Trippeln 17/8 – Tisdagstrippeln!

Dagens Trippel

Veckans andra dag står för dörren och med den ett ljuvligt utbud på bettingmarknaden. Danska mästarna från Köpenhamn reser till Österrike för att strida om en plats i höstens Champions League. Förutom kvalkamper serveras ett klassikermöte i Tysklands final av Supercupen.

Spelstopp: 20.29

Dortmund – Bayern München: Bayern München Över 2,5 mål @ 2,87

Fler odds på Dortmund – Bayern München

Efter helgens premiäromgång i Bundesliga har de tyska schemaläggarna sprängt in finalen i Supercupen under tisdagskvällen. Borussia Dortmund inledde seriespelet med en trygg triumf mot Eintracht Frankfurt här hemma på Signal Iduna Park där det som seden bjuder serverades målkalas.

Marco Reus såg ut som han gjorde i fornstora dagar under lördagens kross, dubbla framspelningar plus en egen påse är inte illa pinkat. Som vanligt var det en viss norrbagge som stal de största rubrikerna, Braut Haaland assisterade till de första två strutarna och smackade därefter in två på egen hand.

Trots triumfen släppte Dortmund in två kassar mot Örnarna, mot Bayern München kommer det bli fler bollar i den gulsvarta buren om inget remarkabelt sker. Bayern startade i helgen med en tuff trupp till Mönchengladbach där 1-1 landade på tavlan efter balja av Lewandowski. Bayern har vunnit fem raka inbördes möten och gjort minst tre mål i tre av dessa duster. Dortmund rapporteras sakna upp till nio spelare, bland andra Hummels och Guerreiro.

Fler odds på Dortmund – Bayern München

Spel: Bayern München Över 2,5 mål @ 2,87
Tävling: Supercupen
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 20.30
TV: Viaplay, V Sport Ultra

Monaco – Shakhtar Donetsk: Monaco Över 1,5 mål @ 1,69

Fler odds på Monaco – Shakhtar Donestsk

Lottningen var tung för kombattanterna i det franska furstendömet när det gäller denna kvalfinal med potten fylld av en biljett till gruppspelet i Champions League. Både Monaco och Shakhtar Donetsk har gott om rutin från mästarturneringen och med en smidigare lottning hade båda varit med i höstens race.

Shakhtar Donetsk kan inte klaga över semifinallotten, det var tämligen tryggt att ta sig an belgiska Genk i föregående runda. Ukrainarna vann med 2-1 både borta och hemma sedan den brasilianska bataljonen lotsat de orangesvarta östeuropéerna, både Antonio, Patrick och Tete målade då.

Nu ställs Shakhtar på betydligt större prov mot Monaco då fransoserna är favoriter till avancemanget i allmänhet och i sin hemmamatch i synnerhet. De rödvita värdarna imponerade ofantligt mycket i semifinalkvalet, Sparta Prag slogs tillbaka med 2-0 och 3-1. Ben Yedder och Volland såg giftiga ut i monegaskernas front, den duon blir förmodligen övermäktig för ukrainarna som släppte in minst två mål i lejonparten av förra säsongens Europamatcher.

Fler odds på Monaco – Shakhtar Donestsk

Spel: Monaco Över 1,5 mål @ 1,69
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Stade Louis II
Tid: 21.00
TV: –

Salzburg – Bröndby: Salzburg(-1) @ 1,50

Fler odds på RB Salzburg – Bröndby

Vi kan vara säkra på att inte RB Salzburg fällde några tårar när det stod Bröndby på finallotten. När det sedan uppdagades att danskarna drabbats av coronaviruset så sjönk inte de österrikiska chanserna till avancemang, för att uttrycka förutsättningarna diplomatiskt.

I skrivande stund är sex pjäser uppsatta som frånvarande på grund av sjukdom i bortalägret, i dessa tider kan som bekant sådana listor vara föränderliga. Bröndbys största avbräck på listan är mittfältets majestät Josip Radosevic samt försvarets general Sigurd Rosted. Att regerande danska mästarna gått segerlösa från Superligans första fem omgångar ger knappast råg i den blågula ryggen inför trippen till alplandet.

RB Salzburg har i sin tur en stark status i truppen och självförtroendet på topp. Tjurarna har vunnit sommarens samtliga fem tävlingsmatcher, fyra i ligaliret och en i inhemska cupen. Påläggskalven Adeyemi har varit magiskt samtidigt som värdarnas egen dansk Rasmus Kristensen bidragit både i försvaret och med två pytsar. Släkten är värst, särskilt i pandemitid.

Fler odds på RB Salzburg – Bröndby

Spel: Salzburg(-1) @ 1,50
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Red Bull Arena
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

Dortmund – Bayern München: Bayern München Över 2,5 mål @ 2,87
Monaco – Shakhtar Donetsk: Monaco Över 1,5 mål @ 1,69
Salzburg – Bröndby: Salzburg(-1) @ 1,50

Totalt odds: 7,27

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100