Trippeln 25/11 – Speltips till onsdagens CL!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Efter tisdagens häftiga Champions League-afton är det dags för övriga grupper att ta den fjärde omgången i hamn. Två duster från Tyskland samt en från Spanien står på agendan när de bästa speltipsen bakats samman. Doktor Dowski utlovar målgaranti.

Spelstopp: 18.54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Mönchengladbach – Shakhtar Donetsk: Över 3,5 mål @ 2,34

Frågan är om man kan kalla mötet i Nordhrein-Wastfalen för en gruppfinal. Dessa kombattanter ligger förvisso topp två efter halva gruppspelet men när Real Madrid och Inter ligger i vassen vore det övermagat att se ett knippe ukrainare som gruppfinalister. Shakhtar Donetsk har inkasserat ett resultat av vardera valör tack vare sin sensationella premiärskalp i Madrid.

Mönchengladbach är den tighta gruppens enda obesegrade gäng när tre omgångar avverkats. De grönvita värdarna gjorde topprestationer mot såväl Inter borta som Real hemma, dessa dubbla 2-2-resultat följde tyskarna upp med en sanslös slakt. 6-0(!) vann Mönchengladbach med på ukrainsk mark.

Marco Rose förfogar över ett sylvasst manskap där fransosen Marcus Thuram utgör ett ständigt orosmoment. Thurams kumpan Plea rapporteras out nu men tyskarna går ändå in som stora favoriter, Shakhtar saknar i sin tur gubbar som Ismaily och Kovalenko. Samtliga Mönchengladbachs CL-matcher har innehållit minst fyra mål. Två av Shakhtars tre likaså.

Fler odds på Mönchengladbach – Shakhtar Donetsk

Spel: Över 3,5 mål @ 2,34

Tävling: Champions League

Plats: Borussia-Park

Tid: 18.55

TV: Viaplay

Atlético Madrid – Lok.Moskva: Under 2,5 mål @ 2,29

Borussia-Park må vara en arena där det ofta ringer i målklockorna, desto mindre pumpar saftblandarna på Wanda Metropolitano. Huvudskälen till detta är två, för det första Diego Simeones riskminimerande fotboll och för det andra Jan Oblaks målvaktsspel av yppersta världsklass.

Samtidigt som Atlético Madrids defensiv är snuskigt balanserad är offensiven en aning trubbig när Luis Suárez sitter i coronakarantän. Mittfältaren Héctor Herrera är dessutom skadad i hemmalaget, han assisterade till den spanska struten i bortamötet mot Lokomotiv Moskva.

1-1 slutade det första inbördes mötet mellan dessa kombattanter. Lokomotiv Moskva kommer närmast från en 1-0-seger mot Arsenal Tula i Premier League medan Atlético kommer från en 1-0-seger mot Barcelona i La Liga. När spanjorerna och ryssarna kamperade i samma CL-grupp förra säsongen slutade mötet i Madrid 2-0. Oblak fixar underspelet igen.

Fler odds på Atlético Madrid – Lok. Moskva

Spel: Under 2,5 mål @ 2,29

Tävling: Champions League

Plats: Wanda Metropolitano

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Bayern München – Red Bull Salzburg: Båda lagen gör mål @ 1,49

Vi vänder tillbaka till Tyskland, det måkrika riket. Bayern München är krönta till världens bästa fotbollslag och CL-mästarna har fortsatt på inslagen väg. Hans Flicks herrar toppar såväl Bundesliga som Champions League-gruppen, i mästarturneringen har tyskarna bombat in tolv bolla redan efter tre omgångar.

Red Bull Salzburg har en pinne på kontot och österrikarna är aldrig sena på att dansa quickstep. 17(!) mål har “De flygande tjurarnas” tre rundor innehållit. Red Bulls hemmamöte med Bayern München slutade 6-2 till tyskarna efter att Berisha startat tillställningen med en tjurisk strut redan efter fyra minuter.

Spaltmeter har skrivits om Bayern Münchens förträffliga offensiv med måldoktorn Robert Lewandowski i spetsen. Desto mindre talas om svagheterna i den tyska defensiven. I inhemska ligan har Bayern redan släppt in tolv bollar på åtta omgångar, det är en anmärkningsvärt hög siffra. Fem raka tävlingsmatcher för hemmalaget har innehållit mål i båda burar, bland annat mot Salzburg och Lokomotiv Moskva. Österrikarna har gjort minst två mål i varje CL-match.

Fler odds på Bayern München – Red Bull Salzburg

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,49

Tävling: Champions League

Plats: Allianz Arena

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Mönchengladbach – Shakhtar Donetsk: Över 3,5 mål @ 2,34

Atlético Madrid – Lok.Moskva: Under 2,5 mål @ 2,29

Bayern München – Red Bull Salzburg: Båda lagen gör mål @ 1,49

Totalt odds: 7,98

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 november, 2020