Trippeln 28/5 – Fredagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Svensk tacos, en flaska soda och en läcker bong att följa längs kvällskvisten. Denna fredag inleds i Danmark där säsongen nått fram till slutspelets slutskede. Därefter studsar vi vidare till Irland och två frejdiga fighter från Premier Division. Oddset är mustigt.

Spelstopp: 18:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

AGF Aarhus – Aab Aalborg: Hemmaseger @ 1,81

Superligan delades efter grundserien upp i en Mästerskapsgrupp och en Nedflyttningsgrupp. Nu möts fyran från den förstnämnda och ettan från den sistnämnda i en playoffinal där potten innehåller en biljett till nästa säsongs nya turnering vid namn Europa Conference League.

I grundserien slutade Aab Aalborg på en blygsam niondeplats med den beskedliga resultatraden 7-7-8. I Nedflyttningsgruppen var Erik Hamréns gamla gäng bäst of the rest med två pinnars marginal till andraplacerade Sönderjyske. Närmast kommer gästerna från vinst mot just tvåan där Iver Fossum tog tag i taktpinnen och fixade 4-0.

AGF Aarhus ska i grunden vara numret större än Aab Aarhus, i synnerhet när spelplatsen heter Ceres Park. Bronslaget från grundserien har goda minnen av att stångas med Cifuentes och company. Av de senaste fyra motsvarande fighterna har hemmalaget vunnit tre gånger, i vinterns möte här vann AGF med 3-0.

Spel: Hemmaseger @ 1,81
Tävling: Superligan
Plats: Ceres Park
Tid: 19.00
TV: Viaplay

Drogheda – Derry City: Hemmaseger @ 2,28

Conor McGregors rike slår till med omgång 14 i Premier Division denna afton. Derry City som var på vippen att lämna det irländska finrummet förra säsongen har likaså inlett denna undermåligt. De rödvitrandiga gästerna står noterade för 14 pinnar och kommer närmast från en 2-2-pinne hemma mot Droghedas tabellgranne St. Patricks.

Värdföreningen på United Park hade sin hemvist i näst högsta serien under fjolåret och har acklimatiserat sig till högsta nivån på ett makalöst sätt. Drogheda kommer till fredagens fight med fyra raka trepoängare i ryggsäcken, bland annat en 7-0-slakt borta mot Waterford.

Mark Doyle som satte 13 strutar i Division 1 har spottat in strutar även i PD, sex stycken hittills betyder att hemmalagets härförare toppar skytteligan. Drogheda står noterade för 3-3-1 på eget gräs hittills och ska absolut ha favoritkepsen mot Derry City, en större keps än vad som synas på Oddset.

Spel: Hemmaseger @ 2,28
Tävling: Premier Division
Plats: United Park
Tid: 20.45
TV: –

Saint Patricks – Dundalk FC: Hemmaseger @ 2,21

Ståndaktig sorti sker i Dublin med tabellgrannarna till de båda föregående talarna på Irland. Dundalk har identisk resultatskillnad som Derry City, 3-5-5, och närmast kommer besökarna från en redig lektion på Dalymount Park. 5-1 i brakan mot Bohemians smakade särskilt surt med tanke på att att Dundalk hamnade i numerärt överläge tidigt i andra halvlek.

Saint Patricks har inte åkt på några liknande lektioner under de inledande 13 rundorna. Senaste föreställningen här på Richmond Park var det nyss nämnda Bohemians som gästade och då vann värdföreningen med 2-1 när Robbie Benson visade en ruskig iskyla från elva meter.

Saint Patricks ligger etta i hemmatabellen efter att ha gått segrande ur alla matcher utom en i sin egen borg. Dundalk har bara lyckats vinna en av sina sju kamper på främmande gräs denna vår, ett trendbrott hos Benson i den iskyliga igloon är knappast nära föresvävande.

Spel: Hemmaseger @ 2,21
Tävling: Premier Division
Plats: Richmond Park
Tid: 20.45
TV: –

Trippeln

AGF Aarhus – Aab Aalborg: Hemmaseger @ 1,81
Drogheda – Derry City: Hemmaseger @ 2,28
Saint Patricks – Dundalk FC: Hemmaseger @ 2,21

Totalt odds: 9,12

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 27 maj, 2021