Trippeln 30/1 – Läcker lördagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det fullkomligt kryllar av karameller för både fotbollsälskare och bettingälskare. Lördagens utbud är makalös i sin prakt, inte minst på de brittiska öarna. Arsenal möter Manchester United i en match som inte går av för hackor. Trippeln betalar magiskt.

Spelstopp: 17:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Sampdoria – Juventus: Sampdoria +0,5 @ 2,68

Magiska förutsättningar finns även i Genoa trots att det inte blir något svenskmöte. Dejan Kulusevski tog på sig rollen som flåbuse i förra helgens svenskmöte när stockholmaren klippte benen på skåningen Mattias Svanberg. Trots att Juventus saknar sin blågula påläggskalv på Stadio Luigi Ferraris är gästerna oerhört favoriserade. 

Den svartvita damen från Turin har som bekant inte rosat marknaden den här säsongen. Andrea Pirlo har fått se sin gamla dam, Milan, spatsera iväg i tabelltoppen medan Juve tappat poäng i lejonparten av sina bortamatcher. På senaste utflykten blev Pirlos pojkar rejält utskåpade mot Inter.

Sampdoria är samtidigt ett erkänt starkt hemmalag som fällt många elefanter på blått gräs. Häromsistens var nyss nämnda Inter hemma hos Claudio Ranieri och company för att inkassera varma fiskar. Juventus har förlorat här vid två av sina senaste tre besök. Ranieri och Ekdal nyper minst en pinne återigen.

Spel: Sampdoria +0,5 @ 2,68
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Luigi Ferraris
Tid: 18.00
TV: Viaplay

Arsenal – Manchester United: Manchester United +0,5 @ 1,47

Ekdal och Ronaldo får ursäkta men lördagens huvudrätt serveras på Emirates i England huvudstad. Stormötet i huvudstaden sker denna gång när klubbarna befinner sig på vitt skilda platser i hierarkin. Arsenal är på dekis och ligger på den nedre halvan av Premier League-tabellen medan Manchester United befinner sig i zenit.

The Red Devils hade adrenalin och självförtroende som sprutade åt alla håll och kanter efter den senaste tidens stora skalper. Efter att ha plockat en psykologisk pinne på Anfield i ligaspelet vände Ole Gunnar Solskjaers grabbar hem och slog ut Liverpool ur FA-cupen under föregående helg. Men. Nu handlar det om hur United hanterar chocken från senast då Sheffield United smällde dem på nosen.

Manchester United har inte förlorat någon inhemsk bortamatch denna säsong inför trippen till London. Arsenal har förlorat en hel del hemmamatcher, mot lag som Burnley och Aston Villa. The Gunners kommer närmast från uttåget ur FA-cupen där Southampton blev för svåra. Därtill har Londonlaget stora bekymmer i truppen då bland andra Aubameyang löper stor risk att saknas ännu en gång. Skulle värdarna få med sig en poäng från mötet med United är Arteta glad som ett barn.

Spel: Manchester United +0,5 @ 1,47
Tävling: Premier League
Plats: Emirates
Tid: 18.30
TV: Viaplay, V Ultra, V Premium

Southampton – Aston Villa: Southampton -0,5 @ 2,77

Kombattanterna på St. Mary’s Stadium har redan hamnat i blickfånget längs analysen av trippeln. Båda dessa herrskap har besegrat Arsenal denna säsong, vad det nu är värt. Aston Villa har övertygat mer än Southampton under hösten men vinterns färger har visat sig vara röda och vita.

The Saints har varit ruggigt stabila i hemmaborgen, sett till de senaste elva matcherna på rödvitt gräs har Ralp Hasenhüttls herrar blott nederlag mot storlagen. Att förlora mot Manchester United, Arsenal och Manchester City kan österrikaren leva med. I synnerhet med tanke på att Danny Ings visade Jürgen Klopp att släkten är värst när Helgonen sänkte regerande mästarna tidigare i januari.

Aston Villa har mattats av längs säsongens gång. Dean Smiths sällskap har blott inkasserat en pinne på sina senaste fyra bortamatcher och mot lördagens oppponent brukar inte Lejonen från Birmingham trivas. Southampton har vunnit fyra raka inbördes möten och ska ha prima chans att segra ännu en gång till maffigt odds.

Spel: Southampton -0,5 @ 2,77
Tävling: Premier League
Plats: St. Mary’s Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay, V Premium

Trippeln

Sampdoria – Juventus: Sampdoria +0,5 @ 2,68
Arsenal – Manchester United: Manchester United +0,5 @ 1,47
Southampton – Aston Villa: Southampton -0,5 @ 2,77

Totalt odds: 10,91

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 29 januari, 2021