Trippeln 26/3 – Fredagstrippeln!

Dagens Trippel

Zlatan, Ronaldo och gubbarna behöver en vilodag under landslagsveckan, då får vi leta i det undre lagret på fotbollens chokladask. Under fredagskvällen styrs kosan mot Holland och Spanien när respektive andradivision läggs under luppen i jakten på klirr i kassan.

Spelstopp: 18.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Maastricht – Almere City: Bortaseger @ 1,73

Fredagsfärden tar sin början i tulpanernas rike där två rödvita herrskap ska strida i Eerste Divisie. Maastricht har haft en tämligen mastig säsong då värdföreningen tickar in på en blek mittenplacering. Framför allt är det defensiven som hackat hos Maastricht som släppt in 58 kassar på 29 kamper, alltså två per match.

Almere City har det bättre ställt både bakåt och framåt med 20 färre insläppta än hemmalaget samt 30 fler gjorda strutar. Gästerna ligger på tredje plats i den holländska andradivisionen som löper in på sitt upplopp. City har playoffplatsen på det torra, nu handlar det om att ta sig upp i tätduon och nypa en direktplats.

Om Almere City ska plocka ikapp de två poängen som skiljer upp till Superbönderna från De Graafschap vill det till att vinna mot bleka och omotiverade mittengäng som Maastricht. Thomas Verheydt med flerårigt förflutet hos värdarna visar suverän form i offensiven hos City och lär vilja visa att släkten är värst.

Spel: Bortaseger @ 1,73
Tävling: Eerste Divisie
Plats: De Geusselt
Tid: 18.45
TV:

Sporting Gijón – Alcorcón: Hemmaseger @ 2,13

Nästa ljuvliga andradivision till rakning är den spanska då vi lägger ankare i Madrid. Estadio El Molinón är arenan där toppen tar emot botten när La Liga2 nått fram till omgång nummer 30. Alcorcón lider inte av samma läckage som Maastricht, hos denna blågula bataljon är det offensiven som suger.

Alcorcón kommer till denna derbydust med endast 20 kassar på sitt målkonto, inget lag har haft blötare krut i sin bössa. Där finns en del att lära av fredagens värdförening som står på tolv plusmål istället för som gästerna, tolv minus. Att hemmalagets spjutspets Djurdjevic inte finns med nu är förvisso ett avbräck men den delen är så att säga inprisat i ekvationen.

Sporting Gijón befinner sig i liknande läge som Almere City när det börjar dra ihop sig i toppstriden. De rödvita har en playoffplats tryggade i handen och ska nu försöka slå sig in på direktplatserna där Espanyol och Mallorca återfinns. Sporting är seriens enda obesegrade hemmalag och Alcorcón har bara två bortasegrar på 15 försök.

Spel: Hemmaseger @ 2,13
Tävling: La Liga2
Plats: Estadio El Molinón 
Tid: 19.00
TV:

Castellón – Espanyol: Bortaseger @ 1,68

När man talar om trollen så är det ett av den spanska andradivisionens högdjur som avslutar trippelbygget. Anrika Espanyol ser ut att slå sig tillbaka till La Ligas finrum, visserligen återstår tolv omgångar men katalanerna visar väldigt positiv trend under vårkanten. 4-0-krossen senast mot Logronés var sjunde raka poängplocket för gästerna.

Castellón är tabellgranne med just Logronés, ett snäpp under dem. Värdföreningen ligger och lindansar intill giljotinen med samma antal poäng som Alcorcón på fel sida strecket. Det rödgula hemmalaget kommer närmast från en mållös historia mot lilla Lugo där 4-20 i målchanser säger det mesta om förhållandena, 33-67 i bollinnehavet likaså.

Det vändande mötet mellan dessa kombattanter slutade 2-0 till Espanyol då de rödgula inte hade särskilt mycket att säga till om. Med tanke på att Castellón har förlorat lejonparten av sina matcher på eget gräs är det föga troligt att nykomlingen ska lyckas lugga de bättre bemedlade gästerna som hör hemma i finrummet.

Spel: Bortaseger @ 1,68
Tävling: La Liga2
Plats: Estadio Municipal de Castalia
Tid: 21.00
TV:

Trippeln

Maastricht – Almere City: Bortaseger @ 1,73
Sporting Gijón – Alcorcón: Hemmaseger @ 2,13
Castellón – Espanyol: Bortaseger @ 1,68

Totalt odds: 6,19

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100