Trippeln 17/3 – Onsdagstrippel med CL!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lillelördagen kommer lastad med två riktigt läckra uppgörelser i mästarnas mästarturnering. Chelsea möter Atlético Madrid och Bayern München möter Lazio, det väntas bli betydligt mer målrikt i det ena mötet än det andra. Trippeln kompletteras av en brittisk batalj.

Spelstopp: 19.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Wycombe – Barnsley: Bortaseger @ 1,75

Vi inleder onsdagen i Storbritanniens näst högsta serie vid namn The Championship. 36 omgångar är arkiverade när botten tar emot toppen på Adams Park. Barnsleys förvandling har varit remarkabel under Valerien Ismael, senaste två månaderna har The Tykes sett rent Premier League-mässiga ut.

Annat ljud råder i skällan hos värdföreningen där det inte ser ut på annat vis än i League One. Andradivisionens jumbogäng har nio poäng upp till Blånäsorna från Birmingham på rätt sida av giljotinen när tio rundor återstår. The Chairboys senaste fem matcher har innehållit fyra torskmåltider och blott en balja i rätt kasse.

Barnsley gjorde tre kassar i rätt bur så sent som i helgen när Ismaels adepter reste till Vitality Stadium och manövrerade ut mustiga Bournemouth. Fyra raka segrar på främmande gräs är facit för The Tykes som även brottade ner Brentford i London. Höstmötet slutade fullt rättvist med seger för onsdagens gäster som knappast går på en mina mot ligans sämsta lag.

Fler odds på Wycombe – Barnsley

Spel: Bortaseger @ 1,75
Tävling: The Championship
Plats: Adams Park
Tid: 20.00
TV:

Chelsea – Atlético Madrid: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,77

Kvällens mest efterlängtade uppgörelse utspelar sig också i England men med lite kryddigare bortalag. Frågan är dock hur mycket hetta som finns att tillgå för Diego Simeone just nu. Atlético Madrid var komplett uddlösa i första ronden då Chelsea tilläts leka hem en 1-0-viktoria på neutral matta i Budapest.

Olivier Giroud målade på ett av engelsmännens fem avslut mot Jan Oblak. Antal avslut mot Edouard Mendy i den blåa buren förblev noll. Madrassmakarna från Madrid kommer närmast från ett 0-0-möte med Getafe medan The Blues från London kommer från ett 0-0-möte med Leeds.

Av Chelseas sju matcher i Champions League har fem stycken uppfyllt det aktuella kravet om mål i max en bur. Av Atlético Madrids CL-kamper har också lejonparten fallit innanför den givna ramen. På Stamford Bridge har de blåklädda hållit nollan i fem raka tävlingsmatcher. Nu har Tuchel en avstängd duo vid namn Mount och Jorginho. Med den valda marknaden tar vi höjd för att Simeones spanjorer ska grisa in nån boll och sen parkera bussen.

Fler odds på Chelsea – Atlético Madrid

Spel: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,77
Tävling: Champions League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium, V Sport Ultra

Bayern München – Lazio: Över 3,5 mål @ 1,99

Trippeltipset har sin målgång i bratwurstens rike där dubbelmötet till synes är mer dött än levande. Lazio hade avlivats redan efter 45 minuter då de italienska rovfåglarna låg under med 3-0 i halvtid på Olympiastadion sedan Lewandowski, Musiala och Sané skojade skjortan av italienarna.

Formen hos Simone Inzaghis vithimmelsblå örnar har fortsatt att hacka, två av de tre efterföljande kamperna i Serie A har slutat i moll för ligasjuan. Bayern München har haft fabulös formkurva i ungefär två års tid. Efter trippen till den eviga staden har Bayern plockat ytterligare tre trepoängare i Bundesliga.

Regerande mästarna i Champions League är kända för sin framtyngd där Robert Lewandowski erbjuder målgaranti. Fem av de senaste sex tävlingsmatcherna i München har innehållit minst fyra strutar på tavlan. Detsamma gäller fyra av Lazios senaste fem bortamatcher, dessutom lirade Örnarna 3-2 hemma i helgen. Två tämligen avslappnade lag lär mynna ut i ännu ett glatt målkalas.

Fler odds på Bayern München – Lazio

Spel: Över 3,5 mål @ 1,99
Tävling: Champions League
Plats: Allianz Arena
Tid: 21.00
TV: TV6, Viaplay, V Sport Ultra

Trippeln

Wycombe – Barnsley: Bortaseger @ 1,75
Chelsea – Atlético Madrid: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,77
Bayern München – Lazio: Över 3,5 mål @ 1,99

Totalt odds: 6,16

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 mars, 2021