Trippeln 25/3 – Blågul torsdagstrippel!

Dagens Trippel

Onsdagens premiärer i VM-kvalet var inte kattskit men i ärlighetens namn var det ju bara en aptitretare. Under torsdagen startar det på riktigt för oss blågula då Sverige med Zlatan i spetsen ska kliva in i handlingen mot Georgien. Trippeln ser riktigt trevlig ut.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Sverige – Georgien: Georgien Under 0,5 mål @ 1,44

Fler odds på Sverige – Georgien

Nationalarenan i Solna slår upp portarna för första gången på länge. Äntligen ska Sverige spela en tävlingslandskamp igen och äntligen är Zlatan Ibrahimovic med igen. Efter ett övermäktigt motstånd i Nations League ska Blågult tuffa igång VM-kvalet med två på förhand överkomliga motstånd.

Bortamatchen mot Kosovo blir snäppet knivigare än premiären på hemmaplan mot Georgien. Den gamla Sovjetstaten har aldrig tidigare deltagit i ett stort mästerskap och föga talar för ett trendbrott i gruppen som även innehåller Spanien och Grekland. De rödvita vann endast en match i Nations League trots beskedligt motstånd i C-divisionen.

Georgien har fem raka tävlingsmatcher utan smak av segerns sötma, mot betydligt sämre lag än det som väntar på Friends Arena. Senast hemma mot lilla Estland blev georgierna nollade, hur ska de då kunna få hål på Lindelöf och company i den blågula försvarsmuren? Att Sverige håller nollan är ett tryggt och säkert sätt att inleda trippelbygget.

Fler odds på Sverige – Georgien

Spel: Georgien Under 0,5 mål @ 1,44
Tävling: VM-kval
Plats: Friends Arena
Tid: 20.45
TV: CMore, Kanal 9, TV4

Tyskland – Island: Tyskland -2,5 @

Fler odds på Tyskland – Island

Nästa nordiska representant till rakning är Island som har en betydligt tuffare uppgift framför sig än vad Janne Anderssons armé står inför. Vulkannationen kommer från spel i Nations League där varma fiskar serverades på löpande band. Senast åkte islänningarna på en 4-0-smäll mot England, nu väntar likvärdigt motstånd i Duisburg.

Tyskland kommer visserligen också från en näsbränna av historiska mått. 6-0 i brakan borta mot spanjackerna skojar man inte bort i första taget. Tolv raka landskamper utan nederlag innan dess vittnar dock om stabilitet hos Die Mannschaft. Särskilt starka är tyskarna hemma i det germanska riket, en enda förlust har det blivit här sedan senaste VM-turneringen.

Senaste landskampen i Tyskland innehöll besök från Ukraina i Nations League då Jogi Löws trojka vevade hem en enkel viktoria med ett par bollar. Islands bortamatcher mot stornationerna i de senaste kvalspelen talar sitt tydliga språk. 1-5 mot Belgien, 0-4 mot Frankrike, 0-4 mot England. Gnabry, Goretzka och Sané ska tveklöst veva hem en premiärseger med ett antal bollar mot den slumrande vulkanen.

Fler odds på Tyskland – Island

Spel: Tyskland -2,5 @ 2,11
Tävling: VM-kval
Plats: Schauinsland-Reisen-Arena
Tid: 20.45
TV: CMore

Ungern – Polen: Bortaseger @ 2,07

Fler odds på Ungern – Polen

Torsdagskvällens sista kamp är den på förhand mest jämna. Grupp I tillhandahåller ett givet favoritskap för engelsmännen som är tätt följda av polackerna. Om den gamla stornationen Ungern skulle få till en fullträff kan de blanda sig i leken. Liechtenstein, Albanien och San Marino är inget annat än munsbitar.

Polen lär trivas i denna grupp som präglas av munsbitar med tanke på att de rödvita varit uppe i Nations Leagues elit och smakat kaka. Italien och Holland visade sig numret för stora men polackerna bärgade en godkänd tredjeplats framför Bosnien-Hercegovina. Robert Lewandowski bärgade givetvis nya baljor, något han kommer fortsätta med i denna VM-kvalgrupp. Måldoktorn från Bayern München är hetare än någonsin med 35 pytsar på 25 matcher i Bundesliga.

Ungern är med rätta underhundar mot Doktor Dowskis sällskap. Marco Rossis mannar gjorde ett fint gruppspel i Nations League men truppen är klen nu då ungrarna befinner sig mitt i en svår generationsväxling. Som kaviar på langosen tvingas Rossi denna afton klara sig utan stjärnan Dominik Szoboszlai. Att Ungerns förbundskapten gått ut inför matchen och sagt att Lewandowski är omöjlig att stoppa lär inte höja självförtroendet på hans adepter.

Fler odds på Ungern – Polen

Spel: Bortaseger @ 2,07
Tävling: VM-kval
Plats: Groupama Arena
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Sverige – Georgien: Georgien Under 0,5 mål @ 1,44
Tyskland – Island: Tyskland -2,5 @ 2,11
Ungern – Polen: Bortaseger @ 2,07

Totalt odds: 6,28

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100