Trippeln 24/3 – Onsdagens VM-kvaltrippel!

Dagens Trippel

Äntligen är årets första landslagsuppehåll här och under tisdagen bjuds det på både blåbär och världsmästare. Frankrike tar emot Ukraina i sin VM-kvalpremiär medan Erling Braut Håland ska försöka trumma på sitt målkonto mot stackars slagpåsen Gibraltar.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Frankrike – Ukraina: Över 2,5 mål @ 1,76

Mäktiga Stade de France är första anhalten denna lillelördag då det vankas premiär för VM-kvalet. Regerande mästarna från turneringen i Ryssland 2018 tar sig an välkända ansikten. Frankrike och Ukraina möttes på denna arena så sent som i höstas, då var landskampen av träningskaraktär när värdnationen vann med 7-1.

Olivier Giroud satte dubbla strutar senast de blårödvita mötte de blågula östeuropéerna. Samme Giroud satte dubbla strutar i Les Bleus senaste match då Sverige fick stryk med 4-2 i Nations League här i Saint Denis. Målglada matcher är mer regel än undantag för världsmästarna, lejonparten av de franska hemmamatcherna sedan VM har innehållit minst tre mål.

Senaste två årens åtta landskamper på främmande territorium för Ukraina har innehållit sju tillställningar med minst tre kassar på tavlan, oftast har motståndarna stått för lejonparten av nätrasslen. Med Giroud, Griezmann och Mbappé på banan bör världens bästa landslag uppfylla tipsets förväntningar på egen hand.

Fler odds på Frankrike – Ukraina

Spel: Över 2,5 mål @ 1,76
Tävling: VM-kval
Plats: Stade de France
Tid: 20.45
TV: CMore, CMore Fotboll

Lettland – Montenegro: Bortaseger @ 1,75

Vi studsar över till Baltikum och gruppen där Nederländerna samt Turkiet bär favoritskapet att kvalificera sig för världsmästerskapet. Montenegro har gott självförtroende efter sin seger i Nations League-gruppen där sex matcher renderade i 13 pinnar och målskillnaden 10-2.

Lettland har inte lika gott självförtroende innanför sina väggar på Skonto Stadions. De rödvita värdarna kom trea i sin Nations League-grupp, en våning under Montenegros dito i hierarkin. Letterna gick segerlösa på eget gräs trots beskedligt motstånd i form av Andorra, Färöarna samt Malta.

Klasskillnaden mellan dessa nationer ska vara större än vad oddsen indikerar. Hos Montenegro finns lirare med hög höjd i form av Monacos Stevan Jovetic och Atlético Madrids Stefan Savic. Dessutom har gästerna allsvenska bekantingar som Sead Haksabanovic och Dino Islamovic. Tvåan snappas upp med glädje.

Fler odds på Lettland – Montenegro

Spel: Bortaseger @ 1,75
Tävling: VM-kval
Plats: Skonto Stadions
Tid: 20.45
TV: CMore

Gibraltar – Norge: Norge Över 4,5 mål @ 2,23

På tal om klasskillnad ankommer vi osökt till södra delen av Iberiska halvön. Här ska det stridas i samma grupp som även innehåller de ovan nämnda nationerna, Lettland och Montenegro. Om Lettland är ett blåbär så är Gibraltar en ärta. På senaste landslagssamlingen spelade Julio César Ribas sällskap 0-0 mot San Marino, det är en värdemätare av det värre slaget.

Norge ska nu kliva in i en ny kostym under ett nytt ledarskap, grågubben Lars Lagerbäck har tvingats kasta in handduken till förmån för demontränaren Ståle Solbakken. Den tidigare FCK-bossen kan knappast klaga på sin trupp, särskilt inte offensivt sett. Håland, King, Ödegaard, Hauge, Sörloth är gubbar som får de att vattnas i vilken mun som helst.

Att Champions Leagues skyttekung Erling Braut Håland ska sätta både en och tre strutar mot dessa ärtiga blåbär är mer troligt än otroligt. Senaste åren har Gibraltar släppt in sex mål mot både Armenien, Danmark och Schweiz. I höstas gjorde Norge fem mål borta mot Nordirland trots att Lagerbäck var förbundskapten. Lita på att Ståle släpper baggarna fria mot detta gibraltiska dänggäng.

Fler odds på Gibraltar – Norge

Spel: Norge Över 4,5 mål @ 2,23
Tävling: VM-kval
Plats: Victoria Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Frankrike – Ukraina: Över 2,5 mål @ 1,76
Lettland – Montenegro: Bortaseger @ 1,75
Gibraltar – Norge: Norge Över 4,5 mål @ 2,23

Totalt odds: 6,86

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100