Trippeln 4/11 – Fina linor i Champions League!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Världens största turnering för klubblag är inne i tredje omgången när somliga lag tillskrivs hejdlösa favoritskap. Både turkar och fransoser ges förtroende att visa sig vara bättre än vad oddssättarna inbillar sig. Onsdagens trippel är väldigt vacker.

Spelstopp: 18.54

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Zenit S:t Petersburg – Lazio: Bortaseger @ 2,97

Redan i premiären av Champions League ställdes Zenit S:t Petersburg inför sin viktigaste uppgift denna höst. Förlusten hemma mot huvudkonkurrenten Club Brügge försatte ryssarna i en snudd på omöjlig sits. Zenit följde upp med en 2-0-torsk mot Dortmund och kan i princip räknas bort från vidare Europaspel.

Lazio toppar tabellen efter en suverän premiär mot Dortmund och en godkänt pinne på belgisk mark. Italienarna har haft problem med Covid-19 men situationen har förbättrats. I helgens ligamöte borta mot Torino var skyttekungen Ciro Immobile tillbaka och hans inhopp ledde till nytt nätrassel och sedermera seger.

Förutom dubbla nederlag i CL har Zenit S:t Petersburg överraskat negativt hemmavid, senaste tillställningen på eget gräs slutade i moll när Kazan vann med 2-1. Lazio är både bättre i grunden, har vassare form och är mer motiverade. Örnarna från Rom reser hem med en ny triumf till god avkastning.

Fler odds på Zenit – Lazio

Spel: Bortaseger @ 2,97

Tävling: Champions League

Plats: Gazprom Arena

Tid: 18.55

TV: Viaplay

Istanbul BB – Man United: Istanbul BB +1,5 @ 1,71

Den här hösten har varit märklig i Manchester. Stadens rödklädda representant har blandat formidabla vinster med sanslösa bottennapp. Manchester United dominerade fullständigt mot RB Leipzig i kontinentalspelet men följde upp med ett nesligt nederlag hemma mot Arsenal i helgen.

Istanbul Basaksehir har gjort bra ifrån sig spelmässigt mot bättre bemedlade motståndare. Mot RB Leipzig hade turkarna lejonparten av bollinnehavet och mot PSG höll turkarna jämna steg i all mätbar statistik. Likväl har båda de inledande CL-striderna slutat 2-0 i baken för Topal och Visca. Under onsdagen vill det till att IB får utdelning på chanserna, med tanke på stabbigheten hos Harry Maguire bör inte det vara några större problem.

Man vet aldrig vad Manchester United ska bjuda på nuförtiden. Ena dagen vinner de med 2-1 borta mot PSG och en annan dag torskar de med 6-1 hemma mot Tottenham. Att Istanbul Basaksehir åtminstone håller hemmamatchen till en uddamålsförlust är taget utan tvekan.

Fler odds på Istanbul BB – Man United

Spel: Istanbul Basaksehir +1,5 @ 1,71

Tävling: Champions League

Plats: Fatih Terim Stadium

Tid: 18.55

TV: Viaplay

Chelsea – Rennes: Rennes +1,5 @ 1,83

Englands huvudstad är sista anhalt under lillelördagen när britter ska bataljera med fransoser. Frank Lampard har fått fason på sitt Chelsea, Liverpool är ensamma om att ha besegrat Londonborna på Stamford Bridge denna höst, sett till samtliga tävlingar. I Champions League har The Blues erövrat fyra poäng efter förra veckans viktoria i Ryssland.

Rennes fick nöja sig med en poäng hemma mot ryska Krasnodar i premiären och det var ett rån ur den högre skolan. Fransoserna följde upp sin dominans mot ryssarna med att förlora hedersamt med uddamålet borta mot regerande EL-mästarna Sevilla.

Hemma i Ligue 1 har Rennes fått utdelning för sitt fina spel och återfinns på tredje plats efter poängplock i åtta av nio kamper. Den rödsvarta defensiven är oerhört solid, Rennes har inte förlorat med mer än ett mål sedan hösten 2019. Chelseas hittills enda hemmamatch i CL slutade mållöst och i fjolårets gruppspel slutade britternas målskillnad på hemmaplan 6-6. Den väl tilltagna handikapplinan är finfin.

Fler odds på Chelsea – Rennes

Spel: Rennes +1,5 @ 1,83

Tävling: Champions League

Plats: Stamford Bridge

Tid: 21.00

TV: Viaplay

Trippeln

Zenit S:t Petersburg – Lazio: Bortaseger @ 2,97

Istanbul Basaksehir – Manchester U: Istanbul Basaksehir +1,5 @ 1,71

Chelsea – Rennes: Rennes +1,5 @ 1,83

Totalt odds: 9,29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 november, 2020