Trippeln 13/11 – Lördagstrippeln!

Dagens Trippel

I väntan på söndagen och Sveriges avgörande VM-kvalkamp ska vi under lördagen besöka flera andra heta nationer längs kontinenten. Regerande världsmästarna ska ta emot Kazakstan i Paris och kan där boka en biljett till Qatar. Två av våra grannländer finns också med på trippeltipset.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Bosnien och Hercegovina – Finland: Hemmaseger @ 2,00

Fler odds på Bosnien & Hercegovina – Finland

Våra grannar i öst ska bege sig till Balkan för en oerhört viktig match i den näst sista omgången av VM-kvalet. Finland har inkasserat två resultat av vardera valör och återfinns på tredje plats i Grupp D. I sista striden ställs finnarna mot regerande världsmästarna så det vill nog till att Kanervas kompani plockar en trea under lördagen om hoppet ska leva in i kaklet.

Bosnien och Hercegovina återfinn en poäng efter Finland och har ett mer gynnsamt läge inför de avslutande två rundorna. Dubbla hemmamatcher gäller för Balkan Boys, efter besöket från Skandinavien ska Edin Dzeko och hans vänner ta emot Ukraina i vad som förmodas bli en direkt avgörande uppgörelse om playoffplåten.

När Bosnien och Hercegovina besökte Helsingfors i våras slutade holmgången oavgjort på två. Det var de blågula från Balkan som låg närmast segern uppe i Norden och hemmavid är det svårt att ifrågasätta favoritskapet hos Dzeko och Pjanic. När Pukki och hans blåvita bataljon besökte Zenica i senaste EM-kvalet slutade kölhalningen 4-1 till Balkan Boys.

Fler odds på Bosnien & Hercegovina – Finland

Spel: Hemmaseger @ 2,00
Tävling: VM-kval
Plats: Bilino Polje
Tid: 15.00
TV: CMore Fotboll

Frankrike – Kazakstan: Under 2,5 mål @ 2,96

Fler odds på Frankrike – Kazakstan

Världsmästarna från 2018 har inte nått upp till sin gamla guldnivå men ser ändå ut att lägga rabarber på förstaplatsen i gruppen och sätta sig på direktplanet till Qatar. 3-3-0 lyder Frankrikes resultatrad sedan två av de tre poängtappen kommit här hemma på Parc des Princes.

Les Bleus kommer närmast från ännu en guldtacka som erövrades i Nations Leagues mest celebra sällskap. Belgien och Spanien fick smaka på blåklockor i Italien där Benzema och Mbappé visade gott gry. Nu ställs fransoserna mot ett Kazakstan som föga förvånande bottnar tabellen.

På främmande territorium har kazakerna varit relativt framgångsrika med poängplock vid två av tre trippar. Fem av Kazaktans sju kvalkamper har varit tillräckligt målsnåla för att leva upp till trippelbyggets förväntningar. Bland annat 2-0-torsken mot Frankrike. Les Bleus har avverkat sex kvalkamper, samtliga har hållit sig på max två baljor.

Fler odds på Frankrike – Kazakstan

Spel: Under 2,5 mål @ 2,96
Tävling: VM-kval
Plats: Parc des Princes
Tid: 20.45
TV: CMore, Sportkanalen

Norge – Lettland: Norge vinner och håller nollan @ 1,57

Fler odds på Norge – Lettland

Vi stänger butiken i vårt västra grannland med vad som väntas bli en synnerligen ensidig historia. Av åtta matcher har Lettland vunnit en enda, hemma mot lillepluttnationen Gibraltar. Närmast kommer balterna från dubbla torskmåltider hemmavid då Nederländerna och Turkiet besökte Riga i oktober.

Norge inledde sin resa mot Qatar med en redig kalldusch då turkarna tilläts komma till Oslo och göra ren slarvsylta av Ståle Solbakkens sällskap. Därefter har baggarna lyft sig rejält och gått obesegrade. Med 17 poäng på kontot är våra grannar grupptvåa inför avslutningen, mest troligt blir den avslutande bortamatchen mot Nederländerna direkt avgörande.

Norge har flera pjäser borta, mest märkbar är givetvis skadade Erling Braut Haaland. Spets framåt finns ändå i överflöd om man jämför med det baltiska försvaret. King, Sörloth och Elyounoussi ska inte ha några problem med att stöta in ett par kulor. Elyounoussi målade i Riga där Norge segrade med 2-0.

Fler odds på Norge – Lettland

Tävling: VM-kval
Plats: Ullevål
Tid: 18.00
TV: CMore, CMore Fotboll, TV12
Spel: Norge vinner och håller nollan @ 1,57

Trippeln

Bosnien och Hercegovina – Finland: Hemmaseger @ 2,00
Frankrike – Kazakstan: Under 2,5 mål @ 2,96
Norge – Lettland: Norge vinner och håller nollan @ 1,57

Totalt odds: 9,29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100