Trippeln 30/3 – Tisdagstrippel med VM-kval!

Dagens Trippel

Måndagen har ägnats åt återhämtning för landslagslirarna, under tisdagen drar VM-kvalet igång sina cylindrar igen. Turkiet som fått en flygande start ska ta emot Lettland i tredje omgången. Slagpåsen Gibraltar möter ett ambivalent Holland medan Belgien ska brottas med Belarus.

Spelstopp: 20:44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Turkiet – Lettland: Turkiet -2,5 @ 1,82

Fler odds på Turkiet – Lettland

Fotbollsfärden inleds vid Bosporen där Grupp G står på agendan. Lettland kommer till det väldiga landet i öst efter att ha kammat noll under VM-kvalets inledande två omgångar. De rödvita balterna stod upp tämligen väl i premiären hemma mot Montenegro men borta mot Holland fanns inget att hämta.

Turkiet har hämtat tre poäng per omgång under denna landslagsvecka. Kaptenen Burak Yilmaz visade vägen på ett föredömligt vis när gruppfavoriten Holland kom till Istanbul i premiären. Trippla fullträffar signerades anfallsmaskinen från Lille i 4-2-segern som följdes av en 3-0-viktoria borta mot Norge.

Turkiet visade upp en kuslig effektivitet mot baggarna där samtliga skott mot buren satt i nätmaskorna. Mot detta Lettland kommer Yilmaz och gänget få föra spelet och komma till betydligt fler chanser. I EM-kvalet torskade letterna med minst tre bollar mot nationer som Österrike, Slovenien, Polen och Israel.

Fler odds på Turkiet – Lettland

Spel: Turkiet -2,5 @ 1,82
Tävling: VM-kval
Plats: Atatürk Olimpiyat
Tid: 20.45
TV: CMore

Gibraltar – Nederländerna: Nederländerna -4,5 @ 1,85

Fler odds på Gibraltar – Nederländerna

I samma grupp som föregående nationer huserar kombattanterna på Victoria Stadium. Holland kommer till mikrostaten med tre pinnar efter premiärtorsk och vinst mot Lettland. Frank de Boers boys är knappt godkända hittills med tanke på att de orangeklädda bär den givna favoritkepsen i gruppen.

Det råder dock ingen tvekan om höjden hos holländarna som gjorde ett starkt Nations League där de orangeklädda gick obesegrade på bortabana efter besök hos Italien, Polen samt Bosnien. Under tisdagskvällen ska De Boer, De Ligt och De Jong besöka gruppens slagpåse och det kan naturligtvis inte sluta med annat än slarvsylta.

Gibraltar bottnar redan tabellen och kommer till 99,9 procents säkerhet att stanna där tävlingen ut. De rödvita värdarna har minus sex i målskillnad efter två rundor och har för vana att åka på stora förluster. I EM-kvalet förlorade Gibraltar bland annat med 6-0 mot Danmark och 6-1 mot Schweiz. I föregående VM-kval torskade mikrostaten med minst fem bollar mot Estland, Belgien och Bosnien.

Fler odds på Gibraltar – Nederländerna

Spel: Nederländerna -4,5 @ 1,85
Tävling: VM-kval
Plats: Victoria Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore

Belgien – Belarus: Belgien Över 3,5 mål @ 2,16

Fler odds på Belgien – Belarus

Grupp E är sista uppgörelse att nagelfara. Belgien som är favoriter till att vinna EM i sommar är givetvis även favoriter till att ro hem en direktplats till nästa års världsmästerskap. Roberto Martínez mannar svarade för en stark premiär hemma mot Wales där Thorgan Hazard var matchens man i 3-1-triumfen.

1-1 borta mot Tjeckien var inte lika betryggande för Robert och hans röda djävlar men vid förväntad storseger under tisdagens afton är ordningen återställd. Belarus har endast lirat en VM-kvalkamp än så länge och sjöslaget mot Estland i Minsk slutade 4-2 till de rödgröna sedan de fått lira i numerärt överläge från likaläget.

Just Estland mötte Belarus även i EM-kvalet, det var enda gången som östeuropéerna lyckades plocka poäng på resande fot. Belarus släppte då in fyra bollar i både Tyskland och Holland. Liknande visa är att vända i Heverlee där belgarna alltid är brutala. “De röda djävlarna” har gjort minst tre mål i de senaste kval- och gruppspelen mot exempelvis Danmark, Ryssland, Island, Cypern, Skottland. Mot Belarus kommer Hazard, Lukaku, De Bruyne och Mertens göra kaos.

Fler odds på Belgien – Belarus

Spel: Belgien Över 3,5 mål @ 2,16
Tävling: VM-kval
Plats: Den Dreef
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Turkiet – Lettland: Turkiet -2,5 @ 1,82
Gibraltar – Nederländerna: Nederländerna -4,5 @ 1,85
Belgien – Belarus: Belgien Över 3,5 mål @ 2,16

Totalt odds: 7,27

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Mathias

Skriven den 29 mars, 2021