bet365

Trippeln 27/5 – Torsdagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Ärtsoppa har alltid varit omåttligt populärt i vårt västra grannland, denna vecka firas torsdagen med både god mat och fin fotboll. Eliteserien är i sin linda när vi ska besöka tre arenor i Norge, hållplatserna stavas Stavanger, Drammen samt Molde.

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Viking – Mjöndalen: Hemmaseger @ 1,78

Fler odds på Viking – Mjölndalen

Det är en något sladdande tabell i det norska finrummet för närvarande, kombattanterna på Viking Stadion har avverkat fyra respektive två omgångar. Sällskapet från Stavanger har blandat och gett, närmast kommer de sex poäng rika värdarna från en fin insats i Oslo där Lilleström fick smaka 3-1-kaka.

Mjöndalen har fyra pinnar på sitt konto efter en tacksam premiär mot Sandefjord på bortabana samt den delade äran senast mot Vålerenga på Consto Arena. Vegard Hansens virtuoser förtjänade kanske inte sin pinne mot Enga men även sådana erövringar ger utslag i längden.

Viking Stavanger är i grunden både ett och tre nummer större än Mjöndalen. Höstmötet på Consto Arena slutade med tre poäng in på kontot för Kevin Kabran och company. Senaste tre inbördes möten bär facit 3-2-0 i Vikingarnas favör. Senaste sex tävlingsmatcherna på Viking Stadion har renderat i 4-1-1 efter att bland andra Rosenborg fått smörj. 

Fler odds på Viking – Mjölndalen

Spel: Hemmaseger @ 1,78
Tävling: Eliteserien
Plats: Viking Stadion
Tid: 18.00
TV: –

Strömsgodset – Tromsö: Hemmaseger @ 2,05

Fler odds på Strömsgodset – Tromsö

Strömsgodset tillhör kategorin som betat av två fighter i det norska finrummet och det har blivit två resultat av skilda valörer. Premiären hemma i Drammen mot Lilleström slutade med en 3-1-triumf sedan Fred Friday visat att släkten är värst. Nigerianen har sett stekhet ut i den blårödvita fronten inledningsvis.

Tromsö har avverkat fyra rundor och snittat en pinne per tillställning. Hyfsat het är fronten hos gästerna men det hjälper föga när defensiven är iskall. Jacob Karlström har snittat över två insläppta bollar per kamp och det håller inte i längden även om inte 24-åringen ensam kan lastat för samtliga debacle.

Strömsgodset brukar ha löjligt lätt för att ställas mot Tromsö, både färska minnen och äldre historik talar övertydligt om detta. Förra säsongen vann Godset både hemma och borta mot torsdagens opponent. Värdarna har segrat på Marienlyst Stadion sex gånger på sju försök när Tromsö kommit på besök 

Fler odds på Strömsgodset – Tromsö

Spel: Hemmaseger @ 2,05
Tävling: Eliteserien
Plats: Marienlyst Stadion
Tid: 18.00
TV: –

Molde – Vålerenga: Hemmaseger @ 1,76

Fler odds på Molde – Vålerenga

Två av det norska finrummet största elefanter drabbar samman i aftonens sista dans. Vålerenga kommer till den femte omgången med en prydliga resultat som påvisar 1-2-1. Dan Fagermos adepter har hittills endast vunnit en uppgörelse och det var mot klappkassa jumbon Brann i Bergen.

Molde toppar den tidiga tabellen i Eliteserien, endast värdarna och regerande mästarna från Bodö har lirat fyra kamper utan att gå på någon mina. Närmast kommer Ole Gunnar Solskjaers gamla sällskap från en mycket meriterande triumf mot Rosenborg på Lerkendal där Erling Moe visade fingertoppskänsla genom att byta in Eirik Hestad som både målade och assisterade.

Andreas Linde har varit supersolid i den blåvita hemmakassen, både mot Brann och Kristiansund höll ex-helsingborgaren nollan intakt. 6-0 totalt på seriens två matcher på Aker Stadion är onekligen starka papper. Hur det brukar gå för Vålerenga på denna arena? Fem raka torsk. Total målskillnad inom detta spann? 21-3.

Fler odds på Molde – Vålerenga

Spel: Hemmaseger @ 1,76
Tävling: Eliteserien
Plats: Aker Stadion
Tid: 20.00
TV: –

Trippeln

Viking – Mjöndalen: Hemmaseger @ 1,78
Strömsgodset – Tromsö: Hemmaseger @ 2,05
Molde – Vålerenga: Hemmaseger @ 1,76

Totalt odds: 6,42

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 26 maj, 2021