Trippeln 11/11 – Trippel med landslag!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är äntligen dags för en klassisk landslagsvecka när hösten lider mot sitt slut. Med blågula ögon är landskampen i Danmark av störst intresse, för att fullborda trippeln ska vi även analysera malteser och slovener. Oddset är riktigt lockande.

Spelstopp: 17.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Malta – Liechtenstein: Hemmaseger @ 1,68

Södra Medelhavet är första destination när det handlar om en landskamp mellan två blåbär. Det ena bäret är betydligt mer blått än det andra. Malta är förhållandevis vassa, de rödvita värdarna var på vippen att fälla krokben på Lars Lagerbäck i sista EM-kvalkampen. Denna höst har malteserna lirat fyra landskamper med två segrar och två oavgjorda som resultat.

Liechtenstein är svårslaget svaga. I senaste landslagssamlingen ställdes mikrostaten från Alperna inför två hemmamatcher. Summan av den kardemumman var 0-0 mot San Marino samt 0-1 mot Gibraltar. Sämre än så kan inte ett landslag bli.

Dessa mikrostater har mötts tre gånger tidigare, vid varje tillfälle har Malta gått segrande. Italienaren Devis Mangia förfogar över en värdnation som pressat dignitärer som Spanien, Rumänien och Norge, med den ryggsäcken finns ingen anledning att misstro de rödvita mot lilla Liechtenstein.

Fler odds på Malta – Liechtenstein

Spel: Hemmaseger @ 1,68

Tävling: Landskamp

Plats: National Stadium Ta’ Qali

Tid: 18.00

TV:

Danmark – Sverige: Danmark +0,5 @ 1,84

Skandinaviskt derby står på agendan i vårt södra grannland när coronaviruset sätter dyster prägel på förutsättningarna. Janne Andersson sitter i karantän och ingen som bor i Storbritannien kommer loss, därmed tvingas Sverige klara sig utan Lindelöf, Helander, Olsen, Krafth och Sema.

Danmark har hastigt och mindre lustigt drabbats ännu värre än svenskarna. Värdarnas boss Kasper Hjulmand sitter liksom Janne i karantän hemma på kammaren och de rödvita saknar bland andra Schmeichel, Poulsen, Skov och Höjbjerg. Kapten Kjaer och fältherrarna Delaney/Eriksen sägs alltjämt vara fit for fight vilket gör hemmalägret tämligen slagkraftigt trots allt.

Jannes högra hand Peter Wettergren har enorma problem med att foga samman ett försvar. Lindelöf och Helander är borta på grund av restriktioner, samtidigt är Andreas Granqvist och Pontus Jansson skadade. Sverige har torskat fyra av sina senaste fem landskamper, Danmark slog England borta senast. Även danskarna är sönderstrimlade denna höstkväll men åtminstone en pinne bör de ändå bärga.

Fler odds på Danmark – Sverige

Spel: Danmark +0,5 @ 1,84

Tävling: Landskamp

Plats: Bröndby Stadion

Tid: 19.30

TV: CMore

Slovenien – Azerbajdzjan: Under 2,5 mål @ 1,61

Onsdagskvällen tar sin ände i Ljubljana där två tämligen tillknäppta manskap drabbar samman. Azerbajdzjan kommer från ett mållöst möte hemma mot Cypern I Nations League. Boysen från Baku tillämpar en noggrann fotboll som innebär att man varken vinner eller förlorar med stora siffror. I EM-kvalet lyckades Azerbajdzjan med en rejäl bedrift i form av oavgjort resultat mot Kroatien.

Slovenien kommer från en 4-0-kross mot Moldavien i oktober månads Nations League. Trippen till Chisinau slutade med en ren defilering från Haris Vuckic. Mittfältaren från Zaragoza pangade in ett hattrick och utökade sitt målkonto i landslaget med 60 procent. Defensiven är annars adelsmärket hos Slovenien som har världsmålvakten Jan Oblak som sista utpost.

Av Sloveniens senaste tolv landskamper på hemmaplan har nio stycken varit målsnåla med max två mål på tavlan. Sex av Azerbajdzjans senaste sju landskamper har också hållit sig under den aktuella linan. Något målfyrverkeri lär vi inte bjudas på mellan dessa defensivt orienterade nationer, men vi bjuds på ett stabilt speltips.

Fler odds på Slovenien – Azerbajdzjan

Spel: Under 2,5 mål @ 1,61

Tävling: Landskamp

Plats: Stozice Stadium

Tid: 20.45

TV:

Trippeln

Malta – Liechtenstein: Hemmaseger @ 1,68

Danmark – Sverige: Danmark +0,5 @ 1,84

Slovenien – Azerbajdzjan: Under 2,5 mål @ 1,61

Totalt odds: 4,98

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 november, 2020