Trippeln 30/5 – Söndagstrippeln!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Dagen efter Champions Leagues final och i väntan på det ljuvliga slutspelet i EM får vi hitta annat godis i mellanrummet. Norska Eliteserien har nyligen dragit igång och det är därifrån vi hämtar hela trippelns byggstenar denna soliga söndag. Hur går det för Micke Stahre?

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Mjöndalen – Molde: Bortaseger @ 1,68

I den sladdande tabellen har Mjöndalen hunnit lira tre matcher och inkasserat ett resultat av vardera valör. Trenden är en smula illavarslande för värdföreningen som trappat ner utdelningen och närmast kommer från ett nederlag med 2-1 mot Viking i Stavanger. Nu trappas svårighetsgraden upp ytterligare när Consto Arena får celebert besök.

Molde FK har betat av fem fighter och plockat tio friska pinnar hittills. De blåvita besökarna med blågul fägring i buren lyckades med en makalös bedrift på sin senaste tripp. 3-2 mot Rosenborg borta på Lerkendal var ett faktum sedan särskilt starka insatser signerade Andreas Linde och Eirik Hestad.

Förutom grundklass och formkurva finns en enorm övervikt till Molde vad gäller inbördes möten mot söndagens opponent. Mjöndalen har i modern tid misslyckats med att plocka poäng vid varje tillfälle de ställts mot MFK. När Linde och company besökte Consto i höstas slutade den blåvita segern tryggt med ett par bollars marginal, något liknande är att vänta detta veckoslut.

Fler odds på Mjöndalen – Molde

Spel: Bortaseger @ 1,68
Tävling: Eliteserien
Plats: Consto Arena
Tid: 15.00
TV:

Kristiansund BK – Lilleström: Hemmaseger @ 1,89

Ute på den norska västkusten vankas liknande läge som på Consto då kombattanterna på Kristiansund Stadion avverkat olika många omgångar, fem respektive tre stycken. Lilleström kommer från en viktoria mot Odd i huvudstaden och innan dess hade de gulsvarta gästerna torskat båda sina inledande uppgörelser.

Kristiansund BK har gjort omvänd resa i förhållande till besökarna från Oslo. Att bli dragen i näbben mot guldfavoriterna Molde och Bodö/Glimt är visserligen ingenting som fick KBK att börja darra. I synnerhet inte med tanke på att de blåvita ugglorna plockat tre raka trepoängare därefter.

Lilleström som är nykomling från OBOS-ligan har historiskt sett inte trivts något vidare på bortabana. Jörgen Lennartssons gamla gäng förlorade med 3-1 borta mot Strömsgodset och har även förlorat vid sina senaste besök i Kristiansund. KBK som segrade senast mot Godset har vunnit fyra av sina senaste sex strider på blåvitt gräs.

Fler odds på Kristiansund BK – Lilleström

Spel: Hemmaseger @ 1,89
Tävling: Eliteserien
Plats: Kristiansund Stadion
Tid: 18.00
TV:

Tromsö – Sarpsborg 08: Hemmaseger @ 2,06

Golfaren Mikael Stahre är en flyttfågel av sällan skådat slag, nu basar stockholmaren av Sarpsborg 08 där Mickes insats är i paritet med förmågan att fånga golfbollar. Visserligen har Norges högsta serie endast passerat omgång tre för de blåvitas del men de segerlösa gästerna har inte sett bra ut.

Tromsö är nykomlingar från OBOS-ligan där de rödvita sopade hem serien med eftertryck. Tolv pinnars marginal hade TIL ner till playofflagen när 30 omgångar summerades. 12 av de 15 dusterna på hemmaplan slutade med viktoria för värdarna som klarat uppgraderingen med bravur. Fem poäng på fem rundor är klart godkänt med tanke på att både Bodö/Glimt och Molde funnits bland opponenterna.

Till saken hör att Sarpsborg 08 haft ett tacksamt schema hittills och ändå inte lyckats skörda något offer. Tabellgrannarna nere i träsket, Haugesund och Odd, höll jämna steg både på tavlan och på det gröna schackbrädet. Tromsö som höll stången mot Molde vann med 2-0 senast de bjöd hem Mickes mannar till dans på Alfheim Stadion.

Fler odds på Tromsö – Sarpsborg 08

Spel: Hemmaseger @ 2,06
Tävling: Eliteserien
Plats: Alfheim Stadion
Tid: 18.00
TV:

Trippeln

Mjöndalen – Molde: Bortaseger @ 1,68
Kristiansund BK – Lilleström: Hemmaseger @ 1,89
Tromsö – Sarpsborg 08: Hemmaseger @ 2,06

Totalt odds: 6,54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 maj, 2021