Trippeln 22/3 – Maxad måndagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter en fartfylld klubblagshelg är det dags för landslagsuppehåll. Därmed får vi kasta de stora elefanterna åt sidan och istället dyka ner i de mindre kända ligorna och lagen. Spanien och Tyskland är destinationer under måndagen när vi jagar bästa spelvärdet.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Albacete – FC Cartagena: Bortaseger @ 2,79

Veckans första fotbollskväll gör sitt första stopp på Iberiska halvön där det vankas spel i Spaniens näst högsta serie. La Liga2 har nått fram till omgång 30 när det ska bataljeras längst ner i bottenträsket. Värdföreningen som är jumbo har tre poäng upp till den gästande tredjejumbon.

Albacete måste sprattla till rejält under upploppet om det ska bli fortsatt spel på denna nivå. De så kallade Urverksostarna hade ett fint svep i januari innan de trillade tillbaka i gamla synder. Sex raka poängtapp är facit för armén från Albacete som endast vittjat nätet vid två tillfällen inom detta spann.

FC Cartagena ligger två snäpp högre i tabellen och ska även hållas högre i grunden sett till spets och bredd i truppen. Luis Carrións lag har dessutom betydligt bättre form än hemmalaget. Besökarna från Murcia har plockat poäng i fem av sina senaste sju kamper, bland annat en läcker trepoängare mot topplaget Leganés. Höstmötet slutade 3-1 till FCC som ter sig tämligen spelvärda även denna gång.

Spel: Bortaseger @ 2,79
Tävling: La Liga2
Plats: Estádio Carlos Belmonte
Tid: 19.00
TV: –

Fortuna Dusseldorf – Bochum: Bochum +0,5 @ 1,54

Vi glider vidare till bratwurstens rike där stämningen bör vara betydligt bättre än på föregående station. Fortuna Dusseldorf har topptrion i sikte, om allt klaffar under säsongens avslutning kan de rödvita få uppleva drömmen om Bundesliga. För gästernas del är det ingen dröm, det är ett troligt mål.

Bochum är det mest segerrika laget i Zweite Bundesliga med sina 15 triumfer på 25 tillställningar. De blåvita besökarna kommer till Merkur Spiel-Arena i pole position med en plats inom toppduon som realitet, vid vinst under måndagen kliver Bochum förbi Hamburger SV och övertar serieledningen.

Fortuna Dusseldorf kommer närmast från en slätstruken insats mot nästjumbon Sandhausen. Att inte de rödvita kunde peta in någon boll mot bottenlaget lär ha gjort Uwe Rösler smått skogstokig. Fortuna har förlorat två raka inbördes mot Bochum och det råder ingen tvekan om att de aspirerande serieledarna åter bör haffa minst en pinne.

Spel: Bochum +0,5 @ 1,54
Tävling: Zweite Bundesliga
Plats: Merkur Spiel-Arena
Tid: 20.30
TV: –

Zaragoza – Mirandés: Hemmaseger @ 2,32

Åter till Spanien och dess näst högsta serie när vi lägger ankare på mäktiga La Romareda. Hit kommer Mirandés som ett mittenlag med den solida resultatraden 11-8-10. Formen är dock inte på topp i bortalägret efter att den senaste utflykten slutade med 4-0 i brakan mot ett beskedligt Alcorcon.

Nu ska den unga vildarna i rött besöka Alcorcons tabellgranne under måndagskvällen. Zaragoza har plockat 30 poäng på 29 omgångar, därmed skiljer blott en pinne ner till bottentrion så det gäller för de så kallade Lejonen att hålla huvudet kallt hela vägen in på målsnöret. Sett till bortatabellen hör Zaragoza hemma på undervåningen men hemmavid är värdarna ett stabilt mittenlag.

Zaragoza är faktiskt tabellgranne med Mirandés sett till leveransen på eget gräs. Detta beror på den flygande formen hemmavid då Lejonen plöjt fram som en slåttermaskin med sin cementerade defensiv. Av de senaste sex föreställningarna på La Romareda har hemmalaget vunnit fem stycken. Till rådande oddssättning är hemmasegern given för att fullborda trippeln.

Spel: Hemmaseger @ 2,32
Tävling: La Liga2
Plats: La Romareda
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

Albacete – FC Cartagena: Bortaseger @ 2,79
Fortuna Dusseldorf – Bochum: Bochum +0,5 @ 1,54
Zaragoza – Mirandés: Hemmaseger @ 2,32

Totalt odds: 9,96

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 22 mars, 2021