Trippeln 13/10 – Tisdagstrippel med hög utdelning!

Dagens Trippel

Landslagsliret fortsätter under tisdagen med flera högoktaniga kamper. Tyskland och Spanien går in som stora favoriter i Nations League där Schweiz och Ukraina står för motståndet. Kupongen tas i mål på sydamerikansk mark där det vankas brasiliansk samba!

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Tyskland – Schweiz: Schweiz +0,5 @ 2,85

Fler odds på Tyskland – Schweiz

RheinEnergieStadion i Köln är första anhalt, här arrangeras ett prestigefyllt derby i Nations Leagues fjärde omgång. Tyskland är obesegrade men har inte imponerat spelmässigt, bland annat hade Jogi Löws mannar medstuds då Die Mannschaft bärgade 1-1 i första mötet med tisdagens opponent.

Schweiz kommer närmast från ett nesligt nederlag i Spanien där de rödvita svarade för en stabil prestation överlag. En synnerligen instabil prestation var den från burväktaren Yann Sommer då spanjorerna fick matchens enda kasse till skänks. Såvida Herr Yann låter bli indianare i Köln ska underhundarna kunna störa de svajiga tyskarna ännu en gång.

Jogi Löw och hans adepter går in som rejäla favoriter trots att de inte rosat marknaden, det är ett faktum som trånar efter att synas. Tre av de senaste fyra landskamperna har varit segerlösa från Tysklands sida och dessutom var segern mot ett decimerat Ukraina föga imponerande. X2 är ett klockrent spel.

Fler odds på Tyskland – Schweiz

Spel: Schweiz +0,5 @ 2,85
Tävling: Nations League
Plats: RheinEnergieStadion
Tid: 20.45
TV: CMore

Ukraina – Spanien: Ukraina Under 0,5 mål @ 2,30

Fler odds på Ukraina – Spanien

Att Tyskland inte imponerade i segern senast mot Ukraina handlade inte om att Ukraina var bra utan om att tyskarna var svaga. Andrey Shevchenkos blågula trojka är stenhårt drabbade av coronaviruset och då är det omöjligt att hävda sig mot de största drakarna. Tre(!) målvakter har satts i karantän tillsammans med bland andra mittfältsmajestäten Taras Stepanenko.

Spanien har betydligt bättre situation i sin trupp och Luis Enriques lirare har imponerat i båda ändar av banan under en lång tid. 15 raka landskamper utan förlust är siffror som talar sitt tydliga språk. La Roja har släppt in ett enda mål 2020, det var när Timo Werner målade på tysk mark.

Spanien har hållit nollan i sina senaste tre fighter, bland annat hemma mot tisdagens värdlag i Kiev. Nu när Ukraina har ett horribelt truppläge lär inte de blågulas möjligheter till nätrassel öka. Efter att ha hållit tätt mot Portugal och Schweiz senaste veckan är det ingen tvekan om att de rödgula ska lösa samma biff i öst.

Fler odds på Ukraina – Spanien

Spel: Ukraina Under 0,5 mål @ 2,30
Tävling: Nations League
Plats: Olympiastadion
Tid: 20.45
TV: CMore

Peru – Brasilien: Brasilien -1,5 @ 2,17

Fler odds på Peru – Brasilien

Vi skiftar kontinent och tar trippeln i mål på bästa möjliga sätt, med brasiliansk samba. Fotbollens själsliga hemland svarade för en ruggig leverans i förra veckans premiär av VM-kvalet då Bolivia stod för motståndet. 5-0 var i underkant när brassarna pulveriserade sin motståndare efter att Roberto Firmino och Philippe Coutinho visat sina främsta fötter.

Perus premiär i Asunción var klart godkänd där 2-2 bärgades efter André Carillos dubbla baljor mot Paraguay. Nu väntar dock motstånd av en extremt mycket högre kvalitet. Det vet de rödvita som fick sina fiskar stekheta i fjolårets Copa América, 5-0 vann Brasilien med i gruppen och sedan 3-1 när nationerna möttes återigen i finalen.

Peru har vunnit en futtig tävlingsmatch sedan sommaren 2018. Brasilien har inte förlorat en bortamatch överhuvudtaget de senaste fyra åren. De sex senaste landskamperna på främmande gräs har samtliga slutat med segrar som överstigit en bolls marginal för Neymar och hans kumpaner. När brassarna besökte Peru i föregående VM-kval segrade gästerna med 2-0. Ingenting talar för mindre marginal denna gång.

Fler odds på Peru – Brasilien

Spel: Brasilien -1,5 @ 2,17
Tävling: VM-kval
Plats: Estadio Nacional del Perú
Tid: 02.00
TV: –

Trippeln

Tyskland – Schweiz: Schweiz +0,5 @ 2,85
Ukraina – Spanien: Ukraina Under 0,5 mål @ 2,30
Peru – Brasilien: Brasilien -1,5 @ 2,17

Totalt odds: 14,22

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100