Trippeln 29/3 – Måndagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi befinner oss mitt i ett så kallat landslagsuppehåll. Under måndagen ska Zlatan, Janne och övriga dignitärer vila sig så då får vi rikta blickarna mot klubblagsfotbollen. Det är tulpanernas rike samt Spanen som står för fiolerna när vi haffar bästa trippen.

Spelstopp: 18:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Dordrecht – Stv Telstar: Över 2,5 mål @ 1,55

Veckans första fotbollsarena till rakning är holländska Riwal Hoogwerkers Stadium. Här handlar det om Eerste Divisie som nått fram till omgång 30. Telstar har svarat för en godkänd säsong och parkerar strax under playoffplatserna. Efter en tids klena resultat fick de blåröda bra stäm senast när Roda lades på rygg med 3-1.

Dordrecht har som väntat haft en tung säsong med sin tunna trupp som dessutom varit tämligen skadedrabbad. Värdföreningen som är förankrade i tabellens nedre region fick 5-1-däng mot Eagles förra helgen. Dordrecht har hela sju spelare uppsatta som skadade/osäkra inför måndagens möte med Stv Telstar.

Gästerna har inte heller ett ekande rehabrum, Andries Jonker har fem gubbar som är osäkra till månadsmatch, bland andra bryske backen Kick Groot. Målglädjen lär inte bekommas av eventuella avbräck, där har båda sidor varit tydliga genom säsongen. Dordrecht har täckt aktuell lina i sju av sina senaste åtta hemmamatcher. Gästerna har flera sjöslag i ryggen och senaste tre gångerna Stv Telstar besökt denna rödvita mattan har det blivit fem mål på tavlan.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,55
Tävling: Eerste Divisie
Plats: Riwal Hoogwerkers Stadium
Tid: 18.45
TV: –

Fuenlabrada – Mallorca: Hemmaseger @ 3,26

Även på den spanska fronten bjuds det dagen till ära på spel i näst högsta serien. Mallorca har bra läge för att slå sig tillbaka till finrummet med tanke på de 61 poäng som erövrats efter 30 omgångar. Gästerna har sin största styrka i defensiven där Valjent styr medan pytsarna fixas av spjutspetsen Ndiaye.

Fuenlabrada har agerat efter sina resurser och antagit en stabil mittenplacering. Skulle herrarna från huvudstaden få en fullträff på vårkanten är det fortsatt möjligt att slå sig in i den åtråvärda toppsextetten. Fuenlabrada kommer närmast från en suverän skalp då seriens bästa hemmalag Leganés besegrades med två bollar på bortagräs.

Fuenlabrada har även goda minnen från bortamötet mot Mallorca då männen från Madrid vann med 3-2. Vad som ytterligare spär på det åtråvärda oddset i väst är att både det defensiva ankaret Valjent och Mallis bästa målskytt Ndiaye saknas denna måndagsafton. Det får man lugnt lov att kalla för avbräck modell större. Ettan smakar alldeles för bra.

Spel: Hemmaseger @ 3,26
Tävling: La Liga2
Plats: Estadio Fernando Torres
Tid: 21.00
TV: –

Den Bosch – Go Ahead Eagles: Go Ahead Eagles Över 1,5 mål @ 1,61

Vi tar oss åter till det ljuvliga tulpanriket för att stänga butiken i Eerste Divisie. Go Ahead Eagles har mycket gott gry med sin stabila resultatrad 17-6-6. Gästerna har säkrat en playoffplats och jagar nu en biljett raka spåret upp till Eredivisie. Formen är ännu vassare än tidigare under säsongen för Örnarna som har sju raka poängplock, sex av dessa är rena segrar.

Den Bosch har dubbla nederlag i ryggen och allt annat än gott gry i sitt stall. Värdföreningen parkerar allra sist i den holländska andraligan efter att ha gått på pumpen i 18 fall av 29 möjliga. Det blåklädda hemmalaget har flera trista upplevelser av möten med måndagens besökare, 3-0 i brakan slutade höstens kamp.

Go Ahead Eagles tillhör den kategori klubbar som trivs allra bäst på resande tass. Örnarnas bortarad visar 10-2-2 inför trippen till De Vliert. Här segrade gästerna med 3-2 i förra säsongens motsvarande möte. I åtta av Örnarnas nio senaste bortamatcher i tävlingssammanhang har de smackat in minst två strutar.

Spel: Go Ahead Eagles Över 1,5 mål @ 1,61
Tävling: Eerste Divisie
Plats: De Vliert
Tid: 21.00
TV: –

Trippeln

Dordrecht – Stv Telstar: Över 2,5 mål @ 1,55
Fuenlabrada – Mallorca: Hemmaseger @ 3,26
Den Bosch – Go Ahead Eagles: Go Ahead Eagles Över 1,5 mål @ 1,61

Totalt odds: 8,13

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 29 mars, 2021