Trippeln 25/8 – Onsdagstrippeln!

Dagens Trippel

Efter Malmö FF:s mustiga möte med Ludogorets är det under onsdagskvällen dags för nya drömmar att gödas eller dödas. Monaco reser till Ukraina för att hämta upp ett underläge mot Shakhtar Donetsk medan Bröndby ska försöka skrälla mot Salzburg.

Spelstopp: 20.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

West Bromwich – Arsenal: Båda lagen gör mål @ 1,87

Innan kvalet till Champions League tar vid ska vi ge oss i kast med engelska Ligacupen. Arsenal har haft en oerhört tung start på sin säsong, dubbla derbyn i Premier League har renderat i dubbla 2-0-nederlag för Mikel Artetas armé. En faktor för The Gunners är att de drabbats av coronaviruset, en annan är att bygget ser läskigt bräckligt ut i grunden.

West Bromwich hörde hemma i högsta serien förra säsongen och har nu tagit nya tag på undervåningen. När The Championship betat av fyra omgångar har The Baggies gått obesegrade, tio poäng av tolv möjliga innebär att värdföreningen lagt sig på en tidig uppflyttningsplats.

Vårens möte mellan dessa herrskap i PL slutade 3-1 till Arsenal på Emirates. Att det ringer i båda burar är vardagsmat för West Bromwich, trenden från fjolåret har fortlöpt under sensommaren, av de senaste tio tillställningarna har nio levt upp till förväntningarna. Tre av The Gunners senaste fyra besök på denna arena har också innehållit mål i båda burar. Även om viss rotation bör ske så finns goda incitament för nätrassel.

Fler odds på West Bromwich – Arsenal >

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,87
Tävling: Ligacupen
Plats: The Hawthorns 
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Shakhtar Donetsk – Monaco: Bortaseger @ 2,32

Monaco klev in i dubbelmötet med Shakhtar Donetsk som tydliga favoriter till att lösa en biljett till gruppspelet i Champions League. 1,60 stod fransoserna i vid förra veckans hemmamöte då Shakhtar Donetsk slog dem på fingrarna efter att nyförvärvet Pedrinho blivit hjälte med matchens enda balja i minut 19.

Ukrainarna ägde bollinnehavet i furstendömet men de kvalificerade målchanserna tillskrevs Monaco som pumpade på med sitt tunga artilleri bestående av Ben Yedder, Volland, Golovin. Niko Kovac lär inte vila på hanen i returen och han lär inte ha en trygg anställning om inte de rödvita besökarna vänder på steken under onsdagskvällen.

Shakhtar Donetsk är inte ett lag som bevakar ledningar och spelar på resultat. De brasseinfluerade ukrainarna bjuder alltid upp till dans, vissa gånger slutar det med jackpot och andra med magplask. Förra säsongens fem hemmamatcher i Europaspelet renderade i resultatraden 2-1-2. När tvåan cirkulerar i trakterna kring 2,30 börjar det vattnas i gomseglet. Jag tror att de frustande monegaskerna med Ben Yedder i spetsen kommer lösa biffen.

Fler odds på Shakhtar Donetsk – Monaco >

Spel: Bortaseger @ 2,32
Tävling: Kval till Champions League
Plats: OSC Metalist
Tid: 21.00
TV: CMore

Bröndby – Salzburg: Bortaseger @ 1,48

Kvällens mest uppenbara klasskillnad förväntas i vårt södra grannland, inte minst med tanke på hur första akten såg ut i förra veckan. I likhet med Arsenal har Bröndby drabbats av coronaviruset i en särskilt olycklig tid, en handfull spelare uppges i skrivande stund missa returen i Köpenhamn.

Åtta danskar missade mötet i Österrike och det syntes med all önskvärd tydlighet. Bröndby tog en tämligen orättvis ledning redan i fjärde matchminuten vid besöket i alplandet, Mensah spelade fram till Uhre som exekverade på de blågulas enda skott mot Salzburgs bur, sett över 90 minuter.

Salzburgarna svarade för ett bombardemang av sällan skådat lag, 29-2(!) i målchanser ser man sällan på den här nivån. 9-0 i hörnor och 74-26 i målchanser ger ytterligare bilder av styrkeförhållandena på Red Bull Arena. Adeyemi kvitterade strax innan timmen passerat medan Aaronson fixade en ytterst välförtjänt 2-1-balja i sista minuten. I returen måste Bröndby kliva fram, trots att danskarna är halta och lytta av coronaviruset. När Sesko, Sucic och Adeyemi får ligga på rulle lär det ringa i hemmaburen. Oddset på tvåan är inte hisnande men ändå lockande som virke.

Fler odds på Bröndby – Salzburg >

Spel: Bortaseger @ 1,48
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Bröndby Stadion
Tid: 21.00
TV: CMore

Trippeln

West Bromwich – Arsenal: Båda lagen gör mål @ 1,87
Shakhtar Donetsk – Monaco: Bortaseger @ 2,32
Bröndby – Salzburg: Bortaseger @ 1,48

Totalt odds: 6,42

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100