Trippeln 14/10 – Trippel med tro på Sverige!

Dagens Trippel

Det ljuvliga landslagsuppehållet lider mot sitt slut men först väntar några riktigt fina matcher. Sverige ska besöka regerande Europamästarna samtidigt som Balkan levererar en repris på senaste VM-finalen. Kvällen till ära ska vi jobba in en finfin trippel.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Portugal – Sverige: Sverige +0,5 @ 2,63

Fler odds på Portugal – Sverige

Jan Andersson är världens gladaste förlorare. Sveriges förbundskapten hängde inte läpp efter torsken mot Kroatien i söndags, Janne tog med sig den starka blågula prestationen snarare än resultatet. Det är inte svårt att förstå för den som såg hur sprudlande Blågult lirade i andra halvlek, målet av Marcus Berg var frukten av en upprullning ur den högre skolan. Pontus Janssons fadäs fällde snöpligt avgörandet, annars låg ett svenskt segermål i pulpeten.

Portugals två landskamper denna samling har varit lika stabila som bleka. 0-0 hemma mot Spanien följdes upp med samma resultat borta mot Frankrike. Cristiano Ronaldo sänkte visserligen Sverige i september men den gången avgjordes matchen av ett individuellt misstag signerat Gustav Svensson som visades ut i första halvlek. Den mannen är knappast en del av startelvan denna gång.

Portugal är givetvis favoriter mot Sverige på hemmaplan men här ser de rödgröna värdarna ut att tillskrivas för stort övertag. Om Jannes gäng kommer upp i liknande nivå som den i andra halvlek mot Kroatien är en blågul pinne i hamn. Med fullt manskap och utan individuella misstag signerade Ponne/Gurra ska Ronaldo inte räkna med någon skojig show. X2 är taget med både hjärtat och plånboken!

Fler odds på Portugal – Sverige

Spel: Sverige +0,5 @ 2,63
Tävling: Nations League
Plats: Estádio José Alvalade
Tid: 20.45
TV: CMore

Moldavien – Slovenien: Moldavien Under 0,5 mål @ 1,68

Fler odds på Moldavien – Slovenien

Ett hack ner i hierarkin landar vi i Chisinau. Föga förvånande bottnar Moldavien gruppen efter att ha gått segerlösa genom de inledande tre dusterna i Nations League, blott en boll i rätt bur påvisar trubbigheten hos värdarna ytterligare. Nu besöks moldaverna av en obesegrad motståndare som uppträder extremt stabilt.

Slovenien har sin vana trogen imponerat med sin defensiv av stål, noll insläppta mål talar sitt tydliga språk. Verbic, Lovric och Vuckic är hedervärda pjäser i gästernas front men det är längst bak det stora trumfkortet återfinns. Atlético Madrids målvakt Jan Oblak tillhör världens bästa på sin position och är van vid att hålla tätt mot betydligt vassare skyttar än dem han i huvudsak ställs mot i landslagsdressen.

Närmast kommer Moldavien från en 2-0-torsk mot Grekland där Platica och company endast mäktade med ett skott mot den blåvita buren. Slovenien kommer från en 1-0-viktoria borta mot Kosovo när Oblak höll nollan för tredje landskampen i rad. Slovenerna vann första inbördes med 1-0 och något liknande är att vänta denna afton.

Fler odds på Moldavien – Slovenien

Spel: Moldavien Under 0,5 mål @ 1,68
Tävling: Nations League
Plats: Stadionul Zimbru
Tid: 20.45
TV: CMore

Kroatien – Frankrike: Båda lagen gör mål @ 1,81

Fler odds på Kroatien – Frankrike

Ett hack upp i hierarkin, förlåt, fem hack upp i hierarkin landar vi på mäktiga Maksimirstadion i Zagreb. Det går inte att komma högre upp i hierarkin än en VM-final, något som dessa kombattanter mäktade med i senaste världsmästerskapet. Frankrike vann guldpengen genom en 4-2-triumf, identiskt resultat upprepade sig för en månad sedan i Nations League då Paris var spelplats.

Les Bleus vilar inte på hanen, Didier Deschamps släpper loss sina vilda hästar Mbappé och Griezmann i full galopp, något som resulterade i en 7-1-kross mot Ukraina förra veckan. 0-0 mot Portugal därefter var inte fransosernas val av match, det var portugiserna som styrde den dansen.

Kroatien visade sin frikostighet mot Sverige där Blågult borde ha fått in mer än en strut. 2-1-segrar mot både svenskarna och Schweiz är facit efter denna samlings kroatiska landskamper. De rödvita värdarna har både gjort och släppt in mål i sina senaste sju tillställningar. Att båda lagen gör mål i VM-finalreprisen är perfekt som virke till trippeln.

Fler odds på Kroatien – Frankrike

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,81
Tävling: Nations League
Plats: Stadion Maksimir
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Portugal – Sverige: Sverige +0,5 @ 2,63
Moldavien – Slovenien: Moldavien Under 0,5 mål @ 1,68
Kroatien – Frankrike: Båda lagen gör mål @ 1,81

Totalt odds: 8,00

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100