Trippeln 14/4 – Onsdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen kommer lastad med ytterligare maxade matcher från mästarnas mästarturnering. Mesta mästarna från Madrid reser till Anfield för att försvara sin ledning medan Manchester City ska bevaka sin ledning mot Dortmund. Trippeln blir komplett med en kamp från Iberiska halvön.

Spelstopp: 18.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Vallecano – Mirandés: Under 2,5 mål @ 1,51

Vi mjukstartar onsdagskvällen i den spanska huvudstaden där det vankas möte mellan toppen och mitten i Segunda División. Vallecano har lagt ankare på den sista playoffplatsen och med god marginal ner till de jagande gängen ser värdarna ut att kunna glida in i kvalspelet med drömmen om en uppflyttning till finrummet.

Vallecano ska nu ta emot ett Mirandés som placerat sig precis i mitten av den spanska andradivisionen och om inget mirakulöst sker på upploppet blir det ingen dramatik under vårkanten. Besökarna från Burgos står noterade för den solida resultatraden 12-8-12 inför trippen till Madrid.

Mirandés tillhör den udda skara som presterar bättre borta än hemma och lär inte ge bort någonting gratis denna afton. Erik Jirka och hans kumpaner besegrade Vallecanos tabellgranne Sporting Gijón på senaste utflykten, det var Sportings första hemmaförlust för säsongen. De senaste två inbördes mötena har slutat 0-0 samt 2-0 till Vallecano, det mesta tyder på en ny tight tillställning på Vallecas-stadion.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,51
Tävling: Segunda División
Plats: Campo de Futbol de Vallecas
Tid: 19.00
TV:

Liverpool – Real Madrid: Bortaseger @ 3,45

Anrika Anfield tar vid med ett riktigt maffigt möte i returen av Champions Leagues kvartsfinalspel. Första ronden på spansk mark slutade 3-1 till Real Madrid och ingen tysk tränare i världen kan påstå att det resultatet var orättvist. 7-1 i skott på mål för spanjorerna säger det mesta om maktbalansen under förra veckans möte.

Liverpool var påfallande bleka på den marängvita mattan. Mané var osynlig, Alexander-Arnold spelade definitivt bort sig från den engelska EM-truppen, Alisson darrade duktigt, mittbacksparet Kabak/Phillips ska vi inte heller hylla. Vad gäller Premier League återfinns Liverpool utanför toppkvintetten så det har inte varit tal om någon rotation för engelsmännen hemmavid.

Real Madrid har ägnat veckan mellan dessa kvartsfinalmöten med att lira lite El Clásico. 2-1 mot Barcelona satt som en smäck på Zidanes läpp när Toni Kroos åter klev fram och exekverade. Klopp och company lär ha drömt mardrömmar om Toni Kroos efter förra veckans dominans från den store dirigenten som slog sagolika mackor på virvelvinden Vinicius. Att Pool favoriseras i returen känns ytterst tveksamt efter att hemmalaget torskat sex av sina senaste sju hemmamatcher i Premier League. Oddset på Real lockar när de bräckliga britterna blottar sig.

Fler odds på Liverpool – Real Madrid

Spel: Bortaseger @ 3,45
Tävling: Champions League
Plats: Anfield
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Ultra

Dortmund – Manchester City: Bortaseger @ 1,64

Aftonen avrundas med ett till synes öppet returmöte mellan tyskar och britter. Manchester City vann planenligt på Etihad med 2-1 men det satt överraskande hårt inne. 1-1-kvitteringen från Dortmund kom i matchminut 84 då Håland assisterade Reus men när klockan tickat upp till 90 lyckades Guardiolas kelgris Phil Foden fixa vinstbaljan

Under helgen som passerat mellan kvartarna har Håland åter assat medan Reus åter målat. 3-2 vann Dortmund med borta mot Stuttgart när de gulsvarta var tvungna att maximera styrkorna. Annat ljud i skällan rådde i Manchester där Guardiola vädrade sin elva friskt och lät stjärnorna vila inför trippen till Signal Iduna Park

Att The Citizens torskade mot Leeds fanns med andra ord i filosofens kalkyl, den himmelsblå slåttermaskinen har ändå PL-guldet i en liten ask. Pigga engelska ben mot trötta tyska buggar är att vända i returen där Dortmund måste öppna upp sig och anfalla. Manchester City är inte ett lag som går in för att hålla krysset utan gästerna kommer givetvis gasa framåt när luckor erbjuds. Guardiolas grabbar har vunnit alla(!) tävlingsmatcher på bortaplan 2021, mot lag som Liverpool, Chelsea och Manchester United. Raka tvåan är i trygga händer när guldfavoriten defilerar hem en semifinalplåt.

Fler odds på Dortmund – Manchester City

Spel: Bortaseger @ 1,64
Tävling: Champions League
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay, TV6

Trippeln

Vallecano – Mirandés: Under 2,5 mål @ 1,51
Liverpool – Real Madrid: Bortaseger @ 3,45
Dortmund – Manchester City: Bortaseger @ 1,64

Totalt odds: 8,54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 april, 2021