Trippeln 27/10 – Stark CL-trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Omgångarna i Champions League duggar tätt när gruppspelet pressas samman av Covid-19. Efter förra veckans premiärrunda är det redan press på vissa klubbar, exempelvis har inte Inter råd att göra bort sig i Ukraina. En stark CL-trippel är framtagen.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lokomotiv Moskva – Bayern München: Bayern München -2,5 @ 2,04

Fler odds på Lokomotiv Moskava – Bayern München

Regerande Champions League-mästarna reser till det väldiga landet i öst för att fortsätta sin defilering mot ännu ett guld. Bayern München har sett precis lika magiska ut denna höst som under sommarens titelplockande. Tyskarna körde över det annars så stabila laget Atlético Madrid i förra veckans premiär med hela 4-0.

Lokomotiv Moskva inledde sitt Europaäventyr med en tripp till Österrike för möte med Red Bull Salzburg. Ryssarna lyckades gneta sig till en pinne mot Tjurarna men det krävdes en rejäl dos flörtande med Fru Fortuna för att ro 2-2 i hamn. Därefter följde Corluka och company upp med att förlora hemmamatchen mot Rotor Volgograd i Premier League.

Frågan är hur den gamle, stabbige kroaten Corluka ska klara sig när måldoktorn Lewandowski, maskinen Müller och komplette Kimmich kommer till Moskva under tisdagskvällen. Risken är överhängande att ryssarna tvingas öva försvarsspel i 90 minuter mot regerande mästarna. Bayern München är kända för att aldrig slå av på takten, höstens tre segermatcher i Bundesliga bär siffrorna 5-0, 4-1 och 8-0. Efter 4-0 mot Atlético ska Lokomotiv avfärdas med minst tre bollar.

Fler odds på Lokomotiv Moskava – Bayern München

Spel: Bayern München -2,5 @ 2,04
Tävling: Champions League
Plats: RZD Arena
Tid: 18.55
TV: Viaplay

Shakhtar Donetsk – Inter: Bortaseger @ 1,83

Fler odds på Shakhtar Donetsk – Inter

På ukrainsk mark vankas en repris på sommarens semifinal i Europa League. Den dusten på neutral mark slutade i rena rama slakten. Inter vann över Shakhtar Donetsk med de förnedrande siffrorna 5-0 efter att besten Romelu Lukaku visat hur en målspruta agerar.

Inter har inlett på rimligt vis i Serie A där de blåsvarta närmast kommer från en 2-0-viktoria borta mot Genoa. Lukaku målade sin vana trogen på Stadio Luigi Ferraris och nu toppar belgaren skytteligan i det italienska finrummet. I CL-premiären mot Mönchengladbach fick Inter nöja sig med 2-2 i Milano, när Lukaku målade dubbelt, därmed bör Antonio Contes killar vinna tisdagens batalj för att inte sladda i tabellen.

Shakhtar Donetsk har stora bekymmer med coronaviruset, att ukrainarna trots det lyckades slå självaste Real Madrid på spansk mark var en bragd ur den högre skolan. Det resultatet säger dock mer om Marängernas uppträdande än om den ukrainska leveransen. Blixten slår inte ner två gånger inom samma vecka. Tvåan är trygg i Lukakus händer.

Fler odds på Shakhtar Donetsk – Inter

Spel: Bortaseger @ 1,83
Tävling: Champions League
Plats: NSK Olimpiyskiy
Tid: 18.55
TV: Viaplay

Liverpool – FC Midtjylland: Över 3,5 mål @ 1,72

Fler odds på Liverpool – FC Midtjylland

Anrika Anfield Road tar kvällen i mål med en historia som bär alla ingredienser för att bli sevärd. Både Liverpool och FC Midtjylland har sina största förtjänster i offensiven, den som såg danskarnas CL-premiär i förra veckan vet varför det ofta ringer bak i Vargarnas bur.

FCM förlorade med hela 4-0 mot Atalanta i Herning, trots att förstekeepern Jesper Hansen vaktade kassen. Hur ska det då gå när han är skadad, undrar man. Hansen utgick efter en timmes spel mot Bröndby när Midtjylland vann med 3-2 i Superligan, in kom mindre meriterade Mikkel Andersen. 31-årige Andersen stod bara tre matcher under fjolåret, nu ska han troligtvis ställas mot en av världens vassaste offensiver.

Salah, Firmino och Mané fick nöja sig med en 1-0-triumf mot Ajax i Amsterdam men på eget gräs blir det sällan lika snålt. Liverpools hemmamatcher i fjolårets gruppspel av Champions League hade ett snitt på fyra mål totalt. Fyra av årets sex PL-matcher har täckt nämnda lina för The Reds. De gästande danskarna har fem raka tävlingsmatcher bakom sig med minst fyra strutar på tavlan. Räkna med målkalas när öppna spjäll tillämpas i bägge ändar!

Fler odds på Liverpool – FC Midtjylland

Spel: Över 3,5 mål @ 1,72
Tävling: Champions League
Plats: Anfield
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Lokomotiv Moskva – Bayern München: Bayern München -2,5 @ 2,04
Shakhtar Donetsk – Inter: Bortaseger @ 1,83
Liverpool – FC Midtjylland: Över 3,5 mål @ 1,72

Totalt odds: 6,42

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 26 oktober, 2020