Trippeln 15/10 – Vass trippel till högt odds!

Dagens Trippel

I glappet mellan landslagssamlingen och klubblagsfotbollens stora scen uppstår en möjlighet. För ovanlighetens skull riktas strålkastarna mot Finland där högsta ligan tillämpar full sula torsdagen till ära. En spelvärd trippel sätter extra färg på eftermiddagen.

Spelstopp: 16:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

RoPS Rovaniemi – FC Lahti: Bortaseger @ 1,78

Fler odds på RoPS Rovaniemi – FC Lahti

18 omgångar har avverkats i Finlands högsta fotbollsliga och redan nu kan vi slå fast att RoPS Rovaniemi inte håller måttet. Fem pinnar är ett faktum efter att de blåvita endast mäktat med att erövra en ynka seger på hela året. Försvaret hos hemmalaget är seriens mest ihåliga och anfallet är seriens mest trubbiga.

FC Lahti dansar på gränsen till en slutspelsplats efter en lika stabil som prydlig leverans på resande tass. 3-3-3 är facit för FCL i bortatabellen och formen är skaplig efter segrar mot SJK borta samt Mariehamn hemma. Fransosen Imbongo Boele ser riktigt stark ut i de svartkläddas kedja, spjutspetsen som värvades inför säsongen slog till med dubbla kassar mot Mariehamn senast.

RoPS Rovaniemi och FC Lahti möttes så sent som i augusti, då vann de sistnämnda med 3-0 trots att Hambo kostade på sig att bränna en straff. I tabellen skiljer det 20 poäng mellan de blåvita och de svartklädda, en marginal som ej kan skojas bort. Tvåan är gjuten i granit.

Fler odds på RoPS Rovaniemi – FC Lahti

Spel: Bortaseger @ 1,78
Tävling: Veikkausliiga
Plats: Keskuskentta
Tid: 17.00
TV: –

FC Honka – IFK Mariehamn: FC Honka -1,5 @ 2,32

Fler odds på FC Honka – IFK Mariehamn

Omgång 19 i Veikkausliiga levererar mötet mellan tabellfyran och nian i Espoo. När dessa kombattanter drabbade samman i Mariehamn under sommaren slutade slaget mållöst på Wiklöf Holding Arena. Sedan dess har IFK Mariehamn gått från oklarhet till oklarhet. Kamraterna gästar med en segerlös svit som spänner över sju omgångar.

FC Honka jagar topptrion och är hela seriens mest svårslagna lag. Endast vid två tillfällen har de gulsvarta överlistats. På eget gräs är FCH alltid mustiga att möta, här har värdarna hållit stången mot både serieledande KuPS och tabelltvåan HJK Helsingfors.

IFK Mariehamn har kammat noll vid sina senaste tre besök på Tapiolan Urheilupuisto. De blåvita har förlorat med minst två bollar mot både HJK och Lahti, samma visa sker är att vänta när ramstarka FC Honka spänner sina gulsvarta muskler i Espoo. Svenske bortatränaren Lukas Syberyjski får ursäkta, hemmalagets handikapp är för bra för att motstå.

Fler odds på FC Honka – IFK Mariehamn

Spel: FC Honka -1,5 @ 2,32
Tävling: Veikkausliiga
Plats: Tapiolan Urheilupuisto
Tid: 17.30
TV: –

Seinajoen JK – HJK Helsingfors: Seinajoen FK Under 0,5 mål @ 2,19

Fler odds på Seinajoen JK – HJK Helsingfors

Anrika HJK Helsingfors är tvåa i det finländska finrummet efter ett synnerligen imponerande bortaspel. Bortatabellen toppas av herrarna från huvudstaden som närmast kommer från en meriterande seger i cupspelet där Inter lades på rygg i Turku. Nu ska Koskela och company besöka beprövad mark, på OmaSp Stadion har gästernas senaste fem gästspel slutat med fyra segrar och ett oavgjort resultat.

Seinajoen JK har 15 poäng mindre än HJK, men en match i handen. Värdlaget kommer närmast från en 3-2-triumf mot mittenkollegan HIFK i en match med helt annan öppenhet i spjällen än vad som förväntas under torsdagskvällen.

HJK Helsingfors kommer från hållna nollor på bortaplan mot både Honka och Inter Turku, två topplag med helt annan offensiv kraft än vad Seinajoen JK besitter. Till protokollet skall även föras att SJK gjort noll mål vid de senaste fem gångerna torsdagens opponent kommit på besök. Att HJK håller rent i egen bur ännu en gång ska liras till god avkastning!

Fler odds på Seinajoen JK – HJK Helsingfors

Spel: Seinajoen FK Under 0,5 mål @ Odds 2,19
Tävling: Veikkausliiga
Plats: OmaSp Stadion
Tid: 17.30
TV: –

Trippeln

RoPS Rovaniemi – FC Lahti: Bortaseger @ 1,78
FC Honka – IFK Mariehamn: FC Honka -1,5 @ 2,32
Seinajoen JK – HJK Helsingfors: Seinajoen FK Under 0,5 mål @  2,19

Totalt odds: 9,04

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100