Trippeln 21/11 – Trippel från Superettan!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är åter dags att ge oss i kast med vår inhemska fotboll efter landslagsuppehållet. Under lördagen är det Superettan som gäller för hela slanten när Tunavallen, Gamla Ullevi och NP3 Arena är hållplatser. Den vassaste trippeln är framkarvad ur blågult guld.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AFC Eskilstuna – Degerfors IF: Degerfors IF -1,5 @ 2,95

Botten tar emot toppen i omgång 28 av Sveriges näst högsta serie. AFC Eskilstuna ligger riktigt pyrt till nere i träsket, de orangeklädda är trea från slutet när tre omgångar återstår. Formen är illavarslande för Özcan Melkemichels mannar som torskat tre raka trots beskedligt motstånd.

Degerfors är allt annat än beskedligt motstånd. Och värmlänningarna har sannerligen inte någon illavarslande form. Andreas Holmbergs herrar är redan klara för Allsvenskan 2021 men visar inga tecken på att slå av på takten. Segern mot Akropolis följdes upp med samma visa senast mot GAIS. Nu finns rapporter om intrång av virus i det rödvita omklädningsrummet men seriens bästa lag har god bredd i truppen.

AFC Eskilstuna har mindre än hälften så många poäng som gästerna, Özcan Melkemichel minns bortamötet med värmlänningarna alldeles för väl. 5-0 vann Degen med på Stora Valla när maskinerna Bertilsson och Dahlström satte två strutar var. Att serieledarna defilerar hem ännu en tydlig vinst är väldigt troligt.

Fler odds på AFC Eskilstuna – Degerfors IF

Spel: Degerfors -1,5 @ 2,95

Tävling: Superettan

Plats: Tunavallen

Tid: 15.00

TV: Dplay

GAIS – Östers IF: GAIS +0,5 @ 1,53

Östers IF har tappat mark i kampen om att nypa kvalplatsen till Allsvenskan. Som salt i såret är det antagonisten Jönköpings Södra som lagt rabarber på den åtråvärda tredjeplatsen när blott tre rundor återstår. ÖIF har fyra pinnar upp och sämre målskillnad efter att ha torskat två av sina senaste tre seriestrider.

GAIS såg ut som ett lag för Söderettan under första halvan av säsongen men därefter fick Stefan Jacobsson fason på sina bångstyriga makrillar. Göteborgarna ligger i mitten av tabellen tack vare sitt solida spel hemmavid. Poängplock i elva av 13 kamper på västkusten skänker trygghet till värdarna inför besöket från Småland.

Östers IF är liksom GAIS tämligen hemmabetonade i sina prestationer. På resande tass visar Denis Velic virtuosers senaste sex tävlingsmatcher 2-1-3. Smålänningarna har inte segrat i Götet sedan 2005 och det blåröda favoritskapet är ytterst ifrågasättningsbart. Minst en grönsvart pinne blir det.

Fler odds på GAIS – Öster

Spel: GAIS +0,5 @ 1,53

Tävling: Superettan

Plats: Gamla Ullevi

Tid: 15.00

TV: Dplay

GIF Sundsvall – Halmstads BK: Över 2,5 mål @ 1,81

Två topptippade lag möts i ett toppmöte där det ena laget är mer toppat än det andra. Halmstads BK har redan säkrat en topp 3-placering i kraft av ett klanderfritt bortaspel. HBK har endast gått på en mina på bortabana och är i denna kategori till och med vassare än serieledande Degerfors.

Hallänningarna reser till Medelpad med 59 poäng på kontot, 19 fler än värdarna. Magnus Haglunds blåvita bataljon har suverän höstform med sju raka triumfer sett till samtliga tävlingar. Att Rasmus Wiedesheim-Paul såldes till Rosenborg har icke påverkat HBK som fått igång firma Karim/Boman.

GIF Sundsvall som huserade i högsta serien har inte levt upp till förväntningarna om en omedelbar återkomst. Henrik Åhnstrands herrar har uppträtt alldeles för generöst och har i praktiken inte längre något att spela för. Nio raka matcher på NP3 Arena har innehållit minst tre mål på tavlan, den trenden lär inte brytas mot tabelltvåan.

Fler odds på GIF Sundsvall – Halmstad

Spel: Över 2,5 mål @ 1,81

Tävling: Superettan

Plats: NP3 Arena

Tid: 15.00

TV: Dplay

Trippeln

AFC Eskilstuna – Degerfors IF: Degerfors IF -1,5 @ 2,95

GAIS – Östers IF: GAIS +0,5 @ 1,53

GIF Sundsvall – Halmstads BK: Över 2,5 mål @ 1,81

Totalt odds: 8,17

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 november, 2020