Trippeln 29/9 – Trevlig trippel från kontinenten!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Kvalfinalerna i Champions League är framme vid sina returmöten och dessa präglar spelutbudet under tisdagskvällen. Norska mästarna har en mustig match på ungersk mark där svenska mästarna tvingades vika in hovarna. Spanien kompletterar trippeln med en dust från La Liga.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Dynamo Kiev – Gent: Hemmaseger @ 1,86

Fler odds på Ferencváros – Molde

Värdarna på Olympiastadion i Kiev har pangläge efter sin fina prestation i första mötet. Dynamo vann med 2-1 i förra veckans möte med Gent på belgisk mark. Släkten är bäst, sa ukrainarna när landsmannen Roman Bezus drog på sig dubbla ostskivor tidigt i andra halvlek, med en man mer på banan avgjorde öststatarna genom Carlos De Pena.

Gent är utan tvekan sämre än under fjolåret, Indianerna tappade under sommaren sin storstjärna Jonathan David som nu återfinns hos franska Lille. Belgarna har inte bara uppförsbacke i kvalet till Champions League, även hemmavid går det tungt. Gent har torskat fem av sju kamper i Jupiler League och kommer närmast från en 3-2-torsk hemma mot OH Leuven.

Dynamo Kiev var det bättre laget i första dusten och vann fullt rättvist på främmande gräs. Nu när Gent saknar gamle dynamon Bezus och måste öppna upp sig i den ukrainska huvudstaden lär det inte bli lättare för belgarna. Dynamo Kiev har förlorat en enda hemmamatch 2020, det var mot Shakhtar Donetsk som är ett klart bättre lag än tisdagens gäster. Stabil etta är att vänta.

Fler odds på Dynamo Kiev – Gent AA

Spel: Hemmaseger @ 1,86
Tävling: Kval till Champions League 
Plats: Olympiastadion
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Ferencváros – Molde: Hemmaseger @ 2,12

Norges representant i den maffigaste av klubblagsturneringar har ett ytterst prekärt utgångsläge inför returen i kvalfinalen. 3-3 på hemmaplan är inte särskilt hoppingivande när regeln om flest bortamål råder vid oavgjort totalresultat. Svenske burväktaren Andreas Linde hade ingen stor kväll på Aker Stadion där tre av de fyra skotten på mål hamnade i nätmaskorna.

FK Molde har inte levererat hemmavid heller denna säsong. Regerande norska mästarna har tre raka nederlag i Elitserien och ligger nu hela 19(!) poäng bakom serieledande Bodö/Glimt. Ferencváros har inte förlorat en match i Budapest under 2020. Värdarna gjorde processen kort med Djurgården och serverade även varma fiskar till Dinamo Zagreb.

Fem raka förluster på bortaplan finns i baggarnas ryggsäck i norska ligan. Ferencváros visade mot Celtic att de är ett lag av högsta snitt, som förtjänar att glida in i huvudturneringen. Vinner man mot Celtic på Celtic Park ska inte Molde sätta käppar i hjulet. Efter oavgjord målkalas i Norge kan Ferencváros ro hem detta utan darr på ribban när baggarna måste öppna upp sig.

Spel: Hemmaseger @ 2,12
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Groupama Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Getafe – Real Betis: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,73

Spaniens huvudstad agerar slutstation under tisdagens fotbollsfärd. Getafe har inlett La Liga på samma vis som vi är vana att se dem. Tight. 1-0 i premiären hemma mot Osasuna följdes upp med den mållösa matchen borta mot Betis i lördags. José Bordalás är en strateg av stora mått och med David Soria som sista utpost är tryggheten bärgad.

Real Betis har hunnit avverka tre omgångar i årets spanska ligaspel, två segrar och en förlust är facit. De grönvita gästerna från Sevilla har hållit nollan i båda sina första matcher, att det studsar in några bollar när man möter regerande mästarlaget Real Madrid må vara hänt. Under sommaren plockade Manuel Pellegrini in sin landsman Claudio Bravo till bortalagets bur, värvningen från Manchester City har sett ut som en panter inledningsvis.

Summa summarum är båda dessa kombattanter synnerligen starka defensivt. I åtta av Getafes senaste nio matcher har endast ett av lagen gjort mål, oftast Madrid-gänget. Fem av de senaste sju har Real Betis medverkat till att endast ett lag i matchen kommit upp på måltavlan. Vårens möte mellan dessa lag på denna arena slutade 1-0 till värdarna. Att inte båda lagen gör mål i huvudstaden denna kväll heller är ett sunt spel.

Fler odds på Getafe – Real Betis

Spel: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,73
Tävling: La Liga
Plats: Coliseum Alfonso Pérez
Tid: 21.30
TV: Cmore

Trippeln

Dynamo Kiev – Gent: Hemmaseger @ 1,86
Ferencváros – Molde: Hemmaseger @ 2,12
Getafe – Real Betis: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,73

Totalt odds: 6,82

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 28 september, 2020