Trippeln 13/11 – Trippel från Sydamerika!

Dagens Trippel

Under fredagskvällen sätts den europeiska landslagsveckan på paus, då flikar Sydamerika lägligt in i handlingen. På andra sidan pölen har redan VM-kvalet dundrat igång, idel stornationer ska in i elden när kvällens vassaste trippel publiceras.

Spelstopp: 21:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Colombia – Uruguay: Colombia Över 1,5 mål @ 2,15

Fler odds på Colombia – Uruguay

Två omgångar har avverkats i kvalet till VM i Qatar 2022 när två elefanter drabbar samman i Barranquilla. Uruguay har inlett sin resa på ett bekymmersamt vis, i premiären krävdes att Maxi Gómez klev fram i minut 93 för att pinnarna skulle trilla rätt hemma mot Chile. Därefter åkte de himmelsblå på en redig blåklocka borta mot beskedliga Ecuador, 4-2 i baken.

Colombia är en pinne rikare än gästerna efter att James och company gjort processen kort med Venezuela på eget gräs samt nypt en pinne borta mot Chile. Carlos Queiroz förfogar över en svårslagen offensiv där vi återfinner Duván Zapata, Muriel, James Rodríguez och Cuadrado.

Under fredagskvällen saknas forne frälsaren Maxi Gómez i Uruguay på grund av skada. De himmelsblå har släppt in minst två bollar i sina senaste tre landskamper, färskast i minnet finns fyra ecuadorianska baljor. När Colombia tog emot Uruguay i senaste VM-kvalet slutade bataljen 2-2. Visst petar den colombianska kvartetten i fronten in minst två kulor igen.

Fler odds på Colombia – Uruguay

Spel: Colombia Över 1,5 mål @ 2,15
Tävling: VM-kval
Plats: Estadio Metropolitano
Tid: 21.30
TV: –

Chile – Peru: Peru +0,5 @ 1,81

Fler odds på Chile – Peru

Efter dubbla guld i Sydamerikanska Mästerskapen har Chile drattat omkull. Fjärde plats i förra sommarens mästerskap var ett bottennapp, särskilt med tanke på hur det skedde. Chilenarna fick spö med hela 3-0 i semifinalen mot Peru och hade ingen kräm kvar i buggarna mot Argentina i bronsmatchen.

Peru är en nation på frammarsch i fotbollsvärlden. De rödvita gästerna tog sig till senaste VM-turneringen och pressade blivande mästarna Frankrike hårt i gruppen. Copa América blev en ännu större framgång för Edison Flores och company som slog ut Uruguay och Chile på vägen till silverpengen bakom värdlandet Brasilien.

Båda dessa nationer har en poäng på kontot efter två omgångar. Fredagens fight är vidöppen men Chile målas upp som tydliga favoriter. Senaste två inbördes landskamper har slutat med stora segrar för peruanerna som trivs ypperligt med att ligga på rulle. Att lira på minst en rödvit pinne är ett sunt spel.

Fler odds på Chile – Peru

Spel: Peru +0,5 @ 1,81
Tävling: VM-kval
Plats: Estadio Nacional
Tid: 00.00
TV: –

Brasilien – Venezuela: Venezuela Under 0,5 mål @ 1,58

Fler odds på Brasilien – Venezuela

Nattmackan i Sao Paolo är föga förvånande den mest ojämna på fredagens buffébord. Venezuela är vana vid att missa slutspelen, detta VM-kval utgör inget undantag. Caracas krigare anländer till sitt grannland med en nolla på poängkontot och ytterligare en orörd nuffra i målkolumnen.

Brasilien toppar Sydamerikas VM-kval efter dubbla maktdemonstrationer. Höstens hemmapremiär här i Sao Paolo slutade med att Bolivia tillintetgjordes när Neymar, Coutinho och Firmino var på magiskt humör i 5-0-krossen. Coutinho är skadad nu men Neymar har gott om lekkamrater i Jesus och Richarlison.

Oavsett hur den brasilianska offensiven formeras och levererar lär fotbollens hemland få lov att träna anfallsspel i 90 minuter. När dessa nationer senast möttes slutade dusten 0-0 i Copa América. I senaste VM-kvalkvampen vann brassarna med 2-0. Att Venezuela målnollas betalar inte guld och gröna skogar men det är ett perfekt komplement för att få upp oddset på trippeln.

Fler odds på Brasilien – Venezuela

Spel: Venezuela Under 0,5 mål @ 1,58
Tävling: VM-kval
Plats: Estádio do Morumbi
Tid: 01.30
TV: –

Trippeln

Colombia – Uruguay: Colombia Över 1,5 mål @ 2,15
Chile – Peru: Peru +0,5 @ 1,81
Brasilien – Venezuela: Venezuela Under 0,5 mål @ 1,58

Totalt odds: 6,15

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100