Trippeln 30/9 – Trippel i Champions League-kvalet!

Dagens Trippel

Kvalet till den mäktigaste av klubblagsturneringar är framme i sitt slutskede. Ett svensklag finns kvar i leken, likaså en flock danska vargar. Båda dessa har goda möjligheter att avancera till huvudturneringen. En fin trippel är framtagen kvällen till ära.

Spelstopp: 20:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

FC Midtjylland – Slavia Prag: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,75

Fler odds på FC Midtjylland – Slavia Prag

Danmarks representant i kvalet till Champions League har satt sig i en gynnsam position. I första mötet av kvalfinalen bärgade FC Midtjylland ett oavgjort resultat då man höll tillställningen mållös hela vägen in i mål. Slavia Prag hade det mesta av spelet hemma i den tjeckiska huvudstaden men 0-0 på tavlan var tämligen rättvist.

Efter förra veckans CL-kval har respektive lag avverkat en batalj i det inhemska ligaspelet. FC Midtjylland vann med 1-0 mot Randers när polacken Kraev klev fram och avgjorde. Slavia Prag avfärdade Slovacko utan bekymmer, 3-0 var frukten av veteranen Kubelas dubbla fullträffar.

Någon klang- och jubelföreställning är knappast att vänta på MCH Arena under onsdagskvällen. 0-0 i första uppgörelsen kan mycket väl repriseras och föreligga förlängning i Herning. Tjeckernas senaste sju tävlingsmatcher har endast innehållit två tillfällen då båda lagen gjort mål. Samtliga av säsongens sex tävlingsmatcher för de danska vargarna har haft ett ensamt lag på måltavlan. Att inte både FCM och Slavia målar nu är ett sunt spel.

Fler odds på FC Midtjylland – Slavia Prag

Spel: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,75
Tävling: Kval till Champions League
Plats: MCH Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay

PAOK Saloniki – FC Krasnodar: FC Krasnodar +0,5 @ 1,74

Fler odds på PAOK Saloniki – FC Krasnodar

Svensklaget FC Krasnodar är endast 90 minuter från att uppfylla drömmen om spel i Champions League. De blågult influerade ryssarna segrade med 2-1 i första kvalfinalen där samtliga svenskar hade ett finger med i spelet. Claesson målade på straff, Berg assisterade till det avgörande målet och båda dessa plus Kristoffer Olsson sopade på sig en ostskiva.

PAOK Saloniki var inte alls oävet på rysk mark men grekerna brände en straff och då blir det svårt att avancera i dessa sammanhang som alltid medför minimala marginaler. Värdarna i Thessaloniki har vacklat även i det inhemska ligaspelet, två poängtapp på Super Leagues tre första omgångar bådar inte gott för Pelkas och pojkarna.

FC Krasnodar har startat Premier League på ett vettigt vis, svensklaget har varit vassa i båda ändar av banan. Efter nio omgångar snittar FCK två mål framåt per match och under en insläppt balja per tillställning. Sex raka poängplock i tävlingssammanhang finns i gästernas ryggsäck när de tågar in på Toumba Stadium för att uppfylla pojkdrömmen. Att ryssarna förlänger sin positiva trend är högst sannolikt.

Fler odds på PAOK Saloniki – FC Krasnodar

Spel: FC Krasnodar +0,5 @ 1,74
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Toumba Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Red Bull Salzburg – Maccabi Tel-Aviv: Maccabi Tel-Aviv +1,5 @ 2,73

Fler odds på Red Bull Salzburg – Maccabi Tel-Aviv

Maccabi Tel-Aviv gick in som rejäla underhundar till mötet med Red Bull Salzburg. Efter 45 minuters spel i Israel hade de blågula kopplat ett minigrupp genom en 1-0-ledning och överraskande giftigt spel. Tjurarna från Österrike vände därefter på steken och har en 2-1-ledning med sig hem till Red Bull Arena.

Uppförsbacken är mustig för israelerna när de tar sig till alplandet under onsdagskvällen, att gästerna ska avancera till huvudturneringen är föga troligt. Men kommer Maccabi bli överkörda fullständigt, som oddsen antyder? Att döma av första tillställningen bör de blågula besökarna kunna hålla någorlunda jämna steg.

Red Bull Salzburg är ett meriterat manskap men de vann blott en av fyra hemmamatcher i Europaspelet förra säsongen. Visst var motståndet vassare än vad som väntar nu men dessa tjurar är inte längre någon slaktmaskin när Erling Braut Haaland lyser med sin frånvaro. Senaste året har Maccabi bara torskat en enda match med mer än en boll. Oddset på max uddamålsförlust för gästerna är maffigt!

Fler odds på Red Bull Salzburg – Maccabi Tel-Aviv

Spel: Maccabi Tel-Aviv +1,5 @ 2,73
Tävling: Kval till Champions League
Plats: Red Bull Arena
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

FC Midtjylland – Slavia Prag: Båda lagen gör mål – Nej @ 1,75
PAOK Saloniki – FC Krasnodar: FC Krasnodar +0,5 @ 1,74
Red Bull Salzburg – Maccabi Tel-Aviv: Maccabi Tel-Aviv +1,5 @ 2,73

Totalt odds: 8,31

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100