Trippeln 20/5 – Torsdagstrippeln!

Dagens Trippel

Inför det bitterljuva uppehållet på grund av EM-slutspelet ska Allsvenskan gå in i sin sista våromgång under torsdagskvällen. Malmö FF tar emot Elfsborg i en förmodat frejdig fight. Övriga duster på trippeltipset hämtas från vårt västra grannland samt Mästerskapsrundan i Belgien.

Spelstopp: 18:29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Malmö FF – Elfsborg: Båda lagen gör mål @ 1,69

Fler odds på Malmö FF – Elfsborg

Sju omgångar har avverkats i Sveriges högsta serie när Malmö FF parkerar på andraplatsen. Regerande mästarna gick på en dyrbar mina i Stockholm som kostade serieledningen som därmed blev blårandig. MFF har kört full sula i banans båda riktningar, målskillnaden 14-11 gör de himmelsblå till Allsvenskans målgladaste gäng.

Elfsborg slutade steget efter skåningarna förra säsongen och ser åter ut att vara ett lag att ta hänsyn till i toppen av tabellen. Tio pinnar finns på västgötarnas konto efter sju rundor trots att det blev en neslig torsk senast. 2-0-ledningen efter en kvart på Borås Arena förbyttes i en 3-2-torsk när Magnus Haglund visade att släkten är värst.

När Jimmy Thelins trojka besökte Stadion i Malmö förra säsongen slutade striden 1-1, föga förvånande med tanke på skåningarnas filosofi. Jon Dahl Tomassons gäng kommer från en 3-1-seger här hemma mot Kalmar där Marko Johansson bjöd på ännu en balja. Samtliga av de himmelsblå värdarnas sju matcher denna säsong har innehållit mål i båda burar. 

Fler odds på Malmö FF – Elfsborg

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,69
Tävling: Allsvenskan
Plats: Eleda Stadion
Tid: 18.30
TV: Discovery+

Genk – Antwerp: Hemmaseger @ 1,78

Chokladrikets Jupiler League har nått fram till Mästerskapsrundan. Club Brugge har antagit en tämligen trygg serieledning och där bakom återfinns Gent på den åtråvärda andraplats som innebär kval till Champions League. Det blåsvarta hemmalaget har vunnit tre av sina fyra strider i slutspelet, den fjärde slutade oavgjort.

Antwerp agerar jumbo i den fyra lag stora tabellen efter att ha gått segerlösa hittills. Som lök på rojalisternas lax är det ett prekärt läge i truppen. Gästerna har tre spelare uppskrivna som out samtidigt som ytterligare en trio är osäker till spel på Luminus Arena under torsdagskvällen.

När Genk besökte Bosuilstadion i senaste månadsskiftet slutade striden med en 3-2-viktoria för de blåsvarta. Theo Bongonda satte dubbla strutar på Antwerpen den gången och den forna Celta Vigo-virtuosen assisterade parhästen Onuachu till den tredje kassen. Med rådande formkurvor och trupplägen anses ettan vara lite för högt i odds.

Spel: Hemmaseger @ 1,78
Tävling: Jupiler League
Plats: Luminus Arena
Tid: 18.30
TV: –

Rosenborg – Brann: Rosenborg -1,5 @ 1,99

Fler odds på Rosenborg – Brann

Ärtsoppans dag har sin målgång i Trondheim där Elitserien står på menyn. Anrika Rosenborg har fått en fin start på säsongen genom att plocka fem poäng på de inledande tre omgångarna. Åge Hareides herrar bärgade en poäng borta mot regerande mästarna i Bodö föregående helg och står härnäst inför en tilltalande uppgift.

Brann har startat 2021 på ett sällsynt svagt sätt. Resultatraden 0-0-3 är svår att snacka bort, ännu svårare har Rikard Norlings gamla gäng att argumentera om målskillnaden 1-10. Närmast kommer bergensarna från en 4-0-smäll mot Molde där de rödvita endast fick iväg ett skott mot den blåvita buren.

Hittills har de så kallade Trollungarna endast lirat en match hemma på Lerkendal, den slutade i slakt. 5-0 vann Rosenborg med mot Viking när en trio svenskar skrev in sig i poängprotokollet, Vecchia, Andersson samt Molins. Brann har torskat samtliga matcher med minst två bollar och det finns ingen anledning att förvänta sig något annat i den trollska byn.

Fler odds på Rosenborg – Brann

Spel: Rosenborg -1,5 @ 1,99
Tävling: Elitserien
Plats: Lerkendal Stadion
Tid: 20.30
TV: –

Trippeln

Malmö FF – Elfsborg: Båda lagen gör mål @ 1,69
Genk – Antwerp: Hemmaseger @ 1,78
Rosenborg – Brann: Rosenborg -1,5 @ 1,99

Totalt odds: 5,98

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100