Trippeln 18/11 – Trippel med Nations League!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är dags för sista rycket i den moderna turneringen vid namn Nations League. Under onsdagskvällen ska Italien defilera hem sin gruppseger samtidigt som Grekland och Slovenien utkämpar en holmgång om uppgradering. Kvällens trippel är inom räckhåll.

Spelstopp: 15.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Kazakstan – Litauen: Kazakstan -0,5 @ 1,89

Nations Leagues C-Division gäller under onsdagseftermiddagen när jumbofinal står på programmet. Litauen har samlat samman fem poäng efter fem omgångar. Närmast kommer balterna från en 2-0-torsk i Minsk där de endast fick iväg ett skott mot Belarus bur.

Kazakstan ligger en pinne bakom gästerna inför den avslutande rundan. I söndags var de himmelsblå i Tirana och inkasserade en 3-1-förlust mot Albanien där Islambek Kuat satte kazakernas kasse. Kuat målade även i bortamatchen mot Litauen när Kazakstan segrade med 2-0.

Hemma i Almaty är värdnationen favoriserad med rätta. Kazakstan är kända för sin hemmastyrka, i senaste VM-kvalet höll de himmelsblå stången mot starka nationer som Polen och Rumänien. Litauen har vunnit en enda tävlingsmatch på bortagräs senaste fem åren och har ingenting att be för när kazakerna är högmotiverade.

Fler odds på Kazakstan – Litauen

Spel: Kazakstan -0,5 @ 1,89

Tävling: Nations League

Plats: Almaty Ortalyk Stadion

Tid: 16.00

TV:

Bosnien Hercegovina – Italien: Italien -1,5 @ 2,02

Någon jumbofinal är det inte tal om i Sarajevo, sistaplatsen har redan Bosnien Hercegovina lagt rabarber på. A-divisionen är uppenbarligen för mustig för denna Balkan-nation som inte vunnit någon match under höstens Nations League. Att bosnierna lyckades lösa en pinne nere i stöveln kan tillskrivas Edin Dzeko, centertanken som saknas under denna landslagssamling.

Italien toppar gruppen efter att ha sprungit genom turneringen utan att besegras. Gli Azzurri kan dock inte slå av på takten eftersom både Nederländerna och Polen flåsar de azurblå i nacken. Seger är det enda som räknas för Roberto Mancinis mannar och att döma av helgens prestation mot polackerna ska det inte vara något tu tal.

Italien kommer från en superstabil insats där Jorginho och Berardi löste 2-0-biffen utan några som helst problem. Mest imponerande var att Donnarumma stod sysslolös, trots att måldoktorn Lewandowski stod för motståndet lyckades inte polackerna få iväg ett enda skott mot italienarnas mål. När Bosnien nu saknar sin kapten Dzeko, samtidigt som all motivation ligger hos gästerna, är en ny tvåmålsseger oerhört trolig.

Fler odds på Bosnien Hercegovina – Italien

Spel: Italien -1,5 @ 2,02

Tävling: Nations League

Plats: Stadion Grbavica

Tid: 20.45

TV: CMore

Grekland – Slovenien: Under 2,5 mål @ 1,62

Kvällens mest intrikata kamp går av stapeln i Aten. Här möts två väldigt välkomponerade lag i ett slag om att avancera till B-divisionen. Slovenien leder med två poäng inför avslutningen och klarar sig således med en pinne i sista bataljen. Gästerna har bara släppt in ett mål på fem kamper, anledningen är Jan Oblak som håller allt annat än C-divisionnivå.

Grekland är precis som Slovenien obesegrade efter fem rundor. Värdnationen är dessutom lika tighta som gästerna, en ynka boll har slunkit in i den blåvita buren trots att Barkas och Vlachodimos alternerat. John Van’t Schip har fogat samman en väloljad trojka sedan han klev in och städade ut det gamla, trötta som legat som ett ok över grekerna senaste tio åren.

Vad slutade septembermötet i Ljubljana mellan gruppens två vassaste nationer? 0-0, naturligtvis. Fyra av Greklands fem matcher har innehållit max två mål på tavlan. För Slovenien är den siffran tre, 4-0 mot Moldavien har dock ingenting att göra med ett besök i Aten. Underspelet är i Jan Oblaks trygga handskar.

Fler odds på Grekland – Slovenien

Spel: Under 2,5 mål @ 1,62

Tävling: Nations League

Plats: Georgios Kamaras Stadium

Tid: 20.45

TV:

Trippeln

Kazakstan – Litauen: Kazakstan -0,5 @ 1,89

Bosnien Hercegovina – Italien: Italien -1,5 @ 2,02

Grekland – Slovenien: Under 2,5 mål @ 1,62

Totalt odds: 6,18

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 november, 2020