väljer andra att bryta mot coronareglementet. Det är oklart vilka spelare som visas barmhärtighet av moralens väktare Gareth Southgate under söndagens mustiga möte. Oavsett ska The Red Devils ha pangchans mot The Three Lions. Tvåan betalar en bra bit över dubbeldeg, det smakar djävulskt gott.

Fler odds på England – Belgien

Spel: Bortaseger @ 2,49
Tävling: Nations League
Plats: Wembley Stadium
Tid: 18.00
TV: CMore

Island – Danmark: Bortaseger @ 1,67

Fler odds på Island – Danmark

Erik Hamrén är bakfull efter att ha badat i en vulkan med sin färgglada halsduk runt hjässan. Sällan har hälsingesonen sett så glad ut som i torsdags kväll då Island lyckades slå ut Rumänien i kvalet till nästa sommars EM-slutspel. Den gode Gylfen visade vägen för vulkannationen som ska lira playoffinal mot Ungern i mars.

Under söndagskvällen är det Nations League som står på agendan i Reykjavik. Island står på noll poäng efter hemmatorsken mot England samt den hemska krossen borta mot Belgien. Danmark nöp en grym pinne hemma mot engelsmännen där Kasper Hjulmands gäng förtjänade hela poängskörden.

Danskarna kommer närmast från en mysig landskamp i ett tempo som påminde om Erik Hamréns söndagspromenader. 4-0 mot Färöarna fixades redan i första halvlek, sedan defilerade Christian Eriksen och hans kumpaner på Parken. Island kommer från ett dränerande kvalspel och lär vara betydligt segare i buggarna på Laugardalsvöllur denna afton. Tvåan är trygg i den kranka bakfyllans bleka namn.

Fler odds på Island – Danmark

Spel: Bortaseger @ 1,67
Tävling: Nations League
Plats: Laugardalsvöllur
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Kroatien – Sverige: Hemmaseger @ 1,80
England – Belgien: Bortaseger @ 2,49
Island – Danmark: Bortaseger @ 1,67

Totalt odds: 7,48

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 9 oktober, 2020