Trippeln 4/12 – Frejdig fredagstrippel!

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert
Dagens Trippel

Vi har ett mustigt fredagsmys framför oss med fin fotboll från flera av kontinentens hörn. Turkiet, Danmark samt Tyskland är destinationer när helgens första spelvärda trippel är framplockad. En blågul burväktare står i fokus när vi hoppas på målsnålt i Superligan.

Spelstopp: 17.29

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Besiktas – Kasimpasa: Över 3,5 mål @ 2,5

Blågul fägring synas även i Turkiet där Loret Sadiku har sin hemvist. Den forne helsingborgaren som fostrades av Jonas Thern är idag mittback i Kasimpasa. Sadikus sällskap segrade med 2-0 mot landslagskeepern Kristoffer Nordfeldts Genclerbirligi senast och hakar på i toppen av Süper Lig.

För värdskapet i Istanbul står tabellgrannen tillika stadens storebror Besiktas. Till saken hör att det svartvita hemmalaget lirat en match mindre än gästerna samt att de är en pinne rikare. Formen är det heller inget fel på hos Besiktas som följde upp 3-2-triumfen hemma mot CL-gänget Basaksehir med att 4-3-vinna i derbyt borta mot Fenerbahce.

Målglada tillställningar är vardagsmat för dessa kombattanter, inte minst när de ställs mot varandra. Sex av de senaste sju inbördes har innehållit minst fyra strutar på tavlan. Besiktas kanadensare Cyle Larin sitter på botbänken under fredagen men anfallskraft finns i överflöd med tanke på den sagolika form som råder i pjäxorna på Vincent Aboubakar.

Fler odds på Besiktas – Kasimpasa

Spel: Över 3,5 mål @ 2,55

Tävling: Süper Lig

Plats: Vodafone Park

Tid: 17.30

TV:

Odense – Aalborg: Odense Under 1,5 mål @ 1,49

I vårt södra grannland har högsta serien avverkat tio omgångar inför klassikermötet på Nature Energy Park. Svensklaget Aalborg är sargat för stunden, inte minst vad gäller de blågula aktörerna. Både Oscar Hiljemark och Tim Prica saknades senast mot Midtjylland och förväntas vara borta fortsatt.

Aalborg har gjort en finfin höst och visade senast att man klarar sig även utan de svenska utespelarna. Den rödvita buren vaktas nämligen av blågule Jacob Rinne och han släpper sällan någon över bron i onödan. Ex-örebroaren höll nollan borta mot Champions League-laget Midtjylland, en bedrift värd namnet.

Odense bygger mycket kring gamle elfsborgaren Issam Jebali men han har fått in vatten i sin bössa. Inte sedan september månad har Jebali målat för Odense som ligger trea från slutet. Aalborg har släppt in max en boll i sju av sina senaste åtta tävlingsmatcher och nollan hölls intakt i båda förra säsongens inbördes möten. In Rinne we trust.

Fler odds på Odense – Aalborg

Spel: Odense Under 1,5 mål @ 1,49

Tävling: Superligan

Plats: Nature Energy Park

Tid: 19.00

TV: Viaplay

Hertha Berlin – Union Berlin: Union Berlin +0,5 @ 1,61

Kulturstaden Berlin firar fredag genom ett prestigefyllt derby på Olympiastadion. Tiderna har förändrats och Hertha Berlin får finna sig i att vara lillebror i den tyska huvudstaden. Förra säsongen slutade berlinarna på samma poäng i mitten av Bundesliga, Hertha hade målnosen främst, men nu verkar maktskiftet klubbas igenom.

Union har svarat för en suverän start på säsongen och har erövrat 16 pinnar, dubbelt så många som Hertha redan när blott nio omgångar avverkats. De rödvita gästerna har fått maximalt utfall på gratisvärvningen Max Kruse. 32-åringen som hämtades från Fenerbahce i somras har snittat över en personlig pinne per runda i den tyska huvudstaden.

Kruse och hans kompanjon Matheus Cunha har stormat fram i Bundesliga, Union har gjort näst flest mål av samtliga bortsett från överlägsna Bayern München. Union har plockat poäng i åtta av nio höstmatcher medan Hertha ännu inte vunnit någon av sina hemmamatcher. Poängplock för unionen är ett gjutet sätt att fullborda fredagstrippeln.

Fler odds på Hertha Berlin – Union Berlin

Spel: Union Berlin +0,5 @ 1,61

Tävling: Bundesliga

Plats: Olympiastadion 

Tid: 20.30

TV: Viaplay, V Football

Trippeln

Besiktas – Kasimpasa: Över 3,5 mål @ 2,55

Odense – Aalborg: Odense Under 1,5 mål @ 1,49

Hertha Berlin – Union Berlin: Union Berlin +0,5 @ 1,61

Totalt odds: 6,12

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 3 december, 2020