Trippeln 24/10 – Svenskt lördagsgodis med gott odds!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Lördagens bästa speldrag återfinns hemma i Svedala där både Allsvenskan och Superettan levererar matcher. Stockholm och Göteborg är städerna som besöks när det lutar åt bortalagen både här och där. Lördagstrippeln är perfekt krydda till lönehelgen!

Spelstopp: 14:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Djurgården – Sirius: Sirius +0,5 @ 1,96

Fler odds på Djurgården – Sirius

Sveriges huvudstad öppnar lördagsliret med ett betydelsefullt möte på övre halvan av Allsvenskan. Djurgården och Sirius har en match mindre spelad än de flesta andra och båda dessa herrskap i blåställ har fortsatt goda möjligheter att slå sig in på medaljplats med chans till Europaspel.

Djurgården har överlag gjort en något sämre säsong än vad förväntningarna gjorde gällande. Regerande mästarna har redan tappat den praktiska möjligheten att försvara guldet men kan för stunden trösta sig med den heroiska upphämtningen senast mot serieledande Malmö FF.

Sirius är den stora positiva överraskningen i Allsvenskan 2020. Uppsalas stolthet återfinns blott en pinne bakom Djurgården när sju omgångar återstår. Stefano Vecchia och hans vänner vann mot IFK Norrköping i senaste bortamatchen och ställs nu ut som för stora underdogs. X2 är både troligt och lönsamt.

Fler odds på Djurgården – Sirius

Spel: Sirius +0,5 @ 1,96
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 15.00
TV: Dplay

BK Häcken – Mjällby AIF: Mjällby AIF +0,5 @ 2,58

Fler odds på BK Häcken – Mjällby AIF

Rikets andra stad tar vid med lördagens andra allsvenska batalj. Mjällby AIF aspirerar på titeln som den näst största positiva överraskningen bakom Sirius. Nykomlingen från Superettan har tagit finrummet med storm och i princip redan säkrat nytt kontrakt genom att ha passerat den magiska 30-gränsen efter 24 rundor.

BK Häcken är sin vana trogen en dark horse som simmar i bakvattnet kring Europastrecket. Andreas Alms armé lär dessvärre ha tappat guldchansen genom dubbla svaga prestationer nere i Skåne. 3-0 i baken mot Malmö FF var en saga i sig och närmast kommer Getingarna från en mållös historia mot bottengänget Helsingborg. 

När Häcken besökte Sölvesborg i somras vann Mjällby fullt rättvist med 3-1. Även färsk form talar till bortalagets fördel, främst med tanke på att kurvan hos göteborgarna är blek. Endast en av de senaste fem allsvenska dusterna har slutat med tre poäng till Häcken. X2 spelas.

Fler odds på BK Häcken – Mjällby AIF

Spel: Mjällby AIF +0,5 @ 2,58
Tävling: Allsvenskan
Plats: Bravida Arena
Tid: 15.00
TV: Dplay

Örgryte IS – Östers IF: Under 2,5 mål @ 1,79

Fler odds på Örgryte IS – Östers IF

Vi stannar i Göteborg och tar klivet ner till Superettan där man nått fram till omgång 25. När näst högsta serien går in i sitt slutskede har både Örgryte IS och Östers IF motivationen på topp. ÖIS slåss för fortsatt existens samtidigt som smålänningarna tampas om chansen att återgå till finrummet.

Östers IF kommer till Gamla Ullevi med en suverän formrad, tabellfyran har har radat upp fem raka triumfer i ligaspelet. Denis Velic mannar har visat upp en strålande defensiv på senare tid, tre raka hållna nollor finns i det småländska bagaget vid trippen till Götet.

Örgryte stod upp skapligt borta mot Degerfors i veckan men fick till slut se sig besegrade av serieledarna med siffrorna 2-0. Därmed har fem av ÖIS senaste sju seriestrider slutat med max två mål på tavlan. Fyra av Östers senaste fem tävlingsmatcher har också hållit sig under den aktuella linan. Säsongens första inbördes slutade 2-0 till smålänningarna. Räkna med en tuff och tight match mellan två lag som inte har råd att förlora.

Fler odds på Örgryte IS – Östers IF

Spel: Under 2,5 mål @ 1,79
Tävling: Superettan
Plats: Gamla Ullevi
Tid: 17.30
TV: Dplay

Trippeln

Djurgården – Sirius: Sirius +0,5 @ 1,96
BK Häcken – Mjällby AIF: Mjällby AIF +0,5 @ 2,58
Örgryte IS – Östers IF: Under 2,5 mål @ 1,79

Totalt odds: 9,05

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 23 oktober, 2020