Trippeln 19/11 – Trippel från dubbla kontinenter!

Dagens Trippel

Landslagsuppehållet är över, när Janne sitter på sin kammare och slickar såren är det dags för klubblagsfotbollen att lunka igång igen. Under torsdagen bjuder utbudet på spel i Holland samt Brasilien och en smarrig trippel är framtagen utifrån detta.

Spelstopp: 18:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Telstar – Dordrecht: Telstar -1,5 @ 1,81

Tulpanernas rike öppnar torsdagen med Hollands näst högsta fotbollsliga. Eerste Divisie har avverkat tolv omgångar och Telstar har ägnat hösten åt att stapla upp sina resultat i en prydlig hög. 4-4-4 är facit för värdföreningen som närmast kommer från en bortamatch mot Breda där de blåröda ägde både mest boll och hade flest målchanser men åkte hem med noll pinnar i bagageluckan.

Dordrecht vet inte mycket om att åka runt med pinnar i bagageluckan. De rödvita gästerna ligger tvärsist i tabellen och absolut ingenting tyder på att den saken kommer att förändras. Jumbon har endast vunnit en match hittills och försvaret läcker värre än Jogi Löws taktikblock.

Telstar har bland annat slagit Den Bosch med hela 6-1 i den blåröda hemmaborgen och värdarna har fyra raka motsvarande möten mot Dordrecht utan nederlag. Gästerna kommer till
Velsen-Zuid efter att ha förlorat samtliga bortamatcher. Dordrechts fem raka bortaförluster med minst två måls marginal skänker trygghet till Telstars handikapplina.

Spel: Telstar -1,5 @ 1,81
Tävling: Eerste Divisie
Plats: Rabobank IJmond Stadion
Tid: 18.45
TV: –

De Graafschap – Cambuur: De Graafschap -0,5 @ 2,80

Nästa uppgörelse i Eerste Divisie innehåller två klubbar av både högre kaliber och jämnare skägg. Cambuur ligger för närvarande på tredje plats i den sladdande tabellen och tre pinnar fattas för att kliva upp på förstaplatsen. Getterna kommer närmast från en duktig urladdning där Almere fick sina fiskar varma i 7-2-krossen.

Det är De Graafschap som toppar Hollands näst högsta serie. 2-0-triumfen senast på Riwal Hoogwerkers Stadium signerades firma Hamdaoui/Seuntjens, en duo som de gästande getterna lär få tampas tungt med under torsdagskvällen.

De Graafschap har varit skoningslösa på eget gräs denna höst, bortsett från Volendams skräll har de så kallade Superbönderna gjort rent hus här. Cambuur har förlorat med minst två mål vid sina senaste fyra besök på bondegräset i Doetinchem. Till rådande streckning sätter vi hoppet till att hemmalaget åtminstone vinner med en balja.

Spel: De Graafschap -0,5 @ 2,80
Tävling: Eerste Divisie
Plats: De Vijverberg
Tid: 21.00
TV: –

Vasco da Gama – Fortaleza: Båda lagen gör mål @ 2,19

Sist men inte minst serveras en midnattsmacka från samban och den trollbindande fotbollens hemland. De flesta lag i Brasiliens högsta serie har avverkat ett 20-tal omgångar när tabellen är snuskigt jämn. Mellan den övre halvan och nedflyttningsplats skiljer ynka tre pinnar.

Vasco da Gama har samlat samman 22 pinnar på 19 duster. De svartvita kommer närmast från en solid prestation i Recife där Sport Recife betvingades med 2-0 efter att Hammarbys gamle publikfavorit Neto Borges assisterat till den andra av Germán Canos kassar.

Fortaleza har en match mer än hemmalaget under bältet och befinner sig i mellanmjölkens rike med två poäng extra. Gästerna såg ruggigt vassa ut i inledningen av hösten men på senare tid har för mycket raggarfotboll tillämpats. Fortaleza kommer närmast från en 3-2-förlust mot Sao Paulo, fyra av de blårödas senaste fem tävlingsmatcher har innehållit mål i båda burar. Tre av de senaste fyra inbördes mellan Vasco da Gama och Fortaleza likaså.

Spel: Båda lagen gör mål @ 2,19
Tävling: Série A
Plats: Estádio Vasco da Gama
Tid: 23.00
TV: –

Trippeln

Telstar – Dordrecht: Telstar -1,5 @ 1,81
De Graafschap – Cambuur: De Graafschap -0,5 @ 2,80
Vasco da Gama – Fortaleza: Båda lagen gör mål @ 2,19

Totalt odds: 11,77

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100