Trippeln 28/10 – Onsdag med smarrig CL-trippel!

Dagens Trippel

Under lillelördagen är det full sula i världens största turnering för klubblag. PSG är nödgade att vinna efter sin fadäs i premiären mot Manchester United. Lazio och Dortmund kliver in i andra rundan som befogade favoriter när vi ska haffa en trippel.

Spelstopp: 18.54

Det franska skrytbygget stöp på mållinjen i sommarens slutspel av Champions League. Efter silverpengen bakom Bayern München är det dags för Paris Saint Germain att sluta tycka synd om sig själva. Neymar, Mbappé och company svarade för en supersvag premiär i förra veckans hemmaförlust mot Man United, därmed är kniven mot den franska strupen redan nu.

Istanbul Basaksehir har gjort en riktigt stark prestation som ens har tagit sig till denna huvudturnering men redan i premiären blev det tydligt att turkarna inte håller måttet. Skrtel och gänget fick stryk av Red Bull Leipzig och lär inte få mildare behandling av de upprepade fransoserna.

Dödens Grupp är ett befogat smeknamn på en samling som innehåller PSG, Leipzig och Manchester United. Istanbul Basaksehir får ursäkta men det råder ingen tvekan om att turkarnas lott innebär att de får agera slagpåse denna höst. Bortsett nederlaget mot United har PSG fem raka tävlingsmatcher med segrar som innehållit minst två bollars marginal. Räkna med klasskillnad vid Bosporen.

Fler odds på Istanbul BB – PSG

Istanbul Basaksehir – Paris SG: Paris SG -1,5 @ 1,61

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Spel: Paris SG -1,5  @ 1,61

Tävling: Champions League

Plats: Fatih Terim Stadium

Tid: 18.55

TV: Viaplay

Club Brügge – Lazio: Bortaseger @ 3,28

Tidig gruppfinal är vad som står för dörren i snäckchokladens hemland. Club Brügge svarade för en miniskräll i sin premiär borta mot Zenit i Ryssland, nigerianen Dennis visade vägen för belgarna på Gazprom Arena. Lazio segrade mot en tyngre opponent i form av Borussia Dortmund, italienarna gick in som underhundar och visade kuslig effektivitet.

Lazio har fått problem med coronaviruset under veckan och bland andra spjutspetsen Ciro Immobile sägs vara drabbad. Därmed har oddset på italienarna studsat upp och det måste utnyttjas. Även om Lejonen är sargade ska de hållas högre än belgarna under onsdagskvällen.

Club Brügge blev näbbdragna i helgens ligamatch mot OH Leuven och den uppladdningen bådar inte gott inför besöket från den eviga staden. Värdföreningen har förlorat tre av sina senaste sex hemmamatcher, trots idel inhemskt motstånd. Mot väloljade italienare blir det inte enklare för Dennis och hans kumpaner. Den nedvärderade tvåan synas med nöje.

Fler odds på Club Brügge – Lazio

Spel: Bortaseger @ 3,28

Tävling: Champions League

Plats: Jan Breydel-stadion

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Dortmund – Zenit S:t Petersburg: Dortmund -1,5 @ 2,00

Om regerande ryska mästarna skulle nå slutspelet i Champions League hade det varit tvungna att vinna premiären. I praktiken lyder den krassa sanningen på det viset, i en grupp med Lazio och Borussia Dortmund går det inte att förlora sin hemmamatch mot ett gäng belgare.

Borussia Dortmunds förlust mot Lazio på italiensk mark må vara skedd, var det någon match tyskarna kunde vaska så var det just den. Erlind Braut Håland och hans vänner visade med all önskvärd tydlighet att formen är bibehållen då Schalke fick sina fiskar varma i helgens derby. Baggen målade i 3-0-triumfen som innebär att Dortmund vunnit fyra av fem fighter i höstens Bundesliga.

Zenit S:t Petersburg hanterade inte sitt nederlag mot Club Brügge särskilt väl. Artem Dzyuba och hans armé följde upp med ytterligare en torskmåltid i helgens ligaspel hemma mot Rubin Kazan och får finna sig i att ligga trea i Premier League efter tolv rundor. Zenit har gått segerlösa i fyra raka bortamatcher mot ryskt motstånd. Dortmund har vunnit alla tre hemmamatcher i säsongens Bundesliga, samtliga med minst två måls marginal. Säker tysk seger står på agendan.

Fler odds på Dortmund – Zenit

Spel: Borussia Dortmund -1,5 @ 2,00

Tävling: Champions League

Plats: Signal Iduna Park

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Istanbul Basaksehir – Paris SG: Paris SG -1,5 @ 1,61

Club Brügge – Lazio: Bortaseger @ 3,28

Dortmund – Zenit S:t Petersburg: Dortmund -1,5 @ 2,00

Totalt odds: 10,57

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100