Trippeln 14/12 – Veckans första trippeltips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter helgens alla stormatcher från de alla maffigaste ligorna kliver vi ner på hyllan under dem för att knipa lite karameller. Danmarks bästa lag ges stort förtroende när vi även rullar in i Turkiet och Holland för att fylla en komplett trippel till spelvärt odds.

Spelstopp: 16.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Sivasspor – Antalyaspor: Antalyaspor +0,5 @ 1,88

Fler odds på Sivasspor – Antalyaspor

Det är Turkiets finaste fotbollsrum som slår upp dörrarna först, under måndagseftermiddagen. Süper Lig har hunnit avverka tio respektive elva omgångar för kombattanterna i Sivas. Riza Calimbay har haft enormt svårt att strida på dubbla fronter denna höst, den gångna veckan åkte Sivasspor ur Europa League och i ligan ser det ut att kunna sluta precis lika illa.

Antalyaspor har inte heller rosat marknaden inledningsvis men gästerna har åtminstone utnyttjat sin extramatch, jämfört med hemmalaget, med att knipa en trepoängare. Besökarna från turistparadiset har växlar upp på senare tid, tre raka tävlingsmatcher utan torsk tyder på att Antalyaspor har något på gång.

Sivasspor har varit horribelt svaga på eget gräs, sett till hemmatabellen är värdföreningen jumbo med resultatraden 0-1-4. Antalyaspor har hedern i behåll efter att ha plockat poäng i lejonparten av sina bortamatcher. Minst en pinne ska gästerna stuva in i bagageluckan.

Fler odds på Sivasspor – Antalyaspor

Spel: Antalyaspor +0,5 @ 1,88
Tävling: Süper Lig
Plats: Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu
Tid: 17.00
TV: –

Odense – FC Midtjylland: FC Midtjylland -1,5 @ 2,93

Fler odds på Odense – FC Midtylland

I vårt södra grannland möts två lag med blågult stänk. Odenses stora stjärna är Issam Jebali som tidigare huserade i fronten hos Elfsborg. Tunisiern inledde säsongen strålande med dubbla strutar i premiären mot FC Köpenhamn, fyra mål på de inledande tre rundorna har följts av måltorka i de efterföljande fem omgångarna. Odense som ligger på den nedre halvan ska välkomna regerande mästarna under måndagskvällen.

FC Midtjylland har tveklöst övertagit tronen från FC Köpenhamn. Regerande mästarna toppar Superligan även efter årets första elva omgångar. Vargarna från Herning har imponerat särskilt mycket med tanke på att de parallellt tampats mot de stora elefanterna i Champions League. Jens Cajuste har gjort ruggigt fint avtryck på Midtjyllands mittfält och i backlinjen finns ytterligare svensk fägring i form av Joel Andersson.

Serieledarna kommer boostade efter veckans Champions League, 1-1 mot självaste Liverpool var en fjäder i hatten när herrarna från Herning avrundade sitt europeiska äventyr. Odense lirade samtidigt mot Nyköbing i inhemska cupen, att nu möta ett gäng med CL-tempo i kroppen. Som lök på hemmalagets lax är de blåvita skadedrabbade. Dessa föreningar möttes så sent som i oktober, då vann FCM med 3-1, ny rödvit tvåmålsseger ligger i pulpeten.

Fler odds på Odense – FC Midtylland

Spel: FC Midtjylland -1,5 @ 2.93
Tävling: Superligan
Plats: Nature Energy Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay, V Ultra

Roda – Helmond Sport: Roda -0,5 @ 1,62

Tulpanernas rike avrundar måndagskvällen med ett möte på den nedre halvan i näst högsta serien. Till saken hör att samtliga lag som befinner sig ovanför elfteplacerade Roda har lirat en match mer än dem. Vinner de gulsvarta den annalkande hängmatchen studsar de upp på kvalplats till finrummet.

Helmond Sport har inte samma möjlighet att studsa sig närmare sina drömmar. De rödsvarta har plockat 15 pinnar på lika många tillställningar. Senast lirade Helmond hemma mot Go Ahead Eagles, där gick Örnarna på knock i första halvlek. Boessens boys får finna sig i att kliva in i Kerkrade som tydliga underhundar.

Roda har finfin form med fyra raka poängplock i sin bagagelucka. Jordy Croux och company har inte förlorat en ligamatch i sin gulsvarta borg sedan februari månad. Motsvarande möten mellan dessa klubbar väger ännu tyngre i den vänstra vågskålen, 4-0 och 3-0 har de senaste två säsongernas strider slutat. Att Roda håller för favorittrycket är det ultimata sättet att fullborda kvällens trippel.

Spel: Roda -0,5 @ 1,62
Tävling: Eerste Divisie
Plats: Parkstad Limburg Stadion
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

Sivasspor – Antalyaspor: Antalyaspor +0,5 @ 1,88
Odense – FC Midtjylland: FC Midtjylland -1,5 @ 2,93
Roda – Helmond Sport: Roda -0,5 @ 1,62

Totalt odds: 8,92

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 14 december, 2020