Trippeln 31/3 – Onsdagens VM-kvaltrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Det är strax dags att ta farväl av landslagen för denna gång men först ska onsdagskvällen ta ton. För svensk del blir det riktigt intressant att se hur Georgien står sig borta mot Grekland i tredje kvalomgången. Ett av våra grannländer finns också med på dagens bästa trippel.

Spelstopp: 20.44

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Grekland – Georgien: Georgien +0,5 @ 2,28

Stygga tungor trodde att Georgien var ett blåbär, en slagpåse, en skrattmatch. Janne Andersson vet att så inte är fallet, Luis Enrique likaså. Georgierna föll blott med uddamålet mot gruppens två stora favoriter, de rödvita hade förtjänat minst en pinne och kanske till och med tre-fyra.

Grekland har också gjort en stark start på detta VM-kvalspel genom att sätta skräck i Luis Enrique. 1-1 i Andalusien innebar en fet fjäder i den blåvita hatten för John Van’t Schip när Bakasetas exekverade från elva meter. Att ligga på rulle och såra blottade strupar är grekisk expertis, frågan är hur de gnuggande georgierna kommer passa in i Thessaloniki.

Senaste åren har Grekland sårat starka nationer som Kroatien och Bosnien. Plus Spanien då. Men samtidigt visat att man inte har något produktivt spel när de själva förväntas vara förande. 0-1 hemma mot Estland. 1-1 hemma mot Liechtenstein. 0-0 hemma mot Kosovo. Den sammanlagda insikten är att de gnuggande georgierna löser minst en pinne.

Fler odds på Grekland – Georgien

Spel: Georgien +0,5 @ 2,28
Tävling: VM-kval
Plats: Toumba Stadium
Tid: 20.45
TV: CMore

Österrike – Danmark: Bortaseger @ 2,42

Redan i den tredje omgången av VM-kvalet vankas maffig gruppfinal på Ernst Happel-stadion. Skottland eller Israel skulle kunna blanda sig in i toppstriden vid fullt klaff men mest troligt är det dessa tu kombattanter i Wien som stannar i topp. Båda de rödvita nationerna är obesegrade efter första veckans fightande.

Danmark har inte bara vunnit båda sina kvalkamper, vår vänner söderöver har mäktat med tio sanslösa strutar. Och släppt in noll strutar. Mikkel Damsgaard såg sagolik ut i Herning när Moldavien fick smaka 8-0-kaka. Sampdorias supertalang satte två mål och spelade fram till ytterligare två.

2-0 borta mot Israel var kanske än mer imponerande från danskarnas sida. Österrike står på fyra pinnar efter ett tvetydigt kryss mot Skottland samt planenlig 3-1-vinst här hemma mot Färöarna. I denna tämligen jämnt oddssatta strid lockar den skandinaviska triumfen rejält. Danmarks tio bortamatcher sedan VM visar facit 5-4-1. Wienerbrödsvurmarna slog England på Wembley i höstas och med nuvarande schwung ska inte Österrike vara värre.

Fler odds på Österrike – Danmark

Spel: Bortaseger @ 2,42
Tävling: VM-kval
Plats: Ernst Happel Stadion
Tid: 20.45
TV: CMore

Litauen – Italien: Litauen Under 0,5 mål @ 1,50

Litauen inledda denna så kallade landslagsvecka genom att förlora med 4-0 i en träningslandskamp mot Kosovo. Det är inte bra gjort, fråga bara Micke Lustig och Sebbe Larsson. Därefter åkte balterna på 1-0 i brakan mot Schweiz där inte de blårödgula hade mycket att orda om.

Italien har hunnit avverka dubbla kvalkamper senaste veckan och då hissat två segerflaggor. 2-0 hemma mot Nordirland signerades pålitliga firman Immobile/Berardi i fronten. Trots rejäl rotation från Roberto Mancini blev det samma segersiffror mot Bulgarien i Sofia under söndagen när Belotti visade torrt krut i bössan.

På de senaste sju tävlingsmatcherna har italienarna hållit nollan vid sex tillfällen. Med Donnarumma i buren och Bonucci/Chiellini i mittlåset kan Nestor Mancini luta sig tillbaka och njuta. Det lär bli samma visa i Vilnius, dessa nationer har mötts sex gånger tidigare och balterna har totalt gjort ett mål.

Fler odds på Litauen – Italien

Spel: Litauen Under 0,5 mål @ 1,50
Tävling: VM-kval
Plats: LFF Stadionas
Tid: 20.45
TV: CMore

Trippeln

Grekland – Georgien: Georgien +0,5 @ 2,28
Österrike – Danmark: Bortaseger @ 2,42
Litauen – Italien: Litauen Under 0,5 mål @ 1,50

Totalt odds: 8,27

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 30 mars, 2021