Trippeln 14/11 – Målspel och handikapplinor

Dagens Trippel

Söndagen är fylld till bredden av matcher från VM-kvalet och vi har grävt ordentligt för att plocka ut russinen ur kakan. En målrik gruppfinal i Kroatien, en lika underhållande batalj i Spanien och ett Tyskland som bara kör på är ingredienserna till en trippelsmet som ligger en bra bit över 7 gånger pengarna. Detta vill ni inte missa. Let’s go!

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Kroatien – Ryssland: Över 2,5 mål @ 1,94

Fler odds på Kroatien – Ryssland

Kroatien visade prov på ett frejdigt anfallsspel när de besökte Malta för några dagar sedan. Spelare som Kramaric, Pasalic och Modric hade lekstuga när de schackrutiga satte dit sju bollar bakom maltesernas keeper. Uppbackade av Majer och Perisic ska de kunna skapa gott om chanser mot Ryssland också i en match som Kroatien måste vinna för att vinna gruppen. Vi bör med andra ord få se ett offensivt hemmalag.

Ryssland visade minsann även de gott gry tidigare i veckan när Cypern slogs tillbaka med hela 6-0. Björnen från öst visade då prov på ett ganska trevligt anfallsspel där Erokhin stack ut med två påsar. Smolov tjänstgjorde som spets i Dzyubas frånvaro och hittade även han nätet. Flankerad av Miranchuk och Mostovoy kommer Smolov få sina chanser här också. Ryssarna kan mycket väl näta.

När lagen möttes senast slutade det 0-0, men vi lär få bevittna en betydligt öppnare match nu där Kroatien tar tag i matchen från start medan Ryssland sticker iväg på snabba omställningar. Minst tre mål blir det och 1,94 är fullt godkänt på den saken.

Fler odds på Kroatien – Ryssland

Spel: Över 2,5 mål @ 1,94
Tävling: VM-kval
Plats: Stadion Poljud
Tid: 15.00
TV: Cmore Fotboll och Cmore

Armenien – Tyskland: Tyskland -2,5 @ 1,87

Fler odds på Armenien – Tyskland

Tyskland är klara för VM sedan lång tid tillbaka, men de höll ändå inte igen i hemmamatchen mot Liechtenstein. Efter bara tio minuter åkte en motståndare på ett rött kort och efter det gjorde Die Mannschaft mål när de ville. 9-0 slutade den tillställningen efter att Müller och Sané nätat två gånger vardera. Flick kan rotera en del om han skulle vilja, men då kommer spelare som Volland, Draxler och Brandt in. Det är inte mycket enklare att stoppa den trion.

Armenien föll tungt mot Nordmakedonien och därmed dog hoppet om en plats i playoff-spelet mot VM. Visserligen får de tillbaka fem spelare från avstängning nu, men truppen är för svag för att räcka till. Mkhitaryan, Adamyan och Haroyan är egentligen de enda lirarna som håller någon nivå alls och de hade knappast tagit plats i den tyska truppen. De två sistnämnda var avstängda mot Nordmakedonien och kliver troligen in från start nu.

Haroyan och Adamyan startade dock båda när Armenien ställdes mot Tyskland senast och då blev det stryk med 0-6. Det kommer bli något liknande igen och när vi erbjuds 1,87 på att tyskarna ska vinna med minst tre bollar är det bara att hugga omgående.

Fler odds på Armenien – Tyskland

Spel: Tyskland -2,5 @ 1,87
Tävling: VM-kval
Plats: Republican Stadium
Tid: 18.00
TV: TV12, Cmore Fotboll och Cmore

Spanien – Sverige: Över 2,5 mål @ 2,05

Fler odds på Spanien – Sverige

Spanien har satt sig i förarsätet i gruppen efter att ha besegrat Grekland med 1-0. Nu räcker det med ett kryss för att La Furia Roja ska vinna gruppen och därmed gå direkt till VM. Luis Enrique saknar flera kuggar som Moreno, Fati, Pedri, Torres och Oyarzabal, men har ändå ett väldigt skickligt lag till förfogande. Vi kan nog räkna med att de rödklädda kommer ha väldigt mycket boll.

Sverige saknar flera viktiga kuggar i försvaret och paret Nilsson/Nilsson Lindelöf såg inte helt orubbligt ut mot Georgien. Två bollar fick Olsen släppa in då och det oroar. Framåt skapade Sverige däremot mängder av klara målchanser och med lite mer skärpa hade det blivit en handfull baljor framåt. Isak, Zlatan, Kulusevski och Forsberg är bra nog för att skapa chanser även på Spanien.

Vi kommer få se ett mer framåtlutat Sverige än vad som var fallet när nationerna ställdes mot varandra i sommarens EM-slutspel och det leder till en målrik tillställning. Minst tre gånger rasslar det i nätet och 2,05 är ett bra odds på den saken.

Fler odds på Spanien – Sverige

Spel: Över 2,5 mål @ 2,05
Tävling: VM-kval
Plats: Estadio de La Cartuja
Tid: 20.45
TV: TV4, Cmore Fotboll och Cmore

Trippeln

Kroatien – Ryssland: Över 2,5 mål @ 1,94
Armenien – Tyskland: Tyskland -2,5 @ 1,87
Spanien – Sverige: Över 2,5 mål @ 2,05

Totalt odds: 7,43

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100