Trippeln 3/11 – Maffig CL-trippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Stormatcherna duggar tätt när spelschemat är komprimerat i Champions League. Under tisdagskvällen styr vi kosan mot Moskva, Manchester och Herning. Ett av storlagen övervärderas medan ett annat undervärderas. Trippeln ser ruggigt lockande ut.

Spelstopp: 18:54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid: Lokomotiv Moskva +1,5 @ 1,80

Fler odds på Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid

Sin vana trogen är Atlético Madrid en dark horse i striden om pokalen i Champions League. Av premiären att döma har inte Madrassmakarna var som krävs för att rå på de allra bästa, 4-0 i baken mot Bayern München tyder på att Diego Simeone har en bit kvar. Spanjorerna var illa ute även i andra rundan, hemma mot Red Bull Salzburg, innan Joao Félix vände underläget.

Lokomotiv Moskva slåss i första hand om att nypa en biljett till Europa League med tanke på gruppens mustiga motstånd. Ryssarna bärgade en imponerande pinne borta mot huvudkonkurrenten Salzburg och följde upp med en hedersam förlust mot Bayern München.

Lokomotiv Moskva höll som sagt jämna steg med världens bästa lag för en vecka sedan. Förra säsongen förlorade ryssarna endast med uddamålet mot Juventus, både hemma och borta. Atlético Madrid är inte precis kända för att skapa slarvsylta. De spanska gnuggarna är mer än nöjda med en uddamålsseger. Pluslinan på lokomotivet är varmt välkommen.

Fler odds på Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid

Spel: Lokomotiv Moskva +1,5 @ 1,80
Tävling: Champions League
Plats: RZD Arena 
Tid: 18.55
TV: Viaplay

Manchester City – Olympiakos: Manchester City -1,5 @ 1,58

Fler odds på Manchester City – Olympiakos

Ett lag som är kända för att skapa slarvsylta återfinns på Etihad i Manchester. Pep Guardiola nöjer sig inte förrän motståndarna både eliminerats och plundrats. Man City trivs som allra bäst ute på kontinenten, det visar de första två omgångarna i årets Champions League. 3-1 hemma mot Porto följdes upp med 3-0 borta mot Marseille.

Olympiakos anländer till de brittiska öarna som enorma underhundar, de gamla grekerna brukar inte trivas på resande tass. När pojkarna från Pireus besökte Tottenham Hotspur Stadium i fjolårets CL-gruppspel fick de vända hem med svansen mellan benen efter 4-2 i baken och i förra veckans tripp till Portugal vann Porto tryggt med 2-0.

Målskillnaden på bortaplan i föregående upplaga av världens största turnering skrevs till 3-9 för Olympiakos del. Manchester City gick obesegrade i sin grupp efter att ha snittat seger med tre mål per match. Tvåmålsseger för engelsmännen under tisdagskvällen innebär inte rikedom men detta är ett pålitligt virke till trippeln.

Fler odds på Manchester City – Olympiakos

Spel: Manchester City -1,5 @ 1,58
Tävling: Champions League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay

FC Midtjylland – Ajax: Över 3,5 mål @ 2,22

Fler odds på FC Midtjylland – Ajax

Målgaranti utlovas på dansk mark när två vidöppna lag drabbar samman i Herning. FC Midtjylland har ännu inte vittjat nätet i Champions League, 4-0-förlusten hemma mot Atalanta följdes upp med en 2-0-torsk mot Liverpools B-lag på Anfield. Vargarna kommer närmast från en 4-1-förlust borta mot Nordsjälland i Superligan.

Ajax kommer närmast från en 5-2-seger i Eredivisie där Fortuna Sittard lades på rygg av Davy Klaassen och hans kamrater. Plantskolan i Amsterdam slog rekord i ligamötet innan dess då besöket hos Venlo slutade med segersiffrorna 13-0 för Erik Ten Hags adepter.

I likhet med FC Midtjylland hölls siffrorna nere när Ajax ställdes mot Liverpool, förlust med 1-0. I förra veckans möte med Atalanta såg det mer ut som vanligt för holländarna som fixade en 2-2-pinne i Bergamo. Fyra av de senaste fem tävlingsmatcherna har innehållit minst fyra mål när Ajax lirat. För danskarna är facit beträffande täckning av aktuell lina sex av de sju senaste. När vi erbjuds en bit över dubbeldeg för målkalas finns inget att tveka på.

Fler odds på FC Midtjylland – Ajax

Spel: Över 3,5 mål @ 2,22
Tävling: Champions League
Plats: MCH Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid: Lokomotiv Moskva +1,5 @ 1,80
Manchester City – Olympiakos: Manchester City -1,5 @ 1,58
FC Midtjylland – Ajax: Över 3,5 mål @ 2,22

Totalt odds: 6,31

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 2 november, 2020