Trippeln 11/2 – Torsdagens starka trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Ärtsoppans dag bjuder på både sylt och grädde denna torsdag när höjdpunkten är VM-finalen för klubblag. Bayern München ska ta sig an Tigres UANL från Mexiko nere i Dubai. Turkiet och Holland är övriga destinationer när vi jobbar in trippeln till finfint odds.

Spelstopp: 18:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Konyaspor – Besiktas: Konyaspor Under 0,5 mål @ 3,11

Denna torsdagsafton tar sin början i miljonstaden Konya i mellersta Turkiet. Det handlar om kvartsfinalen i Turkiska Cupen när två kollegor från Süper Lig drabbar samman. Konyaspor har tagit sig hit genom att slå ut Gaziantep med 2-1 medan Besiktas lade Rizespor på rygg då Cyle Larin satte matchens enda strut.

Lustigt nog möttes dessa kombattanter så sent som i senaste ligaomgången. Söndagens uppgörelse på Vodafone Park slutade med en 1-0-seger för Besiktas efter att den gamle helsingborgaren Atiba Hutchinson varit inblandad i avgörandet. Mest anmärkningsvärt från mötet i Istanbul är att Konyaspor spelade med en man mer i över en timmes tid.

Killarna från Konya lyckades inte ens få iväg ett enda skott mot den svartvita buren trots att Besiktas försvarspjäs N’Sakala drog på sig ett rött kort i matchminut 21. Detta var tredje raka tävlingsmatchen utan någon balja för de grönklädda. Besiktas har hållit nollan i tre av sina fyra senaste fighter mot torsdagens opponent och bör bygga på den sviten nu, särskilt om alla elva håller sig på banan.

Spel: Konyaspor Under 0,5 mål @ 3,11
Tävling: Turkiska Cupen
Plats: Konya Buyuksehir Belediye Stadium
Tid: 18.45
TV: –

Bayern München – Tigres UANL: Hemmaseger @ 1,22

Grande final, finalernas final. Nåja, VM för klubblag är kanske inte vad det låter som men det råder ingen tvekan om att lagen vill vinna. Hansi Flick mönstrade bästa tänkbara elva för Bayern München i semifinalen då Champions League-mästarna tog sig förbi Al Ahly utan darr på ribban när en viss Lewandowski blev matchavgörande.

Tigres UANL utkämpade som väntat en tuff och tight match mot brasilianska Palmeiras i sin semifinal under söndagen. Mexikanerna segrade tack vare en straffspark som veteranen tillika centertanken Gignac förvaltade väl. Samme Gignac som satte båda Tiger-kassarna i kvarten mot Ulsan Hyundai i kvarten.

I princip allt offensivt spel hos de blågula handlar om den snart 36-årige fransosen som gjorde sig känd som en sanslös sumpare hos den breda publiken i EM 2016. Gignac är liksom ingen Robert Lewandowski, för att uttrycka maktförhållandena milt. Bayern München är på en annan planet än Tigres, tyskarna som gått obesegrade genom säsongens Champions League ska givetvis inte ha några problem att håva hem ännu en buckla. Ettan betalar inte särskilt mycket men funkar prima som trippelvirke.

Spel: Hemmaseger @ 1,22
Tävling: VM
Plats: Education City Stadium
Tid: 19.00
TV: –

Heerenveen – Feyenoord: Heerenveen +0,5 @ 1,85

Sista ärtan i soppan hämtas från tulpanernas rike där cupspelet heter KNVB Beker. Det vankas kvartsfinal hemma hos svensklaget på Abe Lenstra Stadion. Benjamin Nygren assisterade Veerman till segermålet i helgens ligamatch mot Vitesse, göteborgaren står noterad för tre baljor och två framspelningar i Heerenveen dit han lånats ut från belgiska Genk.

Feyenoord kommer till kvarten efter att ha utkämpat en överraskande jämn åttondelsfinal mot herrarna i Heracles hemma på De Kuip. Dick Advocaats armé kommer närmast från en 3-1-triumf i ligaspelet mot PSV Eindhoven där Berghuis visade framfötterna men gästernas form är bräcklig.

Innan PSV-matchen, för två veckor sedan, var Feyenoord på besök här hemma hos Benjamin Nygren. Då slutade mötet i Eredivisie med en rungande 3-0-triumf för de blåvitrandiga när ex-elfsborgaren Ibrahim Dresevic både fredade den egna buren och assisterade till en av kassarna. 6-1 i skott på mål för Heerenveen den gången vittnar om en rättvis viktoria, därmed är det svårt att köpa oddssättningen under torsdagen. Halvgarderingen i västerled förefaller tämligen spelvärd.

Spel: Heerenveen +0,5 @ 1,85
Tävling: KNVB Beker
Plats: Abe Lenstra Stadion
Tid: 20.00
TV: –

Trippeln

Konyaspor – Besiktas: Konyaspor Under 0,5 mål @ 3,11
Bayern München – Tigres UANL: Hemmaseger @ 1,22
Heerenveen – Feyenoord: Heerenveen +0,5 @ 1,85

Totalt odds: 7,01

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 10 februari, 2021