Trippeln 17/11 – Tisdagstips med Blågult!

Dagens Trippel

Landslagsuppehållet lider mot sitt slut, därmed ska Nations League summeras. Inför sista omgången behöver Sverige få med sig ett resultat från Paris samtidigt som Ronaldo och gänget gör jobbet borta mot Kroatien. Båda dessa matcher finns med på tisdagens bästa trippel.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Frankrike – Sverige: Sverige +0,5 @ 2,41

Fler odds på Frankrike – Sverige

Äntligen vann Sverige en match i Nations League. Fyra raka förluster föranledde den elementära vinsten mot Kroatien på Friends Arena. Marcus Danielson visade att livet efter “Granen” blir uthärdligt samtidigt som Dejan Kulusevski bildade ett lyckosamt anfallspar med trotjänaren Marcus Berg.

Frankrike har varit fullkomligt formidabla denna landslagshöst, fyra segrar och en oavgjord historia innebär att regerande mästarna redan vunnit gruppen. Kanté blev matchens enda målskytt i helgens möte med Portugal på bortabana, därmed finns stor sannolikhet att Didier Deschamps väljer att rotera mot Sverige.

Blågult gjorde en god prestation i premiären mot Frankrike på Friends Arena. Fransoserna fick bara iväg ett skott på mål trots att det tunga artilleriet stod på tricolors ben. Medan Paris värdar inte har något att spela för gäller denna match väldigt mycket för svenskarna. Blågult måste få till ett bättre resultat än vad Kroatien mäktar med, om Jannes gäng ska stanna i högsta divisionen. Under rådande förutsättningar är svenskt poängplock ett sunt spel.

Fler odds på Frankrike – Sverige

Spel: Sverige +0,5 @ 2,41
Tävling: Nations League
Plats: Stade de France
Tid: 20.45
TV: CMore

Kroatien – Portugal: Under 2,5 mål @ 1,79

Fler odds på Kroatien – Portugal

Split är spelplats för den match som med blågula ögon är lika viktig som Sveriges egen tillställning. Kroatien har näbben framför svenskarna och vid rödvit tisdagstriumf stannar Luka Modric och hans kamrater i högsta divisionen. Att döma av Balkan-nationens prestation i Solna blir den saken lättare sagd än gjord.

Portugal är klar grupptvåa efter att endast ha förlorat en match, lördagens batalj mot Frankrike. Cristiano Ronaldo erbjuder en försäkring om sylvass front samtidigt som de grönrödas största förtjänst finns i defensiven. Två insläppta mål på fem matcher i svårast möjliga grupp, regerande Europamästarna har ett himmelskt försvarsspel.

Portugal vann med hela 4-1 i hemmamötet med Kroatien men på resande fot brukar Fernando Santos vara mer försiktiga i sin framtoning. 0-0 slutade portugisernas möte i Frankrike och 2-0 slutade segerstriden i Sverige. Fyra av de senaste fem inbördes landskamperna mellan Kroatien och Portugal har slutat med max två mål på tavlan.

Fler odds på Kroatien – Portugal

Spel: Under 2,5 mål @ 1,79
Tävling: Nations League
Plats: Stadion Poljud
Tid: 20.45
TV: CMore

Spanien – Tyskland: Tyskland +0,5 @ 1,54

Fler odds på Spanien – Tyskland

Att “spela på resultat” är aktuellt även i den andra toppgruppen där det vankas gruppfinal som avslutning på höstens Nations League. Spanien tappade sin förstaplats i lördags på ett oerhört bittert vis. La Roja klarade inte mer än kryss i Basel där Sergio Ramos lyckades med konststycket att bränna två straffsparkar.

Tyskland klev upp i topp genom att besegra Ukraina i Leipzig. Jogi Löws grabbar joggade hem en 3-1-vinst efter dubbla strutar av målmaskinen Timo Werner samt dubbla framspelningar signerade hovleverantören Leon Goretzka. Därmed är tyskarna alltjämt obesegrade denna höst.

Tyskland har jämförelsevis varit ännu vassare borta än hemma. Samtidigt har spanjorerna endast vunnit en av sina senaste fem landskamper. Frågan är om det finns någon nation i världen som är bättre än Die Mannschaft på att “spela på resultat”. När tyskarna är nöjda med kryss framstår tyskt poängplock som det perfekta sättet att fullborda trippeln.

Fler odds på Spanien – Tyskland

Spel: Tyskland +0,5 @ 1,54
Tävling: Nations League
Plats: Estadio La Cartuja de Sevilla
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Frankrike – Sverige: Sverige +0,5 @ 2,41
Kroatien – Portugal: Under 2,5 mål @ 1,79
Spanien – Tyskland: Tyskland +0,5 @ 1,54

Totalt odds: 6,64

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100