Trippeln 15/8 – Söndagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det har varit en riktigt svängig svensk vecka då transferfönstret stått på vid gavel fram till torsdagsnatten. Bland söndagens allsvenska kombattanter har det skett en del transaktioner, något som ska tas i beaktande när vi bygger trippeltipset. Komplett blir bygget genom premiären i La Liga.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Degerfors – BK Häcken: Bortaseger @ 1,82

Att Malmö FF är herrar på täppar befästes ännu en gång på transferfönstrets sista dag. Degerfors succékeeper Diawara plockades ner till Skåne för att agera flaskbärare åt Johan Dahlin. Som ersättare har Patrik Werner haffat en U23-målis från Tottenham till Värmland med lockbete i form av en thairestaurang som bjuckar på gratis Jaffa till lunchbuffén.

Med Bosnas kebabpizza som lockbete vände Axel Lindahl hem från en kort och misslyckad sejour hos norska mästarna i Bodö. Alla skruvar är värda att vrida på med tanke på hur klena Degen varit under sommaren, en pinne har inkasserats av Rövitt på de senaste fem omgångarna. 16 bollar har värmlänningarna släppt in inom detta spann, trots fantomen Diawara.

Häcken föll också offer för det malmöitiska slakteriet då skåningen Martin Olsson lockades hem till Helsingborgs rivaler. In har Getingarna plockat Kristoffer Lund från Esbjerg som ersättare till Olsson, en bättre polerad dansk. Dessutom har Irandusts återkomst efter långvarig skada visat sig guld värd för Högmos herrar, i 5-0-krossen mot Östersund senast var 23-åringen kung. Kring 1,80 litar vi på att Jeremejeff och Irandust bjuckar Degens nye målis på en knogmacka utan Jaffa.

Fler odds på Degerfors – BK Häcken >

Spel: Bortaseger @ 1,82
Tävling: Allsvenskan
Plats: Stora Valla
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Mjällby – Djurgården: Bortaseger @ 1,78

Intrikat är maktförhållandet mellan lördagens kombattanter på sommarsmäckra Strandvallen. Inför mötet mellan sölvesborgarna och stockholmarna lät Super-Bosse, på Djurgårdens kansli, släppa iväg de blårandigas mittfältare Elias Andersson på lån till just Mjällby AIF. Vinterns värvning från Sirius har visat sig oförmögen att ta en plats på det framgångsrika fältet i huvudstaden där konkurrensen är mördande från Mange Eriksson, Finndell och Schüller.

Andersson lär få förtroende från start direkt, inte minst med tanke på att värdföreningens kugge Enoch Kofi Adu sitter på den gulsvarta botbänken. MAIF ligger näst sist i Allsvenskan efter att endast ha lyckats segra två gånger på 14 omgångar. Och nu väntar ett möte med seriens näst bästa lag.

Djurgårdens IF ligger sida vid sida med mäktiga Malmö, på samma poäng men med snäppet sämre målskillnad. DIF fick sig en lavett i derbyt mot AIK, i spåkulan sägs det att nästjumbon kommer få sota för detta i helgen. Blåränderna är redan 19 pinnar rikare än MAIF och även utan flyktande Witry ska assistkungen Mange Eriksson kunna skära sönder sölvesborgarnas sårade defensiv.

Fler odds på Mjällby – Djurgården >

Spel: Bortaseger @ 1,78
Tävling: Allsvenskan
Plats: Strandvallen
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Celta Vigo – Atlético Madrid: Celta Vigo Under 0,5 mål @ 2,33

Den spanska ligapremiären sker denna helg då regerande mästarna beger sig till Vigo. Atlético Madrid spås åter ha väldigt goda möjligheter att nypa pokalen framför storfräsarna Real och Barca som båda ser betydligt blekare ut än under respektive storhetstid. Faktum är att Madrassmakarna på papperet ser snäppet starkare ut nu efter att under sommaren ha värvat in Rodrigo de Paul som gjorde 20 poäng i Serie A förra säsongen.

Till saken hör att Diego Simeone saknar sin stora artist Joao Félix under säsongsinledningen eftersom portugisen just gjort en operation för sin ankelfraktur. Därmed är det ingen vild gissning att ett redan defensivt orienterat bortalag kommer spela med hängslen och säkerhetsbälte i Vigo.

Jeison Murillo har lämnat Celta Vigos försvar efter att ha varit inlånad från Sampdoria, i gengäld har de blåvita värdarna plockat in Javi Galán från Huesca. Förra säsongen slutade Celta åtta med 33 poäng upp till Atlético Madrid. Madrassmakarna snittade under en insläppt boll per resa, på denna arena vann Simeones sällskap med 2-0. Vid fem av de senaste sju besöken på Estadio de Balaídos har de rödvita hållit nollan intakt.

Fler odds på Celta Vigo – Atlético Madrid >

Spel: Celta Vigo Under 0,5 mål @ 2,33
Tävling: La Liga
Plats: Estadio de Balaídos
Tid: 17.30
TV: CMore, CMore Fotboll

Trippeln

Degerfors – BK Häcken: Bortaseger @ 1,82
Mjällby – Djurgården: Bortaseger @ 1,78
Celta Vigo – Atlético Madrid: Celta Vigo Under 0,5 mål @ 2,33

Totalt odds: 7,54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 augusti, 2021