Trippeln 24/11 – Tisdagens CL-tips!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Världens maffigaste fotbollsturnering för klubblag får in i andra andningen denna vecka. Tre av sex gruppspelsmatcher har lagts till handlingarna när vi styr kosan mot Tyskland, Italien samt Ukraina. Ett flertal fina handikappspel finns på dagens bästa trippel.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Borussia Dortmund – Club Brügge: Borussia Dortmund -1,5 @ 1,76

Fler odds på Borussia Dortmund – Club Brügge

Hittills har Borussia Dortmund stått pall för favorittrycket i sin Champions League-grupp. Starten var seg för tyskarna som åkte på stryk mot Lazio i Rom men därefter har de gulsvarta tagit två tydliga triumfer. Även i Bundesliga springer Dortmund bra, seger i sex av åtta seriematcher innebär att endast en pinne fattas till Bayern på förstaplatsen.

Club Brügge har omvänd trend jämfört med värdföreningen. Efter 2-1-segern i den förmodade jumbofinalen mot Zenit har belgarna följt upp med ett kryss hemma mot coronaslaktade Lazio samt en rejäl näsbränna hemma mot tisdagens motståndare. Dortmund segrade med 3-0 i Brügge när Erling Braut Håland dödade tillställningen redan i första halvlek.

Närmast kommer Håland och hans kumpaner från en 5-2-viktoria mot Hertha i Berlin när norrmannen smällde in fyra av strutarna. Den nybakade Golden Boy-pristagaren har sett sitt Dortmund vinna samtliga hemmamatcher, utom mot CL-mästarna från München, med minst två bollar denna höst. Handikappet på Signal Iduna Park är i trygga, norska händer.

Fler odds på Borussia Dortmund – Club Brügge

Spel: Borussia Dortmund -1,5 @ 1,76
Tävling: Champions League
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Lazio – Zenit S:t Petersburg: Lazio -0,5 @ 1,66

Fler odds på Lazio – Zenit S:t Petersburg

Dortmund-gruppens jumbo är föga förvånande Zenit S:t Petersburg. Ryssarna sabbade sina möjligheter redan innan festen hade börjat. Kammar man noll hemma mot Club Brügge finns ingen återvändo. 0-1-2 är Zenits facit i CL-spelet och närmast kommer gästerna från en 2-2-historia mot Akhmat Grozny i Premier League.

Lazio har lagt rabarber på en av de två slutspelsplåtarna trots sin stökiga höst. Simone Inzaghi har haft svårt att ställa samma elva på benen två matcher i rad med anledning av skador samt coronaviruset. Örnarna har lyft i motvind och visat enorm bredd, sju raka tävlingsmatcher utan torsk är riktigt imponerande givet förutsättningarna.

Lazio kommer från en 2-0-seger borta mot Crotone där skyttekungen Ciro Immobile dominerade. De blåvita romarna är obesegrade i Champions League och den enda hemmamatchen hittills slutade 3-1 mot duktiga Dortmund. Zenit blev näbbdragna med 2-0 i Dortmund och har inget att be för i den eviga staden.

Fler odds på Lazio – Zenit S:t Petersburg

Spel: Lazio -0,5 @ 1,66
Tävling: Champions League
Plats: Stadio Olimpico
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Dynamo Kiev – Barcelona: Barcelona -1,5 @ 2,78

Fler odds på Dynamo Kiev – Barcelona

Coronaviruset har fått brutalt fäste i Kiev. Dynamo är i princip lamslagna av pandemin och Ronald Koeman avundas knappast kollegan Mircea Lucescu som ska trolla med knäna under tisdagskvällen. Dynamo fick stryk borta mot Barcelona och följde upp med ännu mer stryk hemma mot Shakhtar Donetsk.

Barcelona har inte levt upp till förväntningarna i La Liga där katalanerna närmast kommer från en 1-0-torsk mot Atlético i Madrid där de blåröda hade anmärkningsvärt svårt att skapa någonting överhuvudtaget. I Champions League har det gått betydligt bättre för Barca som gjort rent hus, 2-0-segern borta mot Juventus var en rejäl fjäder i Koemans hatt.

Gerard Pique skadade sig mot Atlético och inte heller Messi och De Jong kommer medverka, Barcelona har även frågetecken för Busquets, Fati och Umtiti. Den listan bleknar i jämförelse med Dynamo Kiev som har fler gubbar borta än tillgängliga, är det inte coronavirus och knäskador så är det dopingbrott och avskavda hälsenor. Barca lär trots Messis frånvaro ha en trevlig kväll mot dessa kastrerade öststatare.

Fler odds på Dynamo Kiev – Barcelona

Spel: Barcelona -1,5 @ 2,78
Tävling: Champions League
Plats: NSK Olympiyskiy
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Borussia Dortmund – Club Brügge: Borussia Dortmund -1,5 @ 1,76
Lazio – Zenit S:t Petersburg: Lazio -0,5 @ 1,66
Dynamo Kiev – Barcelona: Barcelona -1,5 @ 2,78

Totalt odds: 8,12

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 23 november, 2020