Trippeln 12/11 – Läcker landslagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter onsdagens landskamper av träningskaraktär är det äntligen dags för tävlingar av högsta rang. På vår kontinent handlar torsdagskvällen om rafflande playoff i kampen om att nå EM nästa sommar, i Sydamerika har VM-kvalet dragit igång.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Serbien – Skottland: Hemmaseger @ 1,64

Belgrad öppnar aftonen med ett maffigt möte mellan två råbarkade folkslag. Skottland avancerade till det avgörande steget i playoff via en rejäl skopa flax. Trots hemmaplan mot Israel fick inte skottarna iväg ett enda skott på mål över 120 minuters speltid. Straffar räddade de blåvita som går in som duktiga underhundar i denna final.

Serbien imponerade desto mer i sin kvalsemifinal borta mot Norge. I Oslo rådde ingen brist på serbiska skott mot mål, nio stycken avfyrades när Lars Lagerbäck kom två steg närmare Arbetsförmedlingen. Sergej Milinkovic-Savic sänkte baggarna i förlängningen och nu har boysen från Balkan en betydligt enklare uppgift framför sig.

Skottland trivs inget vidare på främmande mark, bland annat åkte de blåvita på en 3-0-torsk mot Kazakstan i EM-kvalet. Som salt i gästernas sår kommer de till kvalfinalen utan sin nyckelpjäs Ryan Fraser som är lårskadad. Med torsdagens ingångsvärden ska serberna städa av skottarna, i synnerhet när de får spela hemma på Balkan.

Spel: Hemmaseger @ 1,64
Tävling: Playoff till EM
Plats: Rajko Mitic-Stadion
Tid: 20.45
TV: CMore

Ungern – Island: Hemmaseger @ 2,40

På tal om att komma närmare Arbetsförmedlingen rör vi oss osökt mot Budapest dit Erik Hamrén reser. Hälsinglands store son sitter på ett utgående kontrakt, frågan är om det förlängs vid ett missat EM-slutspel. Hamréns Island vann mot Rumänien på hemmaplan i kvalsemifinalen och har nu skadebekymmer, mittbacksduon Arnason/Sigurdsson är osäker till spel.

Ungern höll för favorittrycket borta mot Bulgarien där Kalmár lotsade den gamla stormakten till en trygg 3-1-triumf i Sofia. Förbundskaptenen Marco Rossi har något riktigt spännande på gång i Ungern där Leipzig-keepern Gulacsi utgör sista utpost med klubblagskamraten Willi Orbán agerar stoppkloss framför.

Den ramstarka defensiven i Rossis bygge har hållit stången mot betydligt vassare motstånd än Island den här hösten. 1-0-seger borta mot både Serbien och Turkiet i Nations League ger rejält med råg i den ungerska ryggen. Hamrén har torskat fyra av höstens fem matcher. Ettan betalar bättre än den borde.

Spel: Hemmaseger @ 2,40
Tävling: Playoff till EM
Plats: Puskás Aréna
Tid: 20.45
TV: TV12

Argentina – Paraguay: Paraguay +1,5 @ 1,82

Vi skiftar kontinent för en mysig nattmacka från Buenos Aires. Sydamerika har redan dragit igång sitt VM-kval och hunnit avverka två omgångar. Argentina står på full pott efter möten med mindre bemedlade nationer i form av Ecuador och Bolivia. Lautaro Martínez har imponerat mest i sin roll som centerforward där Inter-stjärnan flankeras av Messi och Ocampos.

Paraguay står på fyra pinnar efter 2-2-premiären mot Peru samt 1-0-triumfen senast mot Venezuela. Ángel Romero har varit sylvass i den paraguayanska fronten, lita på att 28-åringen är extra taggad under torsdagen när han ställs mot landet han bor i till vardags.

Generellt sätt lyfter sig Paraguay när svårighetsgraden jackas upp, då kommer Eduardo Berizzos disciplinära fotboll till sin rätt. I förra sommarens Copa América pressades Brasilien till straffar i slutspelet av Berizzos boys, dessutom plockade Paraguay poäng av Messis Argentina i gruppen. När gästerna får en och en halv boll i handikapp finns inget att tveka på.

Spel: Paraguay +1,5 @ 1,82
Tävling: VM-kval
Plats: La Bombonera
Tid: 01.00
TV: –

Trippeln

Serbien – Skottland: Hemmaseger @ 1,64
Ungern – Island: Hemmaseger @ 2,40
Argentina – Paraguay: Paraguay +1,5 @ 1,82

Totalt odds: 7,16

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 11 november, 2020