Trippeln 22/9

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

Trevlig trippel med blågula inslag!

En mysig fotbollstrippel har dukats upp denna tisdagsafton när det vankas spel både här och där. Ligacupen i England rullar vidare med Pontus Janssons Brentford, i Superettan möts två tabellgrannar och i CL-kvalet ska svensklaget Krasnodar slå sig in i huvudturneringen!

Spelstopp: 18:59

West Bromwich – Brentford: Brentford +0,5 @ 1,64

Kombattanterna på The Hawthorns kamperade tillsammans i The Championship förra säsongen. Båda såg länge ut att ha god chans till spel i Premier League men endast West Bromwich klarade att genomföra sin dröm. Nu har klubbarna vitt skilda ingångar i mötet som gäller Ligacupens 16-delsfinal.

West Bromwich har verkligen inte klarat av omställningen till spel i finrummet. Premiären här hemma slutade 3-0 till Leicester och närmast kommer Slaven Bilic killar från en 5-2-förlust mot Everton på Goodison Park. Den kroatiske coachen visade hur obalanserad han är för stunden genom att visas ut i första halvlek när West Brom lirade med öppna bakdörrar.

Brentford förtjänade ett bättre öde i premiären än 1-0 borta mot Birmingham men Londonlaget tog torsken på rätt sätt och studsade tillbaka omgående. Pontus Jansson lirade 90 minuter med kaptensbindeln runt sin biceps när The Bees gjorde processen kort i 3-0-triumfen mot Huddersfield den gångna helgen. I förra rundan av Ligacupen vann Janssons gäng borta mot ett i stort sett ordinarie Southampton, då ska man ha pangchans mot West Brom. Brentford plockade poäng i båda förra säsongens inbördes mot Bilic Boys.

Spel: Brentford +0,5 @ 1,64
Tävling: Engelska Ligacupen
Plats: The Hawthorns
Tid: 20.00
TV: –

Norrby – GIF Sundsvall: Hemmaseger @ 2,80

Drygt halva Superettan har genomförts och redan nu kan GIF Sundsvall glömma ett återtåg till Allsvenskan. Inledningsvis såg det ut som om Giffers skulle klara av att vara ett stabilt topplag tack vare den dynamiska duon Engblom/Blomberg i kedjan men det luftslottet har synats längs vägen. Trots att Engblom leder skytteligan har Sundsvall sjunkit som en sten efter fem raka förluster.

Norrby har betydligt bättre form än norrlänningarna och återfinns endast en poäng bakom dem i tabellen. Borås blåvita stolthet har plockat poäng i fyra av sina senaste fem strider och hissat segerflaggan i de två senaste kamperna inom Knalleland. Centertanken Strömberg har börjat leverera stort, mot Västerås SK bombade han in tre baljor.

Sommarens resa för Norrby till Sundsvall slutade med poängplock för västgötarna på NP3 Arena. När det vankas spel hemma på Borås Arena ska Mak Linds mannar ha alla chanser i världen att bärga en trea. Giffarna är helt under isen efter fem raka torsk och här är den sjätte på intågande till ett riktigt saftigt odds!

Spel: Hemmaseger @ 2,80
Tävling: 19.00
Plats: Borås Arena
Tid: 19.00
TV: Dplay

FC Krasnodar – PAOK Saloniki: Krasnodar Över 1,5 mål @ 2,04

Att kalla FC Krasnodar för svensklag är knappast en överdrift. I den grönsvarta dräkten återfinns trippla blågula landslagsmän. Kristoffer Olsson är dirigent på innermittfältet, Viktor Claesson forsar fram på flanken och Marcus Berg erbjuder målgaranti inne i boxen. I helgens ligamatch vann FCK med 7-2 mot Khimki efter att Vigge gjort två strutar och spelat fram till ytterligare två samt att Mackan målat på sin egen straffretur.

Rysslandssvenskarna går in i CL-kvalet nu när allt ska avgöras medan gästerna från Grekland tvingats bataljera i både kvart- och semifinalkvalet. PAOK Saloniki vann planenligt mot Besiktas och skrällde sig sedan förbi Benfica med en rejäl skopa flax i famnen. “De tvåhövdade från norr” trivs ypperligt hemma i Thessaloniki, där båda föregående kvalkamper utspelat sig, men nu väntar en mustig resa till “Tjurarna” vid floden Kuban.

Som synes på helgens ligamatch är inte FCK något försiktigt gäng, på Krasnodar Stadium finns alltid goda chanser till målfyrverkeri. Ryssarna har gjort minst två mål i sex av sina senaste nio tävlingsmatcher på hemmaplan. PAOK Saloniki släppte in mål mot både Besiktas och Benfica, trots spel på eget gräs. Med både Claesson och Berg i målform ska hemmalaget ha prima möjlighet att stänka in dubbla strutar på dessa gamla greker!

Spel: Krasnodar Över 1,5 mål @ 2,04
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Krasnodar Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

West Bromwich – Brentford: Brentford +0,5 @ 1,64
Norrby – GIF Sundsvall: Hemmaseger @ 2,80
FC Krasnodar – PAOK Saloniki: Krasnodar Över 1,5 mål @ 2,04

Totalt odds: 9,37

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 21 september, 2020