Trippeln 2/4 – Fredagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi firar in påsken med en långfredag på de brittiska öarna. Det är den engelska andradivisionen som står för hela baletten denna eftermiddag då det ska tas ställning på 1X2-marknaden. Huruvida Norwich tar ytterligare ett kliv mot Premier League är bara en av dagens frågor.

Spelstopp: 15.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Bournemouth – Middlesbrough: Hemmaseger @ 2,13

Vacker är inledningen då Vitality Stadium står för värdskapet. Middlesbrough kommer hit med 56 poäng på kontot efter 38 omgångar. The Smoggies har sex pinnar att plocka in gentemot toppsextetten om det ska bli playoffspel under vårkanten. De rödvita kommer närmast från ett nederlag i London där Millwall stod som motståndare.

Bournemouth är tre poäng rikare än Middlesbrough trots att gästerna lirat en match mer. The Cherries slaktade tabelltrean Swansea med 3-0 och är därmed ett av The Championships mest segerrika sällskap sett till leveransen på eget gräs. I körsbärsgården har de vinröda vunnit elva av 19 tillställningar.

Bournemouth nöp en pinne på Riverside Stadium i höstas och har goda minnen av motsvarande möten mot Middlesbrough. Senaste tre tävlingsmatcherna i körsbärsgården mellan dessa kombattanter har slutat med idel hemmasegrar. Denna säsong tillhör The Smoggies nedre halvan i bortatabellen och här ska oddset på hemmasegern vara spelbart över dubbla degen.

Spel: Hemmaseger @ 2,13
Tävling: The Championship
Plats: Vitality Stadium
Tid: 16.00
TV: –

Preston – Norwich: Bortaseger @ 1,68

På Deepdale är vi framme vid den karamell som flaggades i ingressen. Mitten ställs mot toppen då ambivalens möter stabilitet. Preston får hålla koll nedåt i tabellen eftersom avståndet till giljotinen är nio poäng när Rotherham under strecket har fyra hängmatcher i sina händer.

Värdföreningen ställs under fredagens eftermiddag på tuffast möjliga prov. Norwich vistelse i andradivisionen lär bli ettårig med tanke på att truppen håller Premier League-klass. Med 83 formidabla poäng på kontot är de gröngula kanariefåglarna i trygg serieledning efter en makalös svit under våren.

Sedan mitten av februari har Norwich lirat tio matcher i seriespelet. The Canaries har vunnit nio av dessa, den tionde slutade 1-1 mot Blackburn där Pukki och company låg klart närmast segern. Preston har torskat lejonparten av sina strider hemma i den blåvita borgen och mot serieledarna som vunnit 13 av 19 på bortagräs ska det inte vara tu tal.

Spel: Bortagräs @ 1,68
Tävling: The Championship
Plats: Deepdale
Tid: 16.00
TV: –

Wycombe – Blackburn: Bortaseger @ 1,88

Ett av få lag som har sämre statistik på hemmaplan är husfolket på Adams Park. Wycombe ligger sist i The Championship och det ska till mirakel för att nykomlingen inte ska trilla tillbaka till tredjedivisionen. The Chairboys har ett tiotal poäng upp till säker mark när blott åtta rundor återstår.

Wycombes stora akilleshäl har varit defensiven, att det inte funnits någon defensiv värd namnet. 61 insläppta strutar är solklart sämst i klassen, samtidigt har inte offensiven heller klaffat eftersom blott 25 kassar också är klenast produktion. De himmelsblå värdarna ställs nu mot ett av de tuffaste bortalagen.

På främmande mark har Blackburn pangat in 25 baljor, endast PL-aspiranterna Norwich och Brentford är starkare i denna kategori. Rovers kommer närmast från en stark pinne på bortaplan mot serieledarna och höstmötet mot fredagens opponent talar sitt tydliga språk. Den blåvita armén vann med 5-0 då och ska vinna med ett par bollar även på himmelsblått gräs. 

Spel: Bortaseger @ 1,88
Tävling: The Championship
Plats: Adams Park
Tid: 16.00
TV: –

Trippeln

Bournemouth – Middlesbrough: Hemmaseger @ 2,13
Preston – Norwich: Bortaseger @ 1,68
Wycombe – Blackburn: Bortaseger @ 1,88

Totalt odds: 6,72

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 1 april, 2021